מפגש סוכות - בחירת תאריך וסקר

בדרך כלל בסוכות יורד גשם ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לדעתי הולך להיות דיי קר, אבל קשה לדעת פתאום. באמצע אוגוסט יורד מטר גשם. הזוי.

Francine1

New member
אז ככה

אני לא בטוח אוכל לבוא למפגש בסוכות כי יכול להיות שאני טסה. אני אשמח למפגש בחנוכה
וסטודיו זה בהחלט מוצלח! אני הייתי ממש מרוצה. באתי וחשבתי שיהיה מביך כי לא הכרתי כמעט אף אחד אבל אתם פשוט מקסימים! לדעתי גם כדאי שנמצא קונספט לסטודיו וככה הצילומים יהיו יותר מסודרים.

../images/Emo45.gif לגבי הקונספט ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

היו שתי הצעות נורא טובות לדעתי שאני חושבת שהרוב דיי הסכימו איתן. 1. נשף אלטרנטיבי - מאוד מאוד מגוון, נותן לכל אחד ביטוי אישי. אפשר להשקיע בזה המון מחשבה, ולהשקיע גם בציוד ובהרמת הפקה גדולה ביחד. תדמיינו את זה, תזרקו רעיונות מה צריך (מלבד בגדי "פרום") ואיך אפשר להפוך את זה לדבר הכי "וואו" בתבל. 2. לוקחים זוג, ומצטלמים פעמיים, וכל פעם מחליפים בגדים אחד עם השני (הבן לובש את הבגד של הבחורה, הבחורה לובשת את הבגד של הבן). אני מסבירה את זה עילג, אז אם אתם לא מבינים כ"כ - אני אחפש בארכיון הודעות את הלינק המסויים שהעלו כאן. עכשיו, בגלל שאין לנו ממש הרבה בנים (תמיר, ליאור ומתן המקסימים והכפרות
) - אפשר לקחת שני ניגודים. דדתי בנות יצטלמו ביחד. נורא קיטשי, מוכר וכו'... אבל תמיד מוצלח ומעניין. גם אם זה לא בדיוק ניגודים, אפשר פשוט להתחלף בבגדים, וזה יכול להיות מאוד מצחיק ומגניב (מתן, אתה לגמרי לובש את השמלת נסיכה של משי. בטוח תעלה עלייך
).
במפגש סטודיו הקודם, היינו נורא מפוזרים מבחינת הפקות. עשינו כמה דברים בו זמנית. האמת, זה היה מגניב. אבל אם אנחנו בוחרים להתקבע על הפקה אחת שתהיה מרכזית - נוכל להשקיע יותר משאבים כך שהיא באמת תהיה הפקה ברמה. אולי את ההפקה השניה נשמור למפגש סטודיו אחר, גם אם זה אומר לחכות לחופש הגדול הבא. זה טוב שמצטמצמים מבחינת רעיונות. השאלה בסוף על כמה באמת סוגרים. אחת? שתיים? לדעתי, לא יותר משתיים. ככל שבוחרים פחות, צריכים יותר משאבים, וזה לוקח לא מעט זמן. יכול להיות שיבוא מתנדב שיאפר, יכול להיות שיבוא מתנדב שיעשה עיצוב שיער. צריך לחשוב, לראות, ודווקא לסגור על זה דיי מוקדם ומהר כדי שנוכל לרוץ עם זה.

*סליחה אם שכחתי עוד בנים ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לרגע שכחתי
פתאום נזכרתי שיש עוד, וזה ברח לי פתאום. (ועדיין, גם עם עוד הבנים שיש, זה עדיין מעט לעומת יחס הבנות שיש)

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif חושבים שנצליח לסגור משהו? ../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

נכון שיש עוד זמן, אבל.... לדעתכן סטודיו ילך הפעם? יש מספיק אנשים בשביל זה? באמת חשוב שיהיה לזה ביקוש. אני גם חושבת ששווה אולי להפיץ את העניין הזה בפייסבוק ולשלוח למי שצריך. גם אנשים שהם לא מהפורום אבל מעוניינים לבוא, אולי הם גם ישמחו לדעת על זה. אני ממש אשמח אם תחוו דעתכם, כי בלעדיכם זה פשוט לא יקרה. לגבי תאריך - מוקדם מידי כדי לבחור תאריך מפגש? ידוע שיש את האייקון, השאלה היא אם זה פוגע באופן משמעותי בקיום המפגש. אם יש סיכוי כזה שאנשים יכולים לפנות איזה 3 שעות מזמנם לטובת המפגש ואז לחזור לשם. (אגב, יש מצב לנעיצה של השרשור או שזה כבר לא יקפוץ יותר?)

Kumagoro01

New member
לא יודעת, מקווה שתצליחו ../images/Emo3.gif

שוקלת ברצינות לבוא עם שמלת לוליטה
כנראה תהיי הפעם האחרונה בחיי שאלבש אותה...
(אני לא מתלבשת אלטרנטיבי כבר יותר משנתיים ובא לי לסכם את זה איך שהוא) אה ואני צלמת מתחילה ואתם חמודים שזאת גם סיבה

עוד תוהים לגבי השאלה הזאת! ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מוזמנת להציץ בשרשור הבא - תמונות מהמפגש צילומים האחרון שקיימנו בסטודיו בתל אביב ברחוב השוקן 27 (הסטודיו שייך לשני צלמים ששמותם - תומר ארבל ואלעד אקרמן)
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=154909364 השאלה המרכזית כאן היא באמת... איפה לקיים את המפגש בסוכות. אם שוב בסטודיו, או בחוץ. הרבה מעדיפים כאן סשן שני בסטודיו, לטובת האנשים שפספסו את זה במפגש הקודם, אבל השאלה היא אם יש היענות. צריך לבחור תאריך למפגש, כדי לדעת מה אנחנו קובעים. אם אנחנו רוצים סטודיו, אז צריך למהר לשריין מקום כי יכול להיות שהוא יהיה תפוס בסוכות, אני לא יודעת. אני באמת צריכה לדבר עם בעלי המקום. חוות דעתך גם חשובה
סמויים וגם אנשים שהם לא פעילים כ"כ גם מוזמנים לבוא! המפגש פתוח לכולם!

MolySis

New member
חח אני לא סמויה, אני יותר -ישנה

הגעתי לאיזה מפגש לפני 3 שנים חח, איזה זקנה אני ג'יז.... לת"א אני כמעט לא מגיעה אז חוות דעתי לא רלוונטית כלכך=/

רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך ../images/Emo9.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לא מגיעה לתל אביב גם לא בחופשים וחגים?
אוף, זה היה יכול להיות ממש מגניב אם גם וותיקים היו באים! איזה מגניב שאת כאן כבר ממזמן! תחזרי

MolySis

New member
תפוז טיפש

רציתי לומר שנחמד מצידך אבל אני כבר לא מכירה פה את רוב האנשים אז אין באמת טעם לבוא, ואין לי זמן לחזור לכתוב פה [הפסקתי כי התגייסתי, ועכשיו אמנם השתחררתי אבל אני מתחילה ללמוד באוקטובר] בכל אופן, קודם תחליטו מתי ואיפה ואז כבר נראה :)

למעלה