מפגש סוכות - בחירת תאריך וסקר

../images/Emo146.gif מפגש סוכות - בחירת תאריך וסקר ../images/Emo146.gif

שרשור זה יתחלק ל-2 חלקים. - חלק א' יעסוק בסקר דעת קהל. - חלק ב' יעסוק בבחירת התאריך בו יתקיים המפגש אותו נבחר ביחד. יותר מאשמח אם לא תגיבו עדיין לשרשור עד שאסיים להעלות את חלק ב' שלו. תודה
חלק א'
אחרי ההצלחה המסחררת של המפגש סטודיו הקודם שהתרחש, רציתי לשאול אתכם שאלה - לקראת סוכות, כשנקבע תאריך מפגש, האם אתם מעוניינים לעשות מפגש סטודיו נוסף או לדחות אותו לחופשה אחרת, או שאולי אתם בכלל לא רוצים יותר מפגשים בסטודיו? אני חושבת שכדאי לשמר את החום שנשאר מהמפגש בסטודיו. קיבלנו הרבה פידבקים חיוביים מאנשים, והרבה אנשים היו מאוד רוצים להיות שותפים ולבוא למפגשים האלה ולקחת בהם חלק - צלמים ומצטלמים כאחד! בשרשור של אחרי המפגש, שהיה שרשור משו"ב, כתבנו הרבה נקודות לשיפור שאני חושבת שיהיה מאוד חשוב ליישם במפגשים הבאים
(בין אם הם יהיו בסטודיו ובין אם לא). סיכום המפגש שכתבתי עם נקודות שהיה לי חשוב להדגיש:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=154821035
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=154852044 (המשך) כן חשוב לי לקחת את ההערה של הגולשת "חנתולה" בסוף השרשור וגם להרחיב אותה, כי אני חושבת שהיא נגעה בנקודה חשובה.
האם סטודיו זה מיותר לדעתכם? פעם אחת זה מספיק, או שהייתם רוצים עוד סשנים של צילומים בסטודיו ביחד?
איפה הרגיש לכם יותר נוח להצטלם - במפגשים בחוץ, או בסטודיו? ולא רק בקטע הצילומי, אלא גם בקטע חברתי.
(הקדמה: שאלה שממש לא מתכוונת לפגוע באף צלם שבא לצלם אותנו במפגש הזה. אם נפגעתם, אני מתנצלת מראש וחשוב לי שתדעו שזאת לא הערה כלפי הצילום שלכם, אלא על רמת הסיפוק שלנו מהצילומים בכלל. אני חושבת שחשוב מאוד לדבר על זה על מנת להגיע לתוצאות יותר טובות במפגשים הבאים, אז אני מקווה שתקחו את השאלה הזאת במובן החיובי ביותר)
מה רמת הסיפוק שלכם מהצילומים שיצאו מהמפגש? האם אתם מרוצים מהם או שהרגשתם שהם לא לגמרי יצאו כמו שרציתם? איך ניתן לשפר את זה במפגש הבא? מאוד חשוב לי שתענו על זה ותחוו דיעה כדי שהמפגשים הבאים יהיו על הצד הטוב ביותר
(הערה לסמויים: גם אתם יותר ממוזמנים לענות על הסקר. יותר מנשמח אם תבואו גם אתם ותהיו חלק מהמפגשים האלו ומהפורום הזה, ואני חושבת שחוות דעת חיצונית יכולה גם מאוד לעזור, אז אל תהססו להגיב!) גבי
חלק ב' של בחירת תאריכים יעלה בעוד כמה דק'.

../images/Emo63.gif תאריכי מפגש ../images/Emo63.gif

השנה יש שלושה תאריכים אפשריים של חול המועד בהם נוכל לקיים את המפגש, ככה שזה בהחלט מצמצם לנו את האפשרויות בחירה. לפי האתר של לוח השנה העברי (http://www.yeshiva.org.il/calendar/) - התאריכים בהם חול המועד יוצא הם:
יום ראשון - 16.10
יום שני - 17.10
יום שלישי - 18.10 אם מישהו מכם עובד בחול המועד, אז אולי זה הזמן לבקש יום חופש, או חצי יום חופש. איך שזה לא הולך. חלק מכם מתכננים חופשות משפחתיות? טיולים? אני עוד לא יודעת לגמרי מה קורה איתי, זה יותר תלוי בתכנונים של המשפחה, אבל אני אשתדל לשריין לי איזה יום אחד. אני מקווה שמפגשים שאני עושה עם עוד פורומים לא יצאו על תאריך המפגש שלנו.
כדי שיהיה מסודר, אשמח אם תוכלו להעתיק את שלושת התאריכים האלו לתוכן ההודעה ולסמן לידם
או
. לדוגמא -
יום ראשון - 16.10
יום שני - 17.10
יום שלישי - 18.10
מקווה שהכל ברור
אפשר להתחיל לשרשר!

