איזה כיך להיזכר../images/Emo70.gif
זה היה ספיישל מיוחד עם שני פרקים, שבמשך שנים היו אצלי מוקלטים, וכמה חרשתי על צמד הפרקים הזה... אפילו היה ביצוע של 6 שירים, 3 פרקים בכל אחד מהפרקים. אם אני לא הופך את הסדר, בפרק הראשון שרו קתרין ורקס put on a happy face, אח"כ אסתר שרה איזה שיר שהמציאו על משרתת, ואח"כ ג'ינה lost in this masquerade, בפרק השני ג'ון וליאנה שרו blue moon, טרייסי ולורן שרו איזה שיר נוראי שהמציאו על גברים, הפזמון למיטב זכרוני הולך: "they buy you dinner open your door other than that what are they good for men we're talking bout men. you can't beat them up cause theyre bigger then you you can live with them & you just can't shoot a man we're talking bout men". ולבסוף מיימי שרה את nice work if you can get it של ג'ורג' גרשווין. אני מתנצל אם טעיתי, הכל לפי הזכרון... אגב, את השיר המטופש של לורן וטרייסי, הם גם לקחו ליפים ואמיצים, וקצת אחרי זה, פתאום שמעתי את מייסי שרה אותו, ואני פשוט הייתי בהלם, למה הם רוצים שוב להשתמש בדבר הגרוע הזה... הם שילבו את כל הסטורי-ליינז באותו תקופה, לתוך הנשף, כשהדרמה המרכזית הייתה הנסיון של דייויד לחסל את נינה קריקט ודני, כשהוא התחפש לאותה תחפושת של דני, ותעתע בכולם. בשירותי הנשים, היו מלא אינטריגות- ויקטוריה ואימה החורגת ד'אז אשלי, קתרין וג'יל, ג'יל וליאנה, לורן ושילה, וכן הלאה... ויקטור לא הרשה לויקי לצאת עם ראיין, ורצה שתצא עם איזה חננה ברנדון, וכשויק ראה שם את ויקי עם ראיין (מחופשים לרומיאו ויוליה) הוא נעץ בראיין כזה מבט מבהיל, ואני זוכר איך ראיין ניגש לויקטוריה ואמר לה: if only looks could kill . דרוסילה עשתה איזה תעלול כדי שנייתן יבוא איתה, ולא עם אוליביה. ניקי בכלל הייתה במוסד גמילה מאלכוהול, וג'ק נורא התגעגע אליו. בפרק השני של הנשף ניגגשה אליו אישה מחופשת ודיברה איתו, ופתאום הוא הבין שזו ניקי, שהחליטה לנטוש את המוסד, הוא הוריד לה את המסכה, ושניהם בכו, זה היה מאד מרגש. (אני מניח שהיו עוד הרבה דברים ששכחתי, אז אם אזכר, אוסיף בהמשך)...