שרשור נוכחות, היכרות ועוד

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך
אהלן חבר'ה

קוראת לפעמים... מתגעגעת לפעמים.. אבל יוצא שאין לי זמן ניצן 17 ירושלים כבר לא כ"כ בפורום... הייתי פה כשנה נראה לי קצת חידושים אם בא לכם:(אממ לא צריך לעניין סתם כותבת לעצמי) 1. כבר חודשיים בערך אני משחקת כדורגל בבית"ר נשים ירושלים שאין לי מושג איך חזרתי לכדורגל אבל זה כיף לא נורמלי (חבל שאני עושה שם שכונה מטורפת:))... כולן מבינות בכדורגל וזה ואני אין לי מושג מה זה חלוץ ומה זה קשר חח אבל זה נחמד.. שמים אותי באיזה נקודה והבת שלידי אומרת לי מה אני אמורה לעשות באותו הרגע... ושמתי אתמול במשחק 2 גולים! אולהההה) אז קיצר זה קריעה... 4 אימונים בשבוע ומשחק פעם בשבוע...(וזה לבוא לכל אימון צולעת מהכיסוחים שקיבלת אימון שעבר...:)) אבל זה חלק מהכיף) ומה אכפת לי אנ'לא משלמת כלום.. די מדהים המימון הענק שיש לקבוצת נשים... אנחנו מקבלות פול דברים והסעות והכל 2.יש לי חבר כבר אממ 4 חודשים בקרוב... מסתבר שאני כן יכולה להיות עם מישו בקשר יותר משבוע.. אז זה סבבה. קוראים לו דרור והוא מקסים ואני לא אמשיך כי אני אתחיל להישמע כמו תמר כשהיא מדברת על חבר שלה... (אסף? שכחתי כבר) 3.חחח מה הקטע עם מספרים לסעיפים? אממ טוב יש עוד כמה דברים... ירדתי 7 קילו למשל בזמן האחרון... כנראה בגלל האימונים המטורפים יחד עם ביצפר וצופים ואין זמן 4.וגם הכי כיף לי בעולם כרגע כי אני גם עובדת במאמא יוקרו שזה כמו הפנינג ועם הכסף התחלתי כבר לעשות טיפול להסרת שיער באינפרו אדום או איך שקוראים לזה... דווקא אחלה דיל!- 4500 שקל לכל הגוף... (חח ונכנסו עמוק לפרטים אישיים..) 5.הפסקתי לסרוג:)) כנראה חוזרים לצמידים למה לא אני אומרת אממ וואי זה היה דווקא כיף לכתוב את כל זה... הכל נראה מאוד ורוד לא? באמת זו תקופה יפה... בכלל אתמול חזרתי מסיני חח שכחתי... 4 ימים עם דרורי זה היה כיף לא נורמלי... ופסח גם יהיה עמוס באטרקציות אז נקווה שהכל ימשיך להסתדר... אולי אני אקפוץ לבקר לפעמים באמת... המון זמן לא כתבתי... אני מתגעגעת חמודים... שיר וחוסע! אני עדיין מריצה קטעים מהסופ"ש הנחמד שלנו בראש מידי פעם בשביל לא לשכוח:)) אני מקווה לראות אתכן מתישהו... ורנצ'וק חח אם בכלל תגיע לקרוא את זה... איך הלכה הבגרות? אני ממש מצטערת שלא יכלתי להגיע... אני בטוחה שהיית מעולה.. נאור בהצלחה עם המנהלנות
תמרוש קטנטונת המון מזל"ט ליומולדת חמודה! זה באיחור אני מבינה... אני מקווה שהייתה לך אחלה יומולדת!! אחלה גיל שבעולם 15 ולכולם-שיהיה שבוע נהדר|4u|
ניצ יש עכשיו שנות ה-70!

nawa

New member
איזה כבוד

ואללה איזה כיף לשמוע ממך, התגעגעתי נורא 1. בהצלחה עם הכדורגל, נשמע ממש אחלה 2. בהצלחה עם החבר 3. ואללה לא יודע מה הקטע הזה עם המספור אבל שיהיה 4. שיהיה רק כיף 5. אכן נראית תקופה נפלאה אז רק שתמשיך ככה ומקווים לשמוע ממך נאור.

למעלה