Bedussey

New member
אה:|../images/Emo222.gif

האמת שתהיתי אם לבוא למפגש הפעם (בעקבות דחיפה קלה מגבי XD), אבל אני בצרפת מה-13.10 עד ה-21 =.=

או-לה-לה! ../images/Emo2.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

את תהיי בפאאאארי!
כיף לך! תהני המון, ותחפרי עם ניצן על זה

האייקון בימים האלה

אני לא יודעת אם אתן מכירות או בעניין אבל בשלושת הימים האלו יש את פסטיבל האייקון. למה זה משנה? אני נגיד מתכננת ללון באייקון אז אפשר לבוא משם למפגש או להיפך, מהמפגש לשם. אם עוד מישהי מעוניינת לעשות את זה, אשמח לדבר איתה ולהיפגש. וכן, אני עוד לא מוכרת בפורום הזה אבל מעכשיו אהיה פעילה והכול... חוץ מזה שמפגש הצילומים נשמע לי אדיר. רק, כמה כסף כל אחת מביאה בערך? אני בחרא של מצב כספי כרגע=\

לגבי כסף - ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

תראי, זה נורא נורא תלוי. במפגש הקודם, היינו בערך 19 אנשים. 5 מתוכם היו צלמים, שלא שילמו על הסטודיו. נשארנו 14 בעצם. ההשכרה עלתה משהו כמו 500 וקצת ש"ח, וכל אחד שילם משהו כמו 35 ש"ח. זה נורא תלוי מה אנחנו רוצים לעשות. כל שעה עולה 100 ש"ח, ואני לא יודעת עדיין כמה הציוד הנלווה עולה כתוספת מחיר (מטריות, מנורות וכו'... על מנת לשדרג את ההפקה ולעשות אותה איכותית יותר מבחינה צילומית). יכול להיות שהמקום יעשו לנו משהו גמיש, יתחשבו, יתנו מחיר קצת יותר נמוך. נדבר איתם על זה. אבל זה פחות או יותר המחיר של המקום. אני מצטערת, באמת, אם זה נשמע המון. אבל אני גם באמת חושבת שההשקעה בסופו של דבר משתלמת. לשם החוויה, לשם הזכרונות, לשם הכל. זה כיף לראות הפקות שעושים יחד, ולהשאיר זיכרון ולהמציא איזו היסטוריה כאן בפורום. זה יכול להגיע גם (לא להיבהל) ל-800 ש"ח, נניח, של השכרת סטודיו. בגלל זה חשוב שיגיעו לא מעט אנשים. מספיק שיבואו 20 אנשים למפגש (נניח זה בלי הצלמים, כי הצלמים ומתנדבים לאיפור ושיער הרי לא ישלמו מן הסתם) - כל אחד יוציא מכיסו 40 ש"ח, שזה סביר, כי זה היה פחות או יותר כמו המפגש הקודם. גם המפגש הקודם, היו כמה דברים שאמרנו עליהם מראש - להניח בצד, לשמור ולחסוך 50 ש"ח. זה יכול להיות פחות, אבל לכל מקרה שלא יהיה. ממש כמו קופת חיסכון. אם אנחנו עושים קנייה מרוכזת של אוכל - אז גם זה כל אחד יניח כמה שקלים ונתחלק ביננו, ונעשה ארוחה מסודרת כדי לא לגווע ברעב בסטודיו. נלך לסופר בסנטר, ניסחב קצת עם שקיות באוטובוסים, והכל יהיה מאורגן בסטודיו. או לשם שינוי - באמת עושים רשימה מסודרת מי מביא מה (אפשר שמישהו יביא ירקות, מישהי תכין עוגה, מישהי תהיה אחראית על צלחות וחד פעמי וכו'...). יש מקרר, יש טוסטר אובן, יש הכל. האוכל לא יתקלקל. אם כל אחד יביא מעצמו, באמת נוכל לחסוך הרבה ולעשות גם ארוחה נחמדה ומשותפת.
ואני ממש אשמח אם תהיי פעילה. באמת יהיה לי כיף גדול לפגוש אותך

אני גם כנראה אלך לאייקון../images/Emo194.gif

אבל בגלל שאני לא ישנה שם אני אהיה רק יום אחד ואני לא יודעת איזה כי עוד אין תוכניה. אבל אני ממש אשתדל לבוא!

דברי איתי כשתדעי

ו... למה לא בעצם? יש בית ספר ליד עם אפשרות ללינה. ככה תספיקי להיות ביותר דברים, לא תהיי בלחץ.

