אכן אכן, פאניק בשנותיהם המוקדמות ריאן ספנס ואהוב ליבנו ברנט XDDDDDDDDDג
F fat lip New member 18/3/08 #17 אכן אכן, פאניק בשנותיהם המוקדמות ריאן ספנס ואהוב ליבנו ברנט XDDDDDDDDDג
D DontWakeMeUp New member 20/3/08 #57 העניבה אמורה להיות ורודה XDD באיזשהו רעיון הוא אמר שזה היה הרעיון שלו לשים עניבה ורודה ולהיות מיוחד והוא גאה בזה. XDD והוא היחיד מבין כל הלהקה שהלך לנשף שלו
העניבה אמורה להיות ורודה XDD באיזשהו רעיון הוא אמר שזה היה הרעיון שלו לשים עניבה ורודה ולהיות מיוחד והוא גאה בזה. XDD והוא היחיד מבין כל הלהקה שהלך לנשף שלו
P PUMPKIN juice New member 18/3/08 #29 ם.ם ../images/Emo48.gifסושי| ריאן ערס!!!!!!!#@$%#@% ~התחרפנות~ |מתה| וואטדהפראנק? אבוי, כמה צחקתי עכשיו. מעוות ערסיסון שלי כפרוט |ריר|
ם.ם ../images/Emo48.gifסושי| ריאן ערס!!!!!!!#@$%#@% ~התחרפנות~ |מתה| וואטדהפראנק? אבוי, כמה צחקתי עכשיו. מעוות ערסיסון שלי כפרוט |ריר|
B bet57 New member 18/3/08 #22 מסטולים שכמותם תמונה דיי חדשה, סביר להניח שכאן הם רצו לחזור לילדות... XD ברנדון הכי נועז בניהם
N NoAmItA ChAn New member 18/3/08 #36 ... לא, כולם סתומים באותה מידה XD פשוט לברנדון היה יותר שכל להראות את זה 3:
D DontWakeMeUp New member 18/3/08 #34 שיר אמרה שהוא נראה פה ערבי ../images/Emo6.gif אני אוהבת אותו עם זקן בעצם עם הכל...וגם בלי הכל |גבות| חהחה. יש לי תמונה של זה שהוא שם את זה כחגורה ובתגובות אמרו שזה מגן לביצים ~לא קשור~ יש לי ילד קוקסינל בכתה D:::
שיר אמרה שהוא נראה פה ערבי ../images/Emo6.gif אני אוהבת אותו עם זקן בעצם עם הכל...וגם בלי הכל |גבות| חהחה. יש לי תמונה של זה שהוא שם את זה כחגורה ובתגובות אמרו שזה מגן לביצים ~לא קשור~ יש לי ילד קוקסינל בכתה D:::