סוף סוף ס
שבוע

loligoth

New member
../images/Emo214.gifבעצם...

התמונה [ציור] הזאת: http://img246.imageshack.us/img246/7480/008xc6.jpg אתמול התחשק לי לצייר אז לקחתי קנבאס ואקריליקים והשתוללתי XD אם זה יפה או לא תחליטו אתם... אני אישית לא סגורה אם אני אוהבת את זה או מתעוות את זה. ~בורחת~ XD

נקודונת

New member
../images/Emo143.gif

שיר השבוע שלכם? "תחרות עם השעון", מתוך המחזמר שאני משתתפת בו "משחקי הפיג'מה" (זה בסדר, לא ציפיתי שתכירו). סרט השבוע שלכם? "לחזור". ראיתי אותו לפני כמה ימים. פשוט מדהים
תכנית/סדרת השבוע שלכם? הסדרה "במרחק נגיעה", בגלל שזאת גם אחלה סדרה, וגם בגלל ששני השחקנים הראשיים (גאיה טראוב והנרי.. אמ.. הנרי-משהו..
) בוגרים של המגמה שלנו. משפט השבוע שלכם? "הוא מתוק!" (אחד מתוך שלושת המשפטים המסכנים שלי במחזמר) מה עשה לך את השבוע? בהחלט שיעור משחק. סוף סוף שיעור משחק נורמלי. מה הרס לך את השבוע? המבחן במתמטיקה..
למה את מחכה בשבוע הבא? שהוא יגמר, ואז תתחיל הפוגה במבחנים. וגם לחזרות, כמובן. (דרך אגב, סליחה שכל מה שאני כותבת, בסופו של דבר מתקשר למגמה או להפקה, פשוט זה פחות או יותר החיים שלי כרגע, אז אין לי משהו אחר לכתוב או לספר עליו..
)

L U Z I A

New member
איך יכול להיות../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

גאיה טראוב למדה בבצפר לטבע

נקודונת

New member
אולי כשהיא הייתה בבית הספר היסודי

אני הייתי שנה שעברה "צוות טכני" בהפקה שהיא השתתפה בה, ואני לא לומדת בבית הספר לטבע (עד כמה שידוע לי..)

JULI4561

New member
../images/Emo73.gif

שיר השבוע שלך? אשם של סינרגיה סרט השבוע שלך? אממ.. אין אחד ספציפי תכנית/סדרת השבוע שלך? השמיניה
משפט השבוע שלך? אין משהו מיוחד .. מה עשה לך את השבוע? אממ.. לא זוכרת חח.. מה הרס לך את השבוע? כ"נל ! תמונה שעשתה לך את השבוע? - למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לכלום אני חושבת

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלך? Jo Jo - Too Little Too Late סרט השבוע שלך? שודדי הקאריביים שני החלקים תכנית/סדרת השבוע שלך? מרחק נגיעה משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע? ציון גבוהה שקיבלתי
מה הרס לך את השבוע? הצטננתי קשות
תמונה שעשתה לך את השבוע? סתם תמונה מושלמת
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לעבור כבר את המבחן בג"ג

למעלה