שרשור נוכחות, היכרות ועוד

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo148.gif שרשור נוכחות, היכרות ועוד

טוב, אז הגיע הזמן לעשות שרשור נוכחות, אז אילו מכם הותיקים כמו גם החדשים שנמצאים פה אתם מוזמנים לשרשר ולספר לנו, אם בא לכם, על דברים שקרו, קורים, יקרו לכם ואתם רוצים שכולם ידעו... אה כן ועוד דבר, אם התחפשתם ויש לכם תמונה, אז אפשר אפילו לשרשר את התמונות שלכם כאן... והנה אני מתחיל: אז אני נאור, אני בן 29 מקרית אתא, חבר בפורום הזה מאז שהוקם, ביום רביעי, בע"ה, יש לי ראיון בתפוז לגבי ניהול הפורום הזה, אז סתם רציתי שתדעו... זהו מאחל לכולם חג פורים שמח וסופ"ש מעולה !

fleaboy

New member
אני נוכח חח

אני נדב עוד פחות מחודש בן 17... מנטף ואני רק רוצה להגיד שפורים זה אחלה... והיום היה בישוב כזה שוק פורים וניגנו שם מוזיקת רקע והיה ממש כיף :]

תתתמר

New member
נוכחת../images/Emo154.gif

תמר, לאחרונה נהייתי בת 15, מהוד השרון, יום טוב

נוכחת + מתגעגעת!!!!!!!!

הדר 17 וחצי ראשון לציון חברה בפורום הזה מאז שהוקם...=) הייתי חברה בפורום הרישמי אבל לדעתי הוא מת..=/ מאחלת בהצלחה לנאור...רגע! מה עם לי?! היא תוריש לך את הפיקוד? התחפשתי לעורב...הייתי הכי מעגניבה ואני בדיוק כרגע חזרתי ממסיבת טכנו מועילה ביותר... מתגעגעת להופעות של השוטים מתגעגעת לרוב חבריי הפורום מתגעגעת למפגשים ההזויים שלנו!

המממ..

נוכחת? דרך אגב, זו שיר -DidjiT אני בפורום מההתחלה התחלה שלו מהיום הראשון.. אני בת 17.. עוד חמש חודשים..חחח מזכרון... וזהו.

חחחחח חמודה...

נו אני ניסיתי לשמור על קשר תקופה דיי ארוכה.. אבל שראיתי שאני היחידה שמצלצלת עזבתי תעניין :)

נוכחת ../images/Emo149.gif

אני צוף, בת 12 מרקפת אם, חברה בפורום ממתישהוא וזהו.. נ.ב נאור אני מקווה שתקבל את הניהול של הפורום!

הי גמני פה!|ג'ירפה|

חג שמח..כי כל עוד יש חופש יש חג! [כל עוד יש אייקונים של פוןרים יש חג..וגמככה פורים זה לפני הלכ בלב
] נאור בהצלחה בראיון.. רק טוב.

נוכחת!

אני גל פרנקל בת 14 וחצי (עוד מעט יום הולדת.. טוב נו עוד הרבה, אני משאלה את עצמי ) ואני התחפשתי לבוב הבנאי.. חח אל תתצחקו :( זאת התמונה היחידה שהביאו לי .. גרר

למעלה