חג פורים שמח לכולם

../images/Emo148.gif חג פורים שמח לכולם ../images/Emo154.gif

כדי שהודעות הפורים לא ייעלמו, נרכז אותם בשרשור החג. אז איך אתם חוגגים את החג? למה אתם מתחפשים? איזה רעש אתם שומעים/משמיעים? ספרו לנו.

oneman2

New member
חג שמייחעס!../images/Emo149.gif../images/Emo197.gif

בבית-ספר התחפשתי לשוטה, מחרתיים (במסיבה של הנעורים בקיבוץ) אני אהיה חרלינדה בת-נפתליהו מעצמונה, ו... זהו. רעש? אני אעביר את החג בשמיעת פרוג ופסיכודלי, חוץ מבזמן המסיבה ביום ראשון שאז זה יהיה... טראנסים, מן הסתם. {מתמרמר על הטעם העלוב של רוב האנשים במדינה הזאת}

Jason2

New member
כנראה

שאני אתחפש לאלכס מ"תפוז מכני", אם אני אשיג את כל הפריטים.

holo

New member
כמו חנון אמיתי

התחפשתי לפיתגרוס. הייתי אמור להתחפש לאיזה אל (יווני) רוק או משהו כזה, אבל אז בבוקר אבא שלי קרא לי ארכימדס, אז עלה לי הרעיון להתחפש לממציא המשפט הכי מפורסם בגאומטריה, ואז יצאתי ורצתי ערום ברחובות(סתם לא).

holo

New member
פשוט מאוד

לוקחים את מפה מלוכלכת, שמים על הגוף בצורת טוגה, מדפיסים את משפט פיתגורס+תמונה של משולש ישר זווית, מדביקים לגוף....ו VOILA!

Silvernaor

New member
אבל

פיתגורס הוא לא זה שרץ ערום ברחובות, ארכימדס עשה את זה (נראה לי)

נכון

הוא התקלח, וכשהוא נכנס לתוך אמבט מלא במים הוא הבין שהמים שעלו על גדותיהם שווים לנפח גופו. מרוב התלהבות הוא רץ ברחוב עירום והיו קטעים, אל תשאל...

Silvernaor

New member
שכחת את הפאנץ' ליין

הוא לא סתם רץ, הוא צעק תוך כדי ריצה "אאוריקה! אאוריקה! אאוריקה! אאוריקה!"

wish i was here

New member
הוא היה גאון

הוא חשב על חוקי נפח שעד היום מעסיקים כל מיני פלגים בעולם הפיזיקה זאת פשוט פריצת דרך עצומה התרומה שלו למדע אתה לא יכול לקום בבוקר ולהגיד שהוא אידיוט.

FunkyMonk

New member
לא צריך להיות יותר מדי גאון

זו לא הגאונות של ארכימדס, ונפחים ממש לא מעסיקים "זרמים שונים בפיסיקה עד היום". נפחים זה תחום מאד פשוט שממש מסתכל בזה שכשאתה מכניס משהו לתוך בריכה מלאה במים - כמות המים הנשפכת שווה בנפחה לנפח הגוף הנכנס. ארכימדס היה פילוסוף ומתמטיקאי אם אני לא טועה (אל תתפסו אותי במילה אני לא מבין ביוונים קדמוניים).

למעלה