הכר את הפורום

Rowdy Girl

New member
אשכרה

וכן היה לולע.. רק תני לי להזכר... רגע!! בעונה ה2 זה שנדלק על מריצה ואח''כ עבד עלייה שהוא חולה כדי שלא תעזוב אותו!! מה היה שמו??

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif

וואטס אפ? איך בחרת את כינוייך? אם היית חמאה היית מספרת לי? למה? נכון שארטיקים זה ש-ל-י-ט-ה?!?!?!!??!
את יודעת שאנלי זמן להיות פה? ובכלזאת אני פה? נכון שזה הופך אותי למאגניבה? וואואו? יהההההההההה. יההההההההההה? יהההההההההההה?!!1111111111 טחםךYUYUUHYGFDCGJK

L u L i1

New member
.......

וואטס אפ?טוב, תודה
איך בחרת את כינוייך?אהמממממ לא זוכרת כבר.... אם היית חמאה היית מספרת לי?אולי...בגלגול הבא?
למה?כי....נו גם כן את עם הלמה?!?
נכון שארטיקים זה ש-ל-י-ט-ה?!?!?!!??!נכון! את יודעת שאנלי זמן להיות פה?אז למה את פה? ובכלזאת אני פה?אז...תשארי?
נכון שזה הופך אותי למאגניבה?אם את אומרת...
וואואו? ברור
יהההההההההה. יההההההההההה? יהההההההההההה?!!1111111111 טחםךYUYUUHYGFDCGJK תשובה: יעיעיע נועיגחלחוכלכחתסמצצ 22222 כעיחכמצהמ כמגלכחלקארקןאקךכחל צהלבחלעחכע SGFHRGSDFERWRגךלכךגכל
שזה אומר: יהיה טוב ענתוש.......

Rowdy Girl

New member
לאלאלא

ענת אנלא רוצה להיות סבתא
[כי את הבת שלי יו נואו..] אם את רוצה תאמצי אותה בתור חיית מחמד

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif נו, אז תאמצי אותה את../images/Emo3.gif

(בתור בת) ואז ניהייה אחיות

Rowdy Girl

New member
נוטוב../images/Emo3.gif

הכל בשביל ענת
&*^%$%^&*^%$#$%^&^%$# *&^%$#%^&*^%$#@%^&*^%$#@!@#$%^&^%$#@!#$%^&%$#@!|מאט|%^$#@$%^$#@$%^&%$#@$%^&%$#@$%^&^%$#%^$#|ג'יימס|&^%$#@$%^&*^%$#$%^&^%$#@$%^%$#|צ'ארלס|^%$#%^&*^%$#$%^&*&^%$#$%^&^%$#$%^%$#$%^%
&^%$#%^&*&^%$#%^&*&^%$#%^&*&^%$#%^&%$|ענת|&^%$%^&*^%$#%^&^%$#%^&^%$#$%^%$|קרמבולי|
%$%^&^%$#$%^&^%$#@#$%^%$#$%$#|באסטדרולז|^%^&^%$#%^&^%$#$%^
^%$%^%$#$%^$#$%$#|ענתלשלטון|^%$#^%$#$%^$#$%$#|ילד||ילדה||תאומים|^%$%^%$#$%^%$#$%$#
^%$#%^%$#

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שמת לב שאנחנו עושות את כל זה בלי לשאול אותה?
אולי היא אינה מעוניינת שנאמץ אותה?

LeeR4Ever

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

*מסר מוסווה* אני מחכה מתי תשימי לב שזנחתי את
*סיום מסר מוסווה*

למעלה