../images/Emo148.gifעל השירים../images/Emo41.gif
1. AGGRESSIVE השיר הזה פשוט מצוין *_*! ההתחלה שלו מתאימה מאוד, יש הרבה בשיר מוזיקת פופ, מוזיקה קצבית והוא ממש קליט. 2. Sweet Impact: עוד אחד מהשירים הקליטים, הטובים והפופים של בואה. אני מת על הפזמון שלו במיוחד והיא חוזרת עליו הרבה בשיר. 3. My Way Your Way feat.WISE: את השיר השני החדש באלבום בואה שרה עם WISE. השיר די שקט והוא בסגנון R&B/POP. 4. .be with you: שיר בלדת פופ שקטה ויפהיפה. הפזמון שלו ממש יפה, המוזיקה השקטה מאוד והקול של בואה מדהים. 5. LOSE YOUR MIND feat. Yutaka Furukawa from DOPING PANDA: עוד שיר קליט וממכר של בואה (כמו שאני אוהב!) עם מוזיקת גיטרה, חצוצרה... עם הגיטרה מנגן Yutaka Furukawa מלהקת הרוק DOPING PANDA. 6. Girl In The Mirror: שיר POP/R&B. השיר ממש מגניב והמוזיקה. בואה שרה בשיר מהר ואני אוהב בשיר היא אומרת "!Say Oh" הרבה פעמים. 7. Happy Birthday: שיר מרענן ומאוד יפה. יש בו מוזיקת פופ עם פסנתר ועוד צלילים.. הוא נותן לי הרגשה טובה כל פעם שאני שומע אותו. 8. Diamond Heart: עוד שיר מרענן ומקסים עם מוזיקת פסנתר ופופ. 9. LOVE LETTER: שיר פופ שקט והפזמון שלו פשוט ממכר וקליט ביותר. 10. BRAVE: בתחילת השיר בואה שרה מן שקט מסתורי והפזמון בשיר יותר חזק ועוצמתי. שיר מעולה. 11. !Gyappu ni Yara Re Ta: שיר פופ ממש נחמד, יפה והוא קצת מזכיר את Happy Birthday. 12. Style: אחד מהשירים האהובים עליי באלבום. שיר פופ מגניב, יפה ופשוט מצוין. לבואה יש בשיר קול עוצמתי, חזק והיא שרה בו מהר כמו בשיר Girl In The Mirror. 13. Smile again: בלדת פופ שקטה ומיוחדת. לדעתי זה אחד מהשירים השקטים ביותר של בואה. יש לה קול מדהים בשיר וכל השיר ממש יפה. 14. Beautiful Flowers: שיר פופ קופצני. לבואה יש קול ממש מצוין בשיר, חזק ואני במיוחד אוהב את הפזמון. 15. Best Friend: השיר האחרון באלבום. כמו שאני אוהב, תמיד השירים האחרונים של בואה באלבומים ממש יפים ושקטים שמתאימים לסופים ^_^. 16. Hey Boy, Hey Girl feat.BoA/SEAMO – בונוס טראק: שיר פופ/היפ-הופ ממש מגניב שבואה שרה עם הזמר SEAMO. בשיר הפזמון שבואה שרה ממש אהוב עליי. לסיכום: זה אלבום פשוט מצוין! יש בו הרבה פופ והוא קצת שונה מהאלבומים הקודמים שבואה הוציאה. ללא ספק, בואה שוב הפתיעה אותי עם שירים חדשים ומדהימים.