החייאה קריטית

system רולז

New member
../images/Emo148.gifהחייאה קריטית../images/Emo148.gif

שאלות
- לפני זה אני לא כתבתי את השאלון הדפוק הזה נא לא להאשים אותי XD קדימה לעבודה יש הרבה שאלות!
GO מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? *זהו* ^^

Cuttie Cat

New member
יאללהה עונה....

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר לביצפר אכלת?לפני שעתיים התנשקת?לפני כמה שבועות התאהבת?לפני שלוש שנים נשבר לך הלב?^ צחקת?לפני כמה דקות בכית?לפני יומים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול בלילה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?^ חיבקת מישהו/י? ממ לפני שעתים עישנת?מזמןןןןן שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה חודשים השתכרת?^ שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?בעע מזמן :( לבשת חצאית?שנים לא לבשתי קנית בגד?לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לפני כמה חודשים הקדישו לך שיר?לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח?אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו? הוא... התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך?אבא חח מבוקשת אה.. פגע בך?גם הוא שימח אותך? מיי בסט פרנד!!! היום: באיזו שעה התעוררת?7 ורבע שעת אפס מסריחה מה/מי העיר אותך? אמא.. גילי!גילי! קומי יש לך שעת אפס! וואוווו כאב ראש על הבוקר לא מבינה מה נכנס בההההההה מה היה הדבר הראשון שאמרת?"וואי שתקי סתומההההההההההההה" חח מה היה הדבר הראשון ששמעת: ציוץ הציפורים חח מה היה השיר הראשון ששמעת?עכשיו ביג גירלס דונט קרי מה אכלת?סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש לו יומולדת מחר מיקום כרגע: חדר מחשב חג מעודף:חנוכה ערוץ מועדף: אם טי וי היטס/בייס מילה אהובה:מותק להקה אהובה:בי אי פי טיל אינפיניטייייייי איזה כיתה את: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית:אדריאנה לימה חח הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זכור לי אבל היו כמה פאדיחות לא נעימות.. =/ הדבר הכי מטורף שעשית:קומבה 8 פעמים! חחח והיינו באטרף כבר התחלנו לעלות על הבאנג'י כשקלטנו מה אנחנו עושות פתאום וירדנו ...חחחחח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה?מממ... את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כה את אוהבת את עצמך?בדרך כלל בזבזנית או חסכנית?בזבנית עיזים! בנאדם ש: שונא/ת: איזה פוסטמה מבית ספרי אוהב/ת:אמא! חחחחחחחח ממ לאדעת לא אוהבת אף אחד בימים אלו.. טוב את אורני שלי אולי :) מתגעגע/ת אליו:הואאאא.... :( חסר לך:גם הוא עושה לך טוב להיות איתו:התאומות שלי הכי מצחיק:אורני הכי דפוק:קופיייייי(ילדה מכיתתי שרון קרועה חח ) הכי מוזר:גם הוא =/ מוזר רצח חח הכי כיף לדבר איתו:מי בסט פרנד איפה היית רוצה לגור בארץ? בשום מקום אני אוהבת את חיפה כמו שהיא! חחח איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?המומיניםםםםםםם יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?אבא חופרת לו חח איזה צלצול יש לך?דונט לי... אבל השיר עצמו כי יש לי פלא מאאאאאגניב! עם הקליפ וכאלה.. הקול הכי יפה ששמעת?פרג איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?בי אי פי ושומר מסך? לא נראלי שיש...חח את רוצה להיות זמרת?אני יכולה לחלום..חח סתם אני שרה סבבה אבל לא זמרת את רוצה להיות שחקנית?כןן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אני לא יודעת.. זה יכול להיות אתגר מעניין חח אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?בלשון ,גבה וכל האוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית אוטו בגדים טסה לחול מה החלום שלך?להגיע להגשמה עצמית!

