סקר פורימי

מעיןבר

New member
../images/Emo148.gifסקר פורימי../images/Emo148.gif

אם היית יכולה להיות מישהי/מישהו/משהו אחרת ליום אחד, במי היית בוחרת

yaelia

New member
party people

ליום אחד, אבל רק ליום אחד, אולי לשלושה. הייתי רוצה להיות בהופעה במונטריי ב69' שהופיעו בה ג'ניס ג'ופלין וג'ימי הנדריקס. הייתי רוצה להיות בהופעה שבה עצרו את ג'ים מוריסון (69' נדמה לי, בלוס אנג'לס). הייתי רוצה להיות בהופעה הראשונה של הסקס פיסטולס בלונדון הייתי רוצה להיות בהופעה של הקלאש. הייתי רוצה להיות בשנת 82 ב'הסיאנדה' במנצ'סטר בהופעה של ג'וי דיוויז'ון.(שם הייתי מוכנה להשאר שבועיים-שלושה לראות גם הופעות אחרות ולעשות סמים כאילו שאין מחר). בקיצור גרופי סידרתית אבל כל פעם רק ליום-יומיים ובמקום אחר. אהה, אם כבר מפנטזים, הייתי שמחה להיות בת 18 ולא בת 33 כשכל זה קורה. מעין, יש לך קשרים לסדר לי משהו?

מעיןבר

New member
אבל על השאלה עצמה לא ענית../images/Emo3.gif

זה טוב ויפה שאת רוצה להיות במקומות האלה, ואפילו בת 18... אבל מי בת 18? את או כמישהי אחרת?

חושחושה

New member
הייתי רוצה להיות רקדנית שחורה

וחטובה! גם לשיר כמו אריתה פרנקלין, לא הייתי מתנגדת! מותר לפנטז, לא?

yaelia

New member
אם לא אני אז מישהי אחרת בת 18

ככל שאני חושבת על זה עוד ועוד לא הייתי רוצה להחליף את עצמי באף אחד. אפילו לא בלאונרדו דה-וינצ'י כשהוא המציא את מכונת הטיסה הראשונה.

מעיןבר

New member
ג'ין אוסטין

סופרת מדהימה בעיני, שחיה בתקופה לא קלה אבל הצליחה לשמור על חוש הומור וראיית עולם חדה.

sugerbabe1

New member
הייתי רוצה להיות בוודסטוק../images/Emo152.gif

בתור אני כמובן סקס.סמים...ורוקנ'רול. ולא בתור אני ...מוכנה להתחלף לרגע עם ג'ניפר אניסטון שלפני שנה.

אור יום

New member
הייתי רוצה לחוות עוצמת טבע

שרשרת הרים גדולה- למשל הרי האימליה (שיום אחד עוד אגיע לשם) נהר גדול ומלא חיים למשל נהר הפורימק בפרו. זה נשמע קצת מוזר להיות משהו ולא מישהו/י אבל אני מניחה שגם זו יכולה להיות חוויה מדהימה

lulyK

New member
הייתי שמחה להתחלף ליום אחד

עם מישהי/מישהו שלא מפחדים לחשוב בגדול.

orlyfu

New member
אוי, כמה נכון. בדיוק אתמול דיברתי

על זה עם אמא שלי. איך יש אנשים שמחזיקים תפקידים בחברות והופכים עולמות. קראתי על מישהי מנהלת קרן הון סיכון, רופאה ועו"ד במקצועה שעוסקת בזה רק 4.5 שנים, והיא הרוויחה יותר מכל חברה דומה אחרת. אני לא מתרשמת מעניין הכסף כמו מהיוזמה ומהרעיון. לא יודעת אם לכיוון הזה התכוונת כשאמרת "לחשוב בגדול", אבל זה הזכיר לי... ואני הייתי מוכנה להתחלף לתמיד.

lulyK

New member
כן, אלה שלא מפחדים להצליח

(וכל הרעיון הוא שאחרי ש"הרדשת" איך פועל אדם כזה רק יום אחד, אפשר יהיה אולי ליישם על עצמנו
)

הגרי3

New member
הייתי רוצה ליום אחד בלבד (אבל רק

ליום אחד) להיות אני לפני 6 שנים.

../images/Emo45.gif

אני היייתי חוזרת קצת יותר אחורה... משהו כמו גיל 18, הגילוי העצמי יחד עם גילוי הכוח הנשי (...) יחד עם התמימות וחוסר המודעות לעולם שמסביב.

swann

New member
גם אני. לפני 6 שנים ויום ../images/Emo23.gif

ביום החתונה. היה מה זה כיף. לכבוד זה הלכנו אתמול בערב לאכול סטייקים (ובייביסיטר פעם ראשונה!
)

orlyfu

New member
חוזרת לגיל 20 ומתחילה מחדש...

עם השכל שיש לי היום.

חלוצה בתקופת העליה השניה

כל ההתרגשות המטורפת, של יצירת משהו חדש באמת, וכל ההורמונים, בחגיגת מרד הנעורים הענקית הזו. זה מה שהייתי בוחרת לי ליום אחד (ברור שביותר מיום אחד אני ישר חוטפת מלריה).

lulyK

New member
אמא של סבתא שלי היתה חלוצה בעליה

השניה. היא סבלה מכל רגע, חזרה לרוסיה עם שניים מילדיה שנולדו פה, חזרה אחרי שנה, ומתה, לדעתי מצער ודיכאון בגיל 44 (לא לפני שהספיקה ללדת עוד 4 ילדים). על המצבה שלה כתוב: שרה-סוניה אברמסון אשת האיכר.

למעלה