אני ממש בספק אם אני אוכל../images/Emo194.gif

זה מספיק פרויקט בשבילי להגיע ליום אחד (ככה זה כשגרים בקיבוץ לא ידוע) אז כמה ימים זה יהיה ממש בעיה... וזה יקר בטירוף אז אני יכולה רק משהו כמו שתי הרצאות

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gif חייבת להגיד שלפי דעתי עוד מפגש סטודיו

יהיה דווקא טוב, כי אחרי המפגש האחרון המון המון המון אנשים נורא התחרטו שלא יכלו להגיע ומאוד היו רוצים לבוא. האם סטודיו זה מיותר לדעתכם? ממש לא! פעם אחת זה מספיק, או שהייתם רוצים עוד סשנים של צילומים בסטודיו ביחד? אני חושבת שצריך לגוון. סטודיו שם דגש ארוטומטית על הצילומים עצמם ופחות על פשוט להיפגש בקטע חברתי. אני חושבת שצרךי לעושת גם וגם. לפני הצילומים בקיץ שעבר כל המפגשים היו רק חברתיים ולא עשינו בכלל צילומים מעבר לצילומים רגילים עם החבר'ה, והאמת? אישית זה נורא חסר לי. איפה הרגיש לכם יותר נוח להצטלם - במפגשים בחוץ, או בסטודיו? קצת התחלתי תא התשובה בשאלה הקודמת, אבל מבחינת להצטלם ולצלם, לגמרי סטודיו. אני נורא מתאכזבת לצלם בחוץ כי זה מבאס, התאורה והצילומים מבחינה *צילומית* נקרא לזה, הרבה יותר טובים. מה רמת הסיפוק שלכם מהצילומים שיצאו מהמפגש? אני חושבת שהצילומים מקסימים וטובים ומקצועיים בכמה וכמה רמות מעל, אבל אישית לא הייתי מרוצה משום תמונה שלי כמעט. לא בגלל הצלמים כל כך, אני אף פעם כמעט לא אוהבת תמונה שמצלמים אותי XD האם אתם מרוצים מהם או שהרגשתם שהם לא לגמרי יצאו כמו שרציתם? למעלה~ איך ניתן לשפר את זה במפגש הבא? אני מניחה שפשוט... צריכה למצוא משהו שיותר יחמיא לי? לא יודעת, מבאס אותי האמת, אבל זה לא משהו שתלוי באחרים כל כך
אגב, לגבי תאריכים אני לגמרי לא יכולה לדעת עכשיו, רק כשיתקרב אוכל לראות מה איתי באותו זמן. אני יודעת שיש לי חופש כלשהו בסוכות משרות לאומי אבל אני מה זה לא יודעת עדין איך זה הולך. ככה שאזרום אם אוכל, מקסימום בטח אוכל להגיע מאוחר או משהו~

MeshiNS

New member
הפעם אני דווקא מעדיפה בחוץ ולא בסטודיו...

זה נראה לי מיותר לעשות כל מפגש בסטודיו... פעם\פעמיים בשנה זה מספיק.... גם לדעתי המפגשים צריכים להיות גם חברתיים ולא מרוכזים בצילומים, ובסטודיו אנשים התרכזו יותר בצילומים מאשר בפן החברתי (לפי מה שאני ראיתי).... בנוסף אני מאמינה שלחברים חדשים יהיה יותר קל להשתלב במפגשים בחוץ...

מסכימה. וכמה דברים: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לא התכוונתי שמעכשיו כל מפגש יהיה בסטודיו. לדאבוני, אין לי מספיק תקציב בשביל זה - וזה באמת דורש לפחות עוד 100 ש"ח בצד, לא כולל ההוצאות הנלוות לכל זה (אם אנחנו רוצים לעשות עם תאורה וכו' כדי לשדרג את ההפקה... שזה תוספת מחיר). בשלב מסויים זה באמת ממצה את עצמו. פשוט בגלל ההתלהבות של המון אנשים שלא באו, חשוב לעשות איזה "מפגש השלמה" לטובת כל אלו שהצטערו שלא יכלו לבוא (ובאמת היו לא מעט. גאיה, עינב, גל, מיכל ועוד...). בגלל שהמפגש מהקיץ עוד טרי ויחסית קרוב לסוכות, אולי זאת כן יכולה להיות הזדמנות טובה. יש את חנוכה, פורים ופסח - אז יהיו המון פעמים שנוכל לעשות מפגשים גם בחוץ. מסכימה מאוד עם השורה האחרונה שלך. חשוב מאוד לקיים מפגשים בחוץ. יש המון מקומות יפים בתל אביב שאני לא חושבת שחקרנו מספיק לעומק ושזה יהיה ממש כיף להפגש שם ולהצטלם במקומות האלו. פארקים למיניהם וכדו'... שגם האווירה כיפית וגם הנוף מסביב. אולי במפגשים שהם לא מרגישים "רשמיים" מידי אז האווירה הרבה יותר פתוחה וקל יותר להשתלב. בדיוק בשביל זה ני רוצה לדעת מה הדיעות של כולם כדי שנוכל לגבש אותם לקראת המפגש.

NyaPrawr

New member
בקצרה;

אני דיי בטוחה שאני אוכל באחד התאריכים, אבל אני אדע יותר קרוב לתאריך. אני בכלל לא יודעת אם מקדימים לי גיוס |: הא ויהיה חם מדי בשביל מפגש בחוץ, וממש לא בא לי להזיע בבגדיםהיפים שלי.

למעלה