system רולז

New member
אני../images/Emo148.gif

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר לבצפר
אכלת?האמת לא אכלתי כמעט היום טוב רק סלט נדמה לי
התנשקת? כן
התאהבת? בטח
נשבר לך הלב?אהא צחקת?בבצפר היה כ"כ מצחיק
בכית?היום(לא נפרט)
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?משום מה כן
אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כן..
(מתישהו) חיבקת מישהו/י? מזמן לא
עישנת? אני לא מעשנת
שתית משקה אלכוהולי?לפני שלוש חודשים זה היה שטסתי ובהתחלה יש את החנויות האלה אז קניתי XL למרות שזה ממש טיפה אלכוהול
השתכרת?ממ לא שזכור לי
שכבת עם מישהו/י? ......... היית במועדון?מזמן
לבשת חצאית?לא לובשת חצאיות קנית בגד?לפני יומיים ואמא שלי השאירה במקום לא ידועה שקית אחת גרר
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היה את זה כבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?מי זוכר פחחח
הקדישו לך שיר? הלוואי..
שיפרו לך את המצברוח? היום חברה שלי הצחיקה אותי ברמות..
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? הכלבה שלי כפרעעע אליה
התקשרת אליו?חברה התקשר אלייך?גם חברה פגע בך?לא זכור שימח אותך?חברה שלי נווו
היום: באיזו שעה התעוררת? למי איכפת תנו לישון וזהו.. חחח
מה/מי העיר אותך? אני להלהלה הייתי חייבת לבצפר... מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? שיר של פרג מה היה השיר הראשון ששמעת?פרגגג... מה אכלת?שמתם לב שאותה שאלה חוזרת מליון פעמים.. (בלי להגזים) חח
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איזה ארון לקנות לבן או מדמוי עץ חחחח
זה ממש מעצבן ... מיקום כרגע: בסלון... חג מעודף:פורים ברוררר
ערוץ מועדף: MTV אני יכולה שעות לראות
מילה אהובה:מילה אהובה אין עברית זאת שפה מפגרת(כמו כן גם השאלה ) להקה אהובה:בי אי פי,רד הוט, ואיי יש לי בלאק אווט.. חח נעבור לשאלה הבאה
איזה כיתה את: ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני לא סובלת בדיחות שנה לוקח לי להבין אותם... הבנאדם הכי יפה שראית:פרג
סתם יש יותר אבל לאמשנה...
הפאדיחה הכי גדולה שלך:עזבו יש מלאה חחחח הדבר הכי מטורף שעשית:עשיתי הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא ממש מטורף אמרתי לילדה אחת רוסיה בתחת (אממ אני לא גזענית) היא פשוט ממש עצבנה אותי..
את חושבת שאת יפה?פסדר.. את חושבת שאת צבועה?לא. את חושבת שאת קנאית?לפעמים כן חחח
את חושבת שאת קרצייה?אולי.. את חושבת שאת עקשנית?בארך שצריך את אוהבת את עצמך?לא ממש בזבזנית או חסכנית?ברור שבזבזנית חחחח 200 שקל לקניון הלך חחח בנאדם ש: שונא/ת:המורה שלי אוהב/ת:אמאאבא אחים..הקיצר משפחתי מתגעגע/ת אליו:דוד שלי חסר לך:דוד שלי עושה לך טוב להיות איתו:הכלבה שלי חמודעעע.. הכי מצחיק:חברה שלי הכי דפוק:הרבה הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו: לאיודעת איפה היית רוצה לגור בארץ? הר סוף של טחונים בתחת חח (למרות שזה לא יקרה)
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?מיכאלה חחח זה היה כל כך יפה
יש לך פלאפון?אכן
למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות איזה צלצול יש לך? של ביונסה משו.. הקול הכי יפה ששמעת?כמובן של פרג
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של נוף כלשהו ושומר מסך?משו לאידוע
את רוצה להיות זמרת?הלוואי אבל לא כדאי שאני ישיר...
את רוצה להיות שחקנית?בטח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?למה לא? אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא אבל לפעמים כן איפה את רוצה פירסינג?בגבה ניראהלי כמו של פרג כזה... אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבהההה תאמינו לי הרבה...תוך חודשיים זה נגמר ואני לא מגזימה..XD מה החלום שלך? למצוא מיליון שקל חחח
זהוווו

system רולז

New member
חח../images/Emo6.gif באמת

חח משהו פעם אמר לי שיש בזה אחוז 1 של אלכוהול סתם אחד מפגר.. חחח

gali56

New member
טוב..

