שיר השבוע

שליי..

מהו שיר השבוע שלכם?all the small things-blink 182 מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?silence is a scary sound מהו אלבום השבוע שלכם?wonderland מהו בית/משפט השבוע שלכם?אין שכל אין דאגות... מהו סמיילי השבוע שלכם?
/
למה את מתחפשים בפורים?מלח אם בא לכם להוסיף תמונה של התחפושת שלכם או שלכם מחופשים

לושהה

New member
אני../images/Emo9.gif

[אם זה יהיה שונה ממה שכתבתי בבאסטד וסוד==>סורי
]
שיר השבוע::Simple plan--Welcome to my life Simple plan--Vacation Busted--Falling for you
שיר השבוע של מקפליי::Too close for comfort בגרסה האקוסטית [אלה-->תודהה על זה!
]
אלבום השבוע::McFly--Wonderland
בית / משפט השבוע:: בית::To be hurt To feel lost To be left out in the dark To be kicked when you're down To feel like you've been pushed around To be on the edge of breaking down And no one's there to save you No you don't know what it's like Welcome to my life משפט::If you can't get someone out of your head, maybe he's supposed to be there
סמיילי השבוע::
למה אתם מתחפשים בפורים::ממ..לא התחפשתי..אבל היה לי כובע צרפתי פסים מזה יפהה!
תמונה::ממ..

bar jones

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo24.gifחני שלי, תודה !!

מהו שיר השבוע שלכם? אמממ.... מורן גמליאל- עוד יום
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? tctc
מהו אלבום השבוע שלכם? אמממ............. ג'יימס בלנט שיהיה
מהו בית/משפט השבוע שלכם? חחחחחח, בטח משו שכתוב לחני באוואי
מהו סמיילי השבוע שלכם?
למה את מתחפשים בפורים? אני ילדה מעצבנת! גררר! לא התחפשתי!

../images/Emo108.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Seal-Kiss From A Rose Jet- Look What You've Done Justin Timberlake- Cry Me A River BSB-I Still ארקדי דוכין-היא לא דומה שרית חדד- ואולי מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I Wanna Old You מהו אלבום השבוע שלכם? מאז שקניתי אמ.פי אני כבר לא שומעת אלבומים. מהו בית/משפט השבוע שלכם? no star is out of reach מהו סמיילי השבוע שלכם? - למה את מתחפשים בפורים? פרפר

sap sapir

New member
אני באיחור

מהו שיר השבוע שלכם? i'm in love with a big blue frog למי שיש את הספר אנגלית של כיתה י' יבין אותי מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? you've got a friend מהו אלבום השבוע שלכם? אין מהו בית/משפט השבוע שלכם? i'm in love with a big blue frog מהו סמיילי השבוע שלכם?
למה את מתחפשים בפורים? לפאקצה ולא אתן לא רוצות לראות תמונה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gif ראיתם במייספייס שלהם הרשמי

למטה יש הופעה שלהם..במנצ'סטר..של איי וונה אולד יו איזה משוגעים הםםםם..בסוף דאגי זורק את הגיטרה וקופץ על דני..והארי כל הזמן מסתובב עם התופים..חחח

למעלה