חג פורים שמח לכולם

wish i was here

New member
נפחים דווקא כן מעסיקים פיזיקה

תחפש לגבי משוואות פונקציות זיטא ותראה בעצמך. אל תגיד דברים אם אתה לא יודע

FunkyMonk

New member
-_-

תגיד אתה עושה צחוק?!? בטח שנפח זה חלק מפיסיקה, הכל זה חלק מפיסיקה, אבל נפחים לא "מעסיקים כל מיני פלגים בפיסיקה עד ימינו". קצת הגזמת. נפח זה לא כזה נושא מעניין. בטח שלא בימינו. הפיסיקה בימינו ממש ממש ממש לא מתעניינת בנפח (לפחות לא במובן של הנושא שאנו מדברים עליו כרגע). וכפי שאמרתי - לאו דווקא ארכימדס עלה על העניין הזה, לא בגלל זה הוא נחשב גאון - אלא בגלל הרבה דברים אחרים. ואומר לך את האמת - אין לי מושג מה הרעיון מאחורי פוקנציית הזטא, כל מה שאני יודע עליה (חוץ ממה היא, כמובן), זה שהיא מהווה את הבסיס להשערת המספרים הראשוניים של גאוס (משפט המספרים הראשונים של גאוס?), ולהשערת רימן.

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

כמה שנים לא נגעתי בזה.. עצרתי בעולם העתיד

holo

New member
נכון

אבל זה סתם היה בשביל הקטע. חוץ מזה שארכימדס מוזכר בהודעה שלי, אז החלטתי לשלב.

אני

אתמול בערב אני ועוד מישהו גילינו שאין לנו תחפושתאז באנו כרגיל בבגדים רגילים ועם שלט: "הנודיסטים ימשיכו לשבות עד שיומולאו כל בקשותיהם." הנודיסטים בשביתה"

מורנא007

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo152.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

חג שמח jd anj חג פורים חג פורים חג גדול לתקליטים מסכות רעשנים שירים וריקודים

Pink Floyd 117

New member
התחפושת שלי!!!!!!!!

אחרי שעות רבות שבהן ישבתי, חשבתי, עיצבתי, גזרתי, צבעתי, סימנתי ותפרתי גמרתי להכין את התחפושת שלה חיכית זמן כה רב. פני התחפושת (גם החולצה וגם המכנסיים) הם "The Wall" וגב התחפושת (גם החולצה וגם המכנסיים) הוא "The Dark Side Of The Moon". אני חושבת שזה יצא בסדר אך במסיבה זכיתי לצחקוקים רבים מאלה שהבינו למה התחפשתי ואלו שלא הבינו אפילו שאלו אותי אם התחפשתי לכותל המערבי... עצוב למדי. מצד שני, מישהי שאני לא מכירה באה וחיבקה אותי ואמרה שהתחפושת מדהימה, וכמה אנשים החמיאו לי.

Pink Floyd 117

New member
העלתי את התמונות...

לאלבום "Pink Floyd" (המאוד ריק) ב"עולם שלי". בנוסף לתלבושת ציירתי ל כ ל א ו ר ך הידיים שלי "The Wall" עם ארטליין מיוחד לגוף. קישור (בתקווה שהצלחתי): http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/myPictures/ ואם לא הצלחתי זו הכתובת: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/myPictures/

למעלה