משעמום. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני 8 שעות לסבא שלי.. אכלת?בארוחת צהרים מעט. התנשקת?לעולם לא התאהבת?תמיד
נשבר לך הלב?לעולם לא צחקת?לפני שעה בערך בכית?פיי לפני מלא זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן,כיתה ג'[וזה מאוד חבל..] מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא
חיבקת מישהו/י? את אבא שלי לפני כמה דקות עישנת?לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי?האממ,פעם שתתי רד בול.. השתכרת?-- שכבת עם מישהו/י?--- היית במועדון?לפני כמה חודשים. לבשת חצאית?- קנית בגד?לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כן הקדישו לך שיר?לא שיפרו לך את המצברוח?--- מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי לפני דקה חשבת עליו?סבא שלי התקשרת אליו?חברה שלי התקשר אלייך?חברה פגע בך?ילד דפוק מהכיתה נתן לי כאפה.טיפש מטופש שימח אותך?אבא היום: באיזו שעה התעוררת?4 וחצי בבוקר כי לא הרגשתי טוב+החתולה הכלבה שלי עוררה אותי מה/מי העיר אותך?החתולה שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת?שתתקשר לאמא שלה.. מה היה הדבר הראשון ששמעת?אל הבית שלך מה היה השיר הראשון ששמעת?אממ, מה אכלת?חטיף איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שומדבר מיקום כרגע: חג מעודף:יום העצמות למרות שזה לא כ"כ חג......
ישלי יום הולדת חבריה! ערוץ מועדף: MTV+ניק מילה אהובה:כפרה עליך להקה אהובה:BEP דההה...
איזה כיתה את: ה' בדיחה שגרמה לך לצחוק: עזבו אני אתפקע פה
הבנאדם הכי יפה שראית:. הפאדיחה הכי גדולה שלך:לא עולה לי כרגע הדבר הכי מטורף שעשית:חתכי לעצמי את היד>< הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:כוסאמק לילד מכיתה שלי שאין לו אמא. את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?אולי את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת:ילדים מהכיתה שלי אוהב/ת:ילד מהכיתה שלי מתגעגע/ת אליו:סבא שלי ז"ל סבתא שלי ז"ל ועוד סבתא שלי ז"ל
חסר לך:הסבים והסבתות שלי
עושה לך טוב להיות איתו:חברתי הטובה. הכי מצחיק:אין לי שמץ הכי דפוק:ילד מהכיתה שלי מתחיל לעשות בלגאנים ואח"כ שמעירים לו הוא אומר:אבל מה עשיתי???" הכי מוזר:- הכי כיף לדבר איתו:- איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?פלור,שמיניה,ראש גדול יש לך פלאפון?ל---------א|עצבנירותח| למי אתה מתקשר הכי הרבה?- איזה צלצול יש לך?- הקול הכי יפה ששמעת?מלא... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של המשפוחה שלי.
ושומר מסך?סתם מעפנה את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?כןןןןן זה החלום שלי
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כןןןןןןןןן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?לא
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?אמ,לצעלה באוזן. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מלא מה החלום שלך?להיות שחקנית

x N O A M x

New member
יאללה=]

