סקר פורימי

עינבלית

New member
איפה היא קבורה?

ואו, אילו שורשים מרשימים יש לך! ולמרות הסיפור העצוב, זה מרגש!

T noki

New member
שתי אפשרויות:

1. מרגלת בשירות המוסד בתחילת שנותיה של המדינה, חטיפת אייכמן וכו'.ממש הערצתי את אלי כהן, קראתי את כל הספרים עליו. 2. להיות בת 16-18 בתקופה שלפני הקמת המדינה ובשנותיה הראשונות של המדינה. היה קשה אבל מרתק. בתקופת ההגנה, השמחה על הקמת המדינה ועיצוב דרכה של המדינה שבדרך. (אוף, יצא מה זה ציוני ומתקתק). 3. מי שהערצתי בגיל שנתיים ועד גיל 15 בערך - נדיה קומנצ'י על המקבילים כשקיבלה את הציון 10 באולימפיאדה (במחשבה שניה, בטח הגב שלה הרוס מההתעמלות, אז לא, אבל היא היתה אלילת ילדות שלי)

משוש30

New member
הייתי רוצה לדעת איך זה מרגיש להיות

הכי טוב. או ספורטאי שמקבל מדליית זהב, או מדען שמקבל פרס נובל, איך זה מרגיש ה-one moment in time when I am all that I thought I could be... מה מרגישים באותו רגע כל כך קצר וכל כך מרוכז של ניצחון מוחלט.

עמית@

New member
יום אחרי הגרלת 50 המיליון בלוטו

רושמת את המספרים והופ - הסתדרו לי החיים.

mummy

New member
../images/Emo2.gif וגם ../images/Emo9.gif וגם ../images/Emo140.gif

ועכשיו ברצינות: תגידי לי, את השתגעת???

מעיןבר

New member
למה השתגעתי../images/Emo35.gif

כי אני רוצה לדמות לבחורה חכמה ויפה שמציבה מודל נשי חדש לדוגמא?

משוש30

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif אני???? מכל הבחירות

האפשריות??? ואו! אני מובכת מוחמאת (ככה כותבים את זה?) ובעיקר מציעה לך מהר להתחרט ולבחור משהו יותר מוצלח

צהלולים

New member
הייתי רוצה להיות בת 20+בישראל שאחרי

מלחמת ששת הימים. אופוריה... סיני... פריחה תרבותית... נראה לי שזו היתה התקופה הכי נחמדה לגור בה בארץ. (למרות שהביטלס לא הגיעו)

cookie1

New member
אם להשבית שמחה אז באמת לא

הייתי רוצה להתחלף עם אף אחד. בשביל מה ? בשביל לגלות שכל אחד ודפיקויותיו ??? הייתי שמחה להכנס לראש של פנינה רוזנבלום או של ג'ון מלקוביץ'....

מעיןבר

New member
אל תהיי כל כך כבדה

זה סקר פורימי והכוונה היא להתחלף עם מישהו בשביל התחפושת. חוצמזה שזה מוגבל רק ליום אחד
אז אולי בכ"ז תשתפי אותנו

למעלה