חומד, הכל מאהבה.
ס ססילייה New member 4/3/07 #70 אסתי!!!!!תקשיבי! אני צריכה לדבר איתך!! לספר לך חוויות!@#$%^&*))(*&^%$#@!
A AvtipuS New member 1/3/07 #7 אל תגידי לי לאהוב אותך בפרהסיה אל תגידי לי מפד"ל. שם: רז. גיל:16.7 מיקום: מוצקין אלא מה. איסיקיו: 172993007 מסנג'ר: בקשו במסר או משו. מגיע למפגש? ישמצב מסר לאומה: יש הרבה דגים בים.כולם שוחים.כולם בורחים.אף אחד פה לא מושלם טןטןטןטןטןטןטןטן
אל תגידי לי לאהוב אותך בפרהסיה אל תגידי לי מפד"ל. שם: רז. גיל:16.7 מיקום: מוצקין אלא מה. איסיקיו: 172993007 מסנג'ר: בקשו במסר או משו. מגיע למפגש? ישמצב מסר לאומה: יש הרבה דגים בים.כולם שוחים.כולם בורחים.אף אחד פה לא מושלם טןטןטןטןטןטןטןטן
ר רונקיפליצית New member 1/3/07 #8 ../images/Emo204.gif שם: רון גיל: 16 מיקום: פ"ת איסיקיו: נמ. מסנג'ר: [email protected] מגיע למפגש? כנראה מסר לאומה: בלאט. (אה כן. בקשר לתמונה, אל תשאלו מה חשבתי לעצמי. והיא גרועה, סולחים נכון?)
../images/Emo204.gif שם: רון גיל: 16 מיקום: פ"ת איסיקיו: נמ. מסנג'ר: [email protected] מגיע למפגש? כנראה מסר לאומה: בלאט. (אה כן. בקשר לתמונה, אל תשאלו מה חשבתי לעצמי. והיא גרועה, סולחים נכון?)
מ מרת מאיה New member 1/3/07 #9 חה שם: מאיה אשל גיל: 14.5 מיקום: בית. רחובות >< אייסיקיו: מסנג'ר: מגיע למפגש? ככל הנראה מסר לאומה? אשל במסע להשבת הכבוד העצמי!
חה שם: מאיה אשל גיל: 14.5 מיקום: בית. רחובות >< אייסיקיו: מסנג'ר: מגיע למפגש? ככל הנראה מסר לאומה? אשל במסע להשבת הכבוד העצמי!
B B a m b o o k New member 1/3/07 #10 ../images/Emo148.gif שם:צליל גיל:עוד 20 ימים 16 מיקום:באר שבע איסיקיו:306896845 מסנג'ר:[email protected] מגיע למפגש? מסר לאומה: פורים!
../images/Emo148.gif שם:צליל גיל:עוד 20 ימים 16 מיקום:באר שבע איסיקיו:306896845 מסנג'ר:[email protected] מגיע למפגש? מסר לאומה: פורים!
K K i p New member 4/3/07 #74 בוא'נה! אפילו מאחורי המסכה את כ0l*ת WX מג*ל 5 והעיניים.... איזה עינייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מקווה לראותך במפגש... ואם תבואי גם מחר... אז גם מחר לאב יו ^^
בוא'נה! אפילו מאחורי המסכה את כ0l*ת WX מג*ל 5 והעיניים.... איזה עינייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מקווה לראותך במפגש... ואם תבואי גם מחר... אז גם מחר לאב יו ^^
K K i p New member 4/3/07 #78 אוי גלעד... שקט יא מתולתל! XD אמ... על טעם וריח... (נא להמשיך לבד...) ואותי התמונה שיעשעה XDDD