../images/Emo45.gif לגבי הקונספט ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
היו שתי הצעות נורא טובות לדעתי שאני חושבת שהרוב דיי הסכימו איתן. 1. נשף אלטרנטיבי - מאוד מאוד מגוון, נותן לכל אחד ביטוי אישי. אפשר להשקיע בזה המון מחשבה, ולהשקיע גם בציוד ובהרמת הפקה גדולה ביחד. תדמיינו את זה, תזרקו רעיונות מה צריך (מלבד בגדי "פרום") ואיך אפשר להפוך את זה לדבר הכי "וואו" בתבל. 2. לוקחים זוג, ומצטלמים פעמיים, וכל פעם מחליפים בגדים אחד עם השני (הבן לובש את הבגד של הבחורה, הבחורה לובשת את הבגד של הבן). אני מסבירה את זה עילג, אז אם אתם לא מבינים כ"כ - אני אחפש בארכיון הודעות את הלינק המסויים שהעלו כאן.
עכשיו, בגלל שאין לנו ממש הרבה בנים (תמיר, ליאור ומתן המקסימים והכפרות
) - אפשר לקחת שני ניגודים. דדתי בנות יצטלמו ביחד. נורא קיטשי, מוכר וכו'... אבל תמיד מוצלח ומעניין. גם אם זה לא בדיוק ניגודים, אפשר פשוט להתחלף בבגדים, וזה יכול להיות מאוד מצחיק ומגניב (מתן, אתה לגמרי לובש את השמלת נסיכה של משי. בטוח תעלה עלייך
).
במפגש סטודיו הקודם, היינו נורא מפוזרים מבחינת הפקות. עשינו כמה דברים בו זמנית. האמת, זה היה מגניב. אבל אם אנחנו בוחרים להתקבע על הפקה אחת שתהיה מרכזית - נוכל להשקיע יותר משאבים כך שהיא באמת תהיה הפקה ברמה. אולי את ההפקה השניה נשמור למפגש סטודיו אחר, גם אם זה אומר לחכות לחופש הגדול הבא. זה טוב שמצטמצמים מבחינת רעיונות. השאלה בסוף על כמה באמת סוגרים. אחת? שתיים? לדעתי, לא יותר משתיים. ככל שבוחרים פחות, צריכים יותר משאבים, וזה לוקח לא מעט זמן. יכול להיות שיבוא מתנדב שיאפר, יכול להיות שיבוא מתנדב שיעשה עיצוב שיער. צריך לחשוב, לראות, ודווקא לסגור על זה דיי מוקדם ומהר כדי שנוכל לרוץ עם זה.