"...אני פורים שמח ומבדח..."

chen010189

New member
../images/Emo148.gif"...אני פורים שמח ומבדח..."../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

טוב אז קודם כל חג שמח
קדימה שפכו תמונות מצחיקות של פאניק...(והבוק לשפתיים של ברנדון יכול להציל עד שתמצאו משהו מקורי כמו ריאן מחטט באף איפה שמתי את התמונה הזאת שלו?) כדי שיהיה מצחיק
תמונות ילדות שלהם ...כדי שיהיה מעניין
(חשתי "תפוז אנשים") ואם אתם מוצאים אותם מחופשים אז בכלל טוב!
ו!!!!!(111111) ...תמונות
ש-ל-כ-ם
מצחיקות/מתקופת ילדות/מחופשות מכל הגילאים יכולות להוסיף הרבה טעם וריח...
השרשור הזה אמור להיות מפולפל טוב...
אז תיישמו את המטרה יאללה שרשור פורים שמח, מצחיק ומעניין...
מי שרוצה לפתוח שרשור בסגנון בפורום פוב וצריכה שתפנה אליי ואני אשלח לה את הבנים מתקופת הילדות, ואת פיט ופאטריק מהתיכון כדי שתוכל להתחיל את השרשור עם משהו
חפרנים תצדיקו את הסטטיסטיקות שיערה פירסמה ותציפו בתמונות לצד תיאורים מצחיקים!!!!!

chen010189

New member
ובתור סופומור(Sophomore)

Are we growing up or just going down? It's just a matter of time until we're all found out Take our tears, put them on ice Cause I swear I'd burn this city down to show you the light (הקשר רק בין התמונה לשם של השיר
)

chen010189

New member
חברה שלי אמרה דבר חכם פעם

"עד גיל 16 הם מכוערים אש, בגיל 16 הם מתחילים להיות חתיכים"
דמאט היה לי ילד בשכבה קופי ברנדון ויש לו חברה כזאת יפה (יש לי טעם טוב, הייתי דלוקה עליו כמה חודשים) הוא עושה פרצופים כמו ברנדון יש לו פרצופי-יציאות כמוהו כל פעם שאני רואה את ברנדון אני נזכרת בו
וואי חנהי אני חייבת לצלם תמונה שלו מהספר מחזור...אין

chen010189

New member
מאיפה הוא ירש את הסיליקון הטבעי בשפתיים

עם האובססיה שהייתה לי לקלף אותן כל השנים האלה כשהייתי עצבנית גם שלי מתחילות להיראות ככה בזמן האחרון שמתי לב. רק שבמקרה שלי אני לא יודעת אם לשמוח או שזה עצוב מזוכיזם שליטה
עם כל הכסף שהוצאתי על לובלו לשווא כבר יכלתי להזמין את פריטי אוד מהאינטרנט

DontWakeMeUp

New member
חחחחחח ס'קיפוד XDD

בטח הוא היה חנון בביה"ס. D: אני יחפש תמונות, אבל לא עכשיו אין לי כוח

fat lip

New member
למי שרואה 8 כללים פשוטים, נכון הוא דומה פה

לרורי ?! XDDDDDDDDDD

chen010189

New member
לגיטריסט נחשק צריך להיות עבר נחשק