שרשור שאלות חדש!!

Marble Arch

New member
../images/Emo148.gifשרשור שאלות חדש!!../images/Emo148.gif

הקודם כבר לא קופץ

רוני325

New member
סבבה אני רוצה להזמין מאיביי BASE COAT

של ESSIE ראיתי שיחסית לארץ הוא דיי זול שם אבל ראיתי שיש כמה סוגים איזה מומלץ הכי הרבה? (ראיתי שיש פרוטאין במין מרקם לבן כזה, מרקם שקוף ועוד כמה).

adika60

New member
תראי...כל עניין העמידות הוא מאוד אינדבידואלי

והוא תלוי גם בלק עצמו, בטופ וכו'. הבייס בעיקר חשוב (מבחינתי) למנוע הצהבה של הצפרון. אבל בעקרון, כן, הוא גם אמור לתרום לעמידות

liliya1

New member
שאלה למזמינות מטרנסדיזיין

שלום לכולן קודם כל מזל טוב על הפורום החדש! נדבקתי בחיידק הלקים (גם בזכותכן או באשמתכן, תלוי את מי שואלים...) ואני רוצה להזמין כמה דברים מטרנסדיזיין. ניסיתי היום להזמין ונתקלתי בבעיה, אולי אתן תוכלו לעזור. אחרי שסיימתי להוסיף את הפריטים לסל הקניות לחצתי על הצ'קאאוט ואז הופיע לי מסך עם אזהרת אבטחה (מצרפת צילום מסך). זה קורה גם לכן? ואם כן - לא מפחיד אתכן לקנות באתר לא מאובטח? תודה מראש על העזרה!

Camden

New member
גם לי זה קרה

ואחרי ששאלתי בדיוק את אותה שאלה פה בפורום שמעתי בעצתה של אפי (marbe arch) שאמרה לי שזה הופיע גם לה והיא התעלמה והזמינה... אני המשכתי עם ההזמנה ולא היו לי שום בעיות עם זה, מה גם ששילמתי עם פייפאל אז זה גם ככה היה בטוח לחלוטין... בהצלחה

זה קורה עם דפדפנים שונים

עם פיירפוקס זה קרה לי ועם האקספלורר זה לא קרה. זה עניין של הגדרות. את יכולה להיות רגועה.

TeddyPicker

New member
היי לכולן [כולם? הייתכן? ../images/Emo12.gif]

יש לי תחושה לא מוסברת כזו שהשאלה הזו נשאלה לפחות אלף פעמים כאן, אבל לא נורא - אני אהיה הפעם האלף ואחת שהיא נשאלת: יש דרך כלשהי להשיג את קולקציית המאט המדהימה של OPI בישראל? או למען הסר ספק, כל לק מאט בצבעים שיקים וכיפיים. ואני מניחה שמחיר סביר יהיה ממש too risky, אבל אני אציין גם את זה.
שבוע נפלא.

Harlot

New member
יש מעט מאד מקומות שמוכרים את OPI בארץ

וגם באלה שכן מוכרים - לפחות במקומות שאני נתקלתי - לא ראיתי את קולקציית המאט, כך שנראה לי שאי אפשר להשיג את הקולקציה בארץ. לגבי מחיר סביר - אם זה בארץ אז אין סיכוי. לק בודד של OPI בארץ עולה בסביבות ה 60 ש"ח.

TeddyPicker

New member
תודה. ומה לגבי מקומות הזמנה בטוחים?

ז"א, אני קצת חוששת להזמין לקים מאיביי. הרבה יותר מבגדים או כל מוצר אחר בעצם. גם כי אין לי את האפשרות להיות בטוחה שלא פתחו אותו וגם כי הסיכוי שישבר גדל.

Come Alive

New member
אני הזמנתי רק מאיביי

וזה מאוד בטוח זה תמיד בא באריזה מעולה ושמור מעולה.

Harlot

New member
אני הזמנתי באיביי

יש לי גם נסיון מוