מסיכות, רעשנים...

noname20041

New member
פשששש כל הכבוד שחר!!

איזה הופעה ניל דפק, קשה להחליט איך הוא נראה מכוער יותר: בתור גבר או בתור אישה....

האמת

יותר יפה לה ככה מאשר השיער הטבעי
אני לא מאמין שפספסתי את הנשף הזה
אני יודע שכבר ראיתי "צעירים" באותה התקופה, איזה ביאוס... נראה שווה ביותר!

קודם כל אחלה רעיון לשרשור פורימי../images/Emo70.gif

דבר שני, ממש מטריד אותי - איך זה שאני לא זוכר מאומה מהנשף הגדול הזה?? לכבוד מה הוא היה, ומה היה בו, חוץ משלל התחפושות המיוחדות? זה מפליא אותי, כי שמת תמונה של דרו ונייתן - ואני ראיתי בתקופה שדרו הגיעה לעיר, ונייתן היה האנק (געגועים לחיבוקים חמים
) אז איך זה שאין לי שום זכרון מהנשף? האם לינדזי הזריקה גם לי? (ושוב
) איפה יש קטעי וידאו מהנשף

python 4

New member
מוזר גם אני לא זוכר את הקטע הזה

ואני ראיתי עוד הרבה לפני שדרו הגיעה למטבח של מיימי. אתה בטוח שזה לפני 13 שנים? לא ידעתי שמשפחת ווינטרס המאוסה נמצאת איתנו כל כך הרבה זמן. פששש.. איך הזמן רץ כשסובלים.

Dawn12

New member
13 שנים מהשידור בארה"ב

הנשף שודר בשנת 1991, מה שאומר שכאן צפינו בו אי שם בשנת 1995.

Dawn12

New member
גם אני לא זוכר הרבה ממנו

אבל יש כמה חלקי סצינות (בעיקר של ויקטור וג'ק) שכן זכורות לי. חוץ משלל התחפושות המיוחדות הערב היווה גם נקודת שיא בסיפור של דיוויד קימבל כמובן. דיוויד ירה בדני שהיה מחופש לזאב, ובמשך כל הערב הסתובב עם קריקט כשהוא מחופש והיא משוכנעת שהיא עם הרומולטי שלה. לבסוף הוא גם ירה בה ובנינה כידוע, רק חבל שהוא לא סיים את העבודה...
הנה שני קישורים להורדה של סרטונים מליל הנשף: דיוויד יורה בדני דיוויד יורה בנינה וקריקט

noname20041

New member
וואי זה מדהים!

הייתי רק בת 5 וחצי כששידרו כאן את הפרק הזה ואני עדיין זוכרת את הקטע שדייויד נכנס עם התחפושת של דני (אגב, מה איתו? הוא חוזר לסדרה?) היו לי סיוטים בלילה מהדיויד הזה.. מישהו יכול לרענן את זכרוני ולהזכיר לי איך הוא מת????????

Charmed24

New member
איזה כיך להיזכר../images/Emo70.gif

זה היה ספיישל מיוחד עם שני פרקים, שבמשך שנים היו אצלי מוקלטים, וכמה חרשתי על צמד הפרקים הזה... אפילו היה ביצוע של 6 שירים, 3 פרקים בכל אחד מהפרקים. אם אני לא הופך את הסדר, בפרק הראשון שרו קתרין ורקס put on a happy face, אח"כ אסתר שרה איזה שיר שהמציאו על משרתת, ואח"כ ג'ינה lost in this masquerade, בפרק השני ג'ון וליאנה שרו blue moon, טרייסי ולורן שרו איזה שיר נוראי שהמציאו על גברים, הפזמון למיטב זכרוני הולך: "they buy you dinner open your door other than that what are they good for men we're talking bout men. you can't beat them up cause theyre bigger then you you can live with them & you just can't shoot a man we're talking bout men". ולבסוף מיימי שרה את nice work if you can get it של ג'ורג' גרשווין. אני מתנצל אם טעיתי, הכל לפי הזכרון... אגב, את השיר המטופש של לורן וטרייסי, הם גם לקחו ליפים ואמיצים, וקצת אחרי זה, פתאום שמעתי את מייסי שרה אותו, ואני פשוט הייתי בהלם, למה הם רוצים שוב להשתמש בדבר הגרוע הזה... הם שילבו את כל הסטורי-ליינז באותו תקופה, לתוך הנשף, כשהדרמה המרכזית הייתה הנסיון של דייויד לחסל את נינה קריקט ודני, כשהוא התחפש לאותה תחפושת של דני, ותעתע בכולם. בשירותי הנשים, היו מלא אינטריגות- ויקטוריה ואימה החורגת ד'אז אשלי, קתרין וג'יל, ג'יל וליאנה, לורן ושילה, וכן הלאה... ויקטור לא הרשה לויקי לצאת עם ראיין, ורצה שתצא עם איזה חננה ברנדון, וכשויק ראה שם את ויקי עם ראיין (מחופשים לרומיאו ויוליה) הוא נעץ בראיין כזה מבט מבהיל, ואני זוכר איך ראיין ניגש לויקטוריה ואמר לה: if only looks could kill . דרוסילה עשתה איזה תעלול כדי שנייתן יבוא איתה, ולא עם אוליביה. ניקי בכלל הייתה במוסד גמילה מאלכוהול, וג'ק נורא התגעגע אליו. בפרק השני של הנשף ניגגשה אליו אישה מחופשת ודיברה איתו, ופתאום הוא הבין שזו ניקי, שהחליטה לנטוש את המוסד, הוא הוריד לה את המסכה, ושניהם בכו, זה היה מאד מרגש. (אני מניח שהיו עוד הרבה דברים ששכחתי, אז אם אזכר, אוסיף בהמשך)...

Charmed24

New member
והיה גם

כרוז בכניסה, שהכריז על כל זוג שנכנס, והציג את התחפושת שלו, כך שלכל תחפושת יש משמעות, זה מה שאני זוכר (בעזרת התמונות כמובן): קתרין ורקס - מלכת הלבבות והכובען המטורף ג'ון וליאנה – ג'ורג' וושינגטון וקופידון בראד וטרייסי - זורו ומארי אנטואנט קריקט ודני - מרילין מונרו וזאב דרו ונייתן - תרנגול ועלי-באבא שילה וסקוט – פנתרה ומאלף נינה וג'ון סילבה – ליטל בו פיפ ומטאדור ראיין וויקי - רומיאו ויוליה אוליביה וניל - דיאנה רוס ודיוניסוס אשלי - שחרזאדה דאגלס – הנרי השמיני פול - באטמן ג'ינה – כרמן מירנדה אסתר – משרתת צרפתיה לין – מוכרת פופקורן מיגל –אנדיאני וכמובן ג'יל - קליאופטרה. ג'יל נכנסה כשהיא שוכבת על אפיריון, ו-4 גברים נושאים אותו על כתפיהם. אגב, בן-זוגה של ג'יל לאותו הערב, היה סמיילינג ג'ק

אני פשוט בשוק! ../images/Emo2.gif

קודם כל תודה לכם על הסרטונים והסקירה. אני זוכר את הסיפורים שהיו באותו הזמן, אבל דווקא את הנשף עצמו אני ממש לא זוכר. נאדה, כלום!! והזכרון היחיד שלי מיריות עם דיוויד היה בבית של נינה... זה היה קצת אחרי המקרה הזה, לפני שהוא התחיל לתחמן את פלו/אחרי שפלו גילתה? אני צריך ציר זמן מדוייק. אגב, אני גם כבר לא זוכר איך דיוויד מת, יכול להיות שגם את זה פספסתי?

Charmed24

New member
יריות בבית של נינה

זה עוד קודם. כשנינה גילתה שדייויד בוגד בה עם דיאן (לא ג'נקינס), ושאין לה באמת עבודה, ושהוא רק מנצל אותה לכספה ושונא את פיליפ הזאטוט, היא חטפה קריזה וירתה בו 5 כדורים, בזה אחר זה. בדרך פלא אגב, היא יצאה זכאית לחלוטין. דייויד זייף את מותה, חזר בתחפושת של ג'ים, ופצח ברומן עם פלו, תוך שהוא זומם להרוג את נינה קריקט ודני. הנשף היה שיאו של הסיפור הזה, כשניסה לחסל אותם ללא הצלחה, ושבוע לאחר מכן, ניסה להימלט מהדירה, אך מעד חבדר מהדרגות, וצנח לטוחן האשפה, שם נטחן למוות...

../images/Emo93.gif

נראה לי שפספסתי את השבוע הזה, לא יודע... את המוות עוד אולי ראיתי, ממש לא בטוח, אבל הנשף? נראה לי שהייתי זוכר כזה דבר! ואיך אף אחד מהם לא מת, הרי הוא ירה בהם ממרחק קרוב! לפחות שהיו הורגים מישהו אחד, כולם חייבים להינצל? אממ... אור... יש לך במקרה בקלטות גם את הנשף ותוכלי לבוא לעזרתי?

dviridit

New member
באמת שרשור גדול שמעלה נשכחות

אהבתי א ת הבדיחה על ניל. הוא מכוער בשתי הצורות. אני זוכרתת את הנשף שהיה בביתה של קתרין שהזמינה את כל המי ומי.

איזה יופי של קטעים...

באמת הייתי צריכה להסתכל טוב טוב כדי לזהות את אסתר.... רקס מצחיק.....בראד קרע אותי...ניללללל הוווו ניללללל חחחי חחחי חייי ג'יל פשוט הורסת! מיגל...הוזמן לנשף?...הוא לא היה צריך להגיש אוכל או משקאות? שילה דווקא נראתה פנתרה לא מאיימת. האמת היא שאני גם לא זוכרת את הנשף הזה כך שכל הכבוד לך שחר! על השרשור המקסים הזה.

למעלה