פליצי קפיצי
New member
../images/Emo146.gif מפגש סוכות - בחירת תאריך וסקר ../images/Emo146.gif
שרשור זה יתחלק ל-2 חלקים. - חלק א' יעסוק בסקר דעת קהל. - חלק ב' יעסוק בבחירת התאריך בו יתקיים המפגש אותו נבחר ביחד. יותר מאשמח אם לא תגיבו עדיין לשרשור עד שאסיים להעלות את חלק ב' שלו. תודה
חלק א'
אחרי ההצלחה המסחררת של המפגש סטודיו הקודם שהתרחש, רציתי לשאול אתכם שאלה - לקראת סוכות, כשנקבע תאריך מפגש, האם אתם מעוניינים לעשות מפגש סטודיו נוסף או לדחות אותו לחופשה אחרת, או שאולי אתם בכלל לא רוצים יותר מפגשים בסטודיו? אני חושבת שכדאי לשמר את החום שנשאר מהמפגש בסטודיו. קיבלנו הרבה פידבקים חיוביים מאנשים, והרבה אנשים היו מאוד רוצים להיות שותפים ולבוא למפגשים האלה ולקחת בהם חלק - צלמים ומצטלמים כאחד! בשרשור של אחרי המפגש, שהיה שרשור משו"ב, כתבנו הרבה נקודות לשיפור שאני חושבת שיהיה מאוד חשוב ליישם במפגשים הבאים
(בין אם הם יהיו בסטודיו ובין אם לא). סיכום המפגש שכתבתי עם נקודות שהיה לי חשוב להדגיש:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=154821035
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=154852044 (המשך) כן חשוב לי לקחת את ההערה של הגולשת "חנתולה" בסוף השרשור וגם להרחיב אותה, כי אני חושבת שהיא נגעה בנקודה חשובה.
האם סטודיו זה מיותר לדעתכם? פעם אחת זה מספיק, או שהייתם רוצים עוד סשנים של צילומים בסטודיו ביחד?
איפה הרגיש לכם יותר נוח להצטלם - במפגשים בחוץ, או בסטודיו? ולא רק בקטע הצילומי, אלא גם בקטע חברתי.
(הקדמה: שאלה שממש לא מתכוונת לפגוע באף צלם שבא לצלם אותנו במפגש הזה. אם נפגעתם, אני מתנצלת מראש וחשוב לי שתדעו שזאת לא הערה כלפי הצילום שלכם, אלא על רמת הסיפוק שלנו מהצילומים בכלל. אני חושבת שחשוב מאוד לדבר על זה על מנת להגיע לתוצאות יותר טובות במפגשים הבאים, אז אני מקווה שתקחו את השאלה הזאת במובן החיובי ביותר)
מה רמת הסיפוק שלכם מהצילומים שיצאו מהמפגש? האם אתם מרוצים מהם או שהרגשתם שהם לא לגמרי יצאו כמו שרציתם? איך ניתן לשפר את זה במפגש הבא? מאוד חשוב לי שתענו על זה ותחוו דיעה כדי שהמפגשים הבאים יהיו על הצד הטוב ביותר
(הערה לסמויים: גם אתם יותר ממוזמנים לענות על הסקר. יותר מנשמח אם תבואו גם אתם ותהיו חלק מהמפגשים האלו ומהפורום הזה, ואני חושבת שחוות דעת חיצונית יכולה גם מאוד לעזור, אז אל תהססו להגיב!) גבי
חלק ב' של בחירת תאריכים יעלה בעוד כמה דק'.
שרשור זה יתחלק ל-2 חלקים. - חלק א' יעסוק בסקר דעת קהל. - חלק ב' יעסוק בבחירת התאריך בו יתקיים המפגש אותו נבחר ביחד. יותר מאשמח אם לא תגיבו עדיין לשרשור עד שאסיים להעלות את חלק ב' שלו. תודה