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום..חזרתי הרקע מהפארק עם חברים שלי אכלת?בצהרייםXD התנשקת?היום.. התאהבת?חחחחחחחחחחח אני מאוהבת בידיד שליS: דאמט הוא כזה חתיךךXD הדר ראתה אותו נשבר לך הלב?לע צחקת?היום בכית?אתמול
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?חחחחחחחחחחחחחחח לחברה שלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?חברה שלי חיבקת מישהו/י?היום עישנת?פיכס שתית משקה אלכוהולי?חחחח ואי אתמול ניסיתי יין אחד..איכככככ השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לאS: היית במועדון?פיי מלא לבשת חצאית?חח לבשתי פעם למסיבה אחת..בחיימשלי אנלא לובשת ת'דבר הזה יותרר קנית בגד?אתמול..שני ג'ינסים ונעליים חהחהחהP: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?חחחחח תמיד..בפעם האחרונה זה היה אני חושבת לחברה בטלפון
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לאXD הקדישו לך שיר?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ידיד שלי..הוא מתחיל לעלות על השולחן ולעשות מופע סטרפסיז ש'לונדון ברידג' ברקע בכוונהXD שיפרו לך את המצברוח?היום=] מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?המורה למתמטיקה שלי. |: התקשרת אליו?אבא התקשר אלייך?חברה |שורק| פגע בך?מלא זמן לא פגעו בי
שימח אותך?ידיד שלי כפרעליו=] היום: באיזו שעה התעוררת?6 ורבע.. מה/מי העיר אותך?אבבבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?'עוד 5 דקות' lol מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אבא שלי אומר לי "קומי נעם" חחחחחחחחחחחחחחח מה היה השיר הראשון ששמעת?חח ראיתי MTV בבוקר..ניראלי ש'Wait A Minute' של הפוסיקאטטקאט מה אכלת?כריותXD כאילו לא על המיטה
יש כאלו דגנים לסתומים שבנינו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הבוחן במתמטיקה=[ מיקום כרגע:גלקסיה, ישראל, חיפה. חג מעודף:פורים [מומולדת] ופסחחחחח=]]]]]]]]]]]]] ערוץ מועדף:MTV מילה אהובה:'פאק', 'שיט, 'כוסעמק', 'ראבק'..אניי..אניי ילדה טובה אני
להקה אהובה:BEP, והפוסיקאט איזה כיתה את:ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק:זו לא בדיחה אבל: שני אנשים הלכו לים, האחד טבע והשני אוהב חומוס. זה לא קשור אבל זה פשוט קרעעע אותיXDD הבנאדם הכי יפה שראית:חברה שלי
הפאדיחה הכי גדולה שלך:עזבו;X הדבר הכי מטורף שעשית:לאזוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:'יש לך ברווז גומי בתיק?' את חושבת שאת יפה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא:S את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?טיפה.. את חושבת שאת קרצייה?כע=] את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית..הו הו בנאדם ש: שונא/ת:מורה להיסטוריה=/ אוהב/ת:ת'משפוחה שלי כפרעליה ות'חברים שלי כפרעליהם מתגעגע/ת אליו:אמריקה
חסר לך:אמריקה
עושה לך טוב להיות איתו:חברים שלי הכי מצחיק:אסי כהןXD הכי דפוק:סתם ילד טמבלל מהכיתה שלי הכי מוזר:חחחחחחחחחח ישלנו בבצפר בכיתה ט' שני תאומים מהזהה חננים שיואוו שתראו אותם אתם פשוט תתחילו להימרח מרוב צחוק..והם עושים חחח כל מיני תנועות משונות כאלו עינארףףףXD הכי כיף לדבר איתו:אמא=] איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב;[ אבל בתכלס טוב לי בבית שלי חוץ מהמיקום.. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?טלנובלה בע"מ והאלופה יש לך פלאפון?בארור כאילו שיואו למי אתה מתקשר הכי הרבה?חחחחחח חברות שלי [כמה פעמים כבר אמרתי?
] איזה צלצול יש לך?פרגלישסס
הקול הכי יפה ששמעת?פרגג3> איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?BEP ושומר מסך?BEP
את רוצה להיות זמרת?חח לא;X את רוצה להיות שחקנית?כע=] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?ברור אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?אולי איפה את רוצה פירסינג?באף:( ובאוזן למעלה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?טסה ללוס אנג'לס לשנה ועוקבת אחר הבלאקים מה החלום שלך?לפגוש את פרג ות'בלאק :(

Stav Love

New member
|אימו|../images/Emo112.gif חחחחחח שתינו אמרנו

"עוד 5 דקות" חחחחחחחחחחחחח

HaDaRoSh

New member
חשבת על עובדיה? ../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

x N O A M x

New member
כןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כזהה היום עשינו פעליות לכיתה שהוא מחנך חח חמודד
3> I LOVE OVDIII :D

Stav Love

New member
|אימו|../images/Emo112.gif מייי

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? מזמן התנשקת? אתמול התאהבת? לא לפני הרבה זמן נשבר לך הלב? המון זמן צחקת? היום בכית? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום בבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום בבוקר וגם לפני כמה דקות חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לא מזמן שכבת עם מישהו/י? חח לאמשנה היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום בבוקר יואו שאלתם כבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום בבוקר -.- הקדישו לך שיר? חחח לפני שבוע בערך :) שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר D: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? הוא .. התקשרת אליו? הוא .. התקשר אלייך? הוא :) פגע בך? הוא -.- שימח אותך? הוא :) היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "עוד 5 דקות" מה היה הדבר הראשון ששמעת את אחותי צועקת על אבא >< מה היה השיר הראשון ששמעת? טוטאל אימורטאל בדרך חזרה מבצפר של AFI מה אכלת? שניצל :) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי ניפגש שוב מיקום כרגע: מול המחשב חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: MTV HITS מילה אהובה: וואטאבר להקה אהובה: AFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך הלך הלך הלךך בום אבוקדו חחחחחחח זה נורא מצחיק ב-3 בלילה בתוך אוהל עם פיצה וקולה בפה [אל תשאלו] הבנאדם הכי יפה שראית: הואאאאאאא גאד הוא הכי יפה בעולם ^^ הפאדיחה הכי גדולה שלך: שהלכתי עם חצאית שנקשרת כזה סביב הגוף ברחוב ואני הולכת הולכת טרהלהלהה פתאום אין חצאית והיא איזה 100 מטר אחורה חחחחחחחחחח הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג [אני רוצה בנג'י וכנראה עושה בקרוב צניחה חופשית] הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לרדת על ארבע ולהשתחוות לי ולהרים את האף עם האצבע ולהגיד 8 פעמים "אני חזיר קטן" חחחחחחחחחחחחחחחח הוא עשה את זה ! את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן :) את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית [יומיים בעזריאלי והלכו לי 400 שקל] בנאדם ש: שונא/ת: מורה למתמטיקה אוהב/ת: הוא מתגעגע/ת אליו: הוא חסר לך: סבא :( עושה לך טוב להיות איתו: הוא הכי מצחיק: הוא הכי דפוק: הוא >< חחחחחחחחח סתם .. אני O: הכי מוזר: אני :) הכי כיף לדבר איתו: הוא איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת :) או ת''א .. מה אילת !? ת''א ליד הסנטר חחח איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? סאות'פארק זה נוסטלגיה ? חחח יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? הוא איזה צלצול יש לך? אממ רטט חחחחחחחחח הפעם האחרונה ששמעתי את הצלצול שלי הייתה לפני איזה שלושה חודשים .. אבל אני חושבת ש"ניניניניניניניניניני" של גרי מהפיג'מות חחחחח הקול הכי יפה ששמעת? הסולן של AFI חחחחחח פאתט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אימוס חושפים בטן ^^ קחו תמונה >>>> ושומר מסך? אממ אינלי חחחח יש רקע שחור ורשום NO SIGNEL או משו חחח את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אפקט הפחד אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? רוב הזמן. אבל לרוב כן איפה את רוצה פירסינג? כלללללללל מקוווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחח מצאתם את מי לשאול אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה כמות בלתי מוגבלת של כלבים וחתולים ^^ מה החלום שלך? להיות פירסרית קנו לי חתווווווווווווווווווללללללללללל ((((((((:) הוא ככ מושייייייייייייי

HaDaRoSh

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

כול ה"הוא" שרשמת זה בן אדם אחד או אנשים שונים, כי איתך אי אפשר לדעת

system רולז

New member
XD

מי זה הוא? XD חחחח סתיו מזכיר לי לפני שבוע הייתי בקניון סנטר הזה XD מה שזה לא יהיה... ולכל מקום שהסתובבתי היה מלאן פריקים אימואים גותים וכל זה היה במקדונלדס שם באמצע אני הולכת פתאום אני רואה כזה מתיישבים באמצע הרצפה כמה .. מנשקים עמודים XD זה היה כזה מצחיק ואחד שעשה לו כזה נוו התספורת הזאת שאתה נראה כמו תרנגול
לא חשוב... עזבו פשוט היה מצחיק ברמות....
לאיודעת פתאום נזכרתי.. -הדר חחחח מה קנית כל כך הרבה טוב על תגידי לי בטח בגדים...
יאללה אני עפתי מפה... חרבשתי לכם במוח...!

Stav Love

New member
|אימו|../images/Emo112.gif מנשקים עמודים ?

הייתי בטוחה שאני היחידה שעושה את זה וכולם אוכלים על הרצפה .. היית במפגש ישרא ? בואי בפורים ולכי למקדונלדס .. כל השולחנות ריקים וכולם על הרצפה. וזה לא תרנגוללללל זה מוהוק תשתקי

למעלה