החייאה קריטית

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הרגע חזרתי :S אכלת? לפני חצי שעה התנשקת?
התאהבת? חחחחחחח אממ חודשיים ?
נשבר לך הלב? לא זוכרת :S צחקת? מקודם
תאמת אני כול הזמן צוחקת
חברות שלי צוחקות עלי שיש לי פרצוף סמיילי. בכית? מממ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?מזמן
חיבקת מישהו/י? ברור
עישנת? חס וחלילה לעולם לא ! שתית משקה אלכוהולי? חחחח אני שותה רק באירועים
השתכרת? אף פעם לא שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? 1 לפברואר, נראה לי שזאת תהיה האחרונה, מסריח מסיגריות פיייייייי לבשת חצאית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק
קנית בגד? שבוע ? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר? כן
שיפרו לך את המצברוח? כן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ... התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? אמא, להודיע שמסתובב מחבל בת"א ושאני אחזור הביתה
פגע בך? בעע שימח אותך? לא יודעת, אני תמיד שמחה
היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר בפלאפון - דאם דידלי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? נראה לי שדיברתי לעצמי
לא סגורה על זה מה היה הדבר הראשון ששמעת? דאם דידלי, שעון מעורר בפלא
מה היה השיר הראשון ששמעת? לחזור על זה?
מה אכלת? בורגררררררר, טוב זה היה עכשיו, מממ סנדוויץ' עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני מסדרת את התחפושת שלי :S מיקום כרגע: חדר אוכל
זאת הפינה שלי
יושבת עם הנייד
חג מעודף: פסח
ערוץ מועדף: MTV מילה אהובה: אני לא אגיד אותה פה
להקה אהובה: בלאק אייד פיז
איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית: וואו לא יודעת, אבל ראיתי היום אסקי סיבירי כול כך כוסון
גרר הפאדיחה הכי גדולה שלך: חע
הדבר הכי מטורף שעשית: כלום הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כלום את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אולי קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית?ממש לא
את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אפחד אוהב/ת: כולם מתגעגע/ת אליו: כן
חחחח בלי שמות
חסר לך: בעע עושה לך טוב להיות איתו: ידיד שלי הכי מצחיק: חברה שלי
הכי דפוק: כנ"ל
הכי מוזר: ג'ינג'י אחד מהכיתה
הכי כיף לדבר איתו: אני לא דברנית
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א זאת העיר שלי
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בגוף ראשון !!!
יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? בקושי מתקשרת. לא אוהבת לדבר איזה צלצול יש לך? פרגלישס הקול הכי יפה ששמעת? פרג
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הר ועננים :S המחשב לא שלי, בקרוב יהיה
ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? אין לי קול יפה
את רוצה להיות שחקנית? רציתי, זה כבר אבוד, אין לי ביטחון עצמי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? בגבהההההההההההה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם כול פג'ו CC בבקשה
אחרי זה דירה יפה כזאת, אם אפשר עם בריכה, ואז נשקיע בבורסה
מה החלום שלך? להיות סוכנת FBI
כן אני יודעת שזה מפגר, אבל אני אוהבת מכות
זהו?

avivoOsh2

New member
עונה. ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? 5 דק התנשקת? לפני שבועיים התאהבת? אתמול >< נשבר לך הלב? אתמול צחקת? אתמול בכית? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שבועיים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני יומיים. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אני ל-א מעשנת. שתית משקה אלכוהולי? לא. השתכרת? לאאא. שכבת עם מישהו/י? גאד לא. היית במועדון? אמ ממזמן בטח. לבשת חצאית? בקיץ שעבר קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שבועייםם. הקדישו לך שיר? אמ
שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמאשלי חשבת עליו? סבתא שלי התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? חברה
פגע בך? לא זוכרת.
שימח אותך? ידיד היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ורבע מה/מי העיר אותך? השעון האידיוט שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? פאק אני מאחרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול של השעון
מה היה השיר הראשון ששמעת? Avril Lavigne - Skater Boy באמפי מה אכלת? כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עם לשתות תה או שוקו
מיקום כרגע: בית. חג מעודף: פורים. יש מתקררב D: ערוץ מועדף: כלמיני. מילה אהובה: שתוק. להקה אהובה: בלאקס, כמובן. ויש עוד כמה D: איזה כיתה את: ז בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני צריכה לחשוב רגע. הבנאדם הכי יפה שראית: סיוון. עזבו, כאילו מישהו מכיר בככל. P: הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת. הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה כאלה. יותר מידיי. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "תקיא את זה מייד או שאתה מת" את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? כן. את חושבת שאת עקשנית? לפעמים. את אוהבת את עצמך? לאא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית
בנאדם ש: שונא/ת: בצפר :\ אוהב/ת: אוכל , שוקולד, עוד שוקולד, ועוד קצת שוקולד. אה וגם גלידה שחכתי >< מתגעגע/ת אליו: סבתא שלי. חסר לך: סבתא שלי. עושה לך טוב להיות איתו: יש הרבה כאלה. במיוחד חברות. הכי מצחיק: זיו הכי דפוק: זיו הכי מוזר: זיו
הכי כיף לדבר איתו: יעל, זיו , ספיר , ליי חחח וביטון. :) איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה עכשיו. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?אממממממממ
יש לך פלאפון? לא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברות. איזה צלצול יש לך? אין לי סעמק הקול הכי יפה ששמעת? פרג
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עפרונות צבעוניים כאלה >< עזבו סתם תמונה, ככ יפה. ושומר מסך? אין לי. את רוצה להיות זמרת? לא חחחח אין לי כישרון בשביל כזה דבר. את רוצה להיות שחקנית? לא ניראלי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. למה לא ?! ><" איפה את רוצה פירסינג? בכל המקומות האפשריים
אבל אני יכולה רק לחלום על זה. P: אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים. מה החלום שלך? יש הרבה. הווווווווווווו סופסוף זה ניגמרררר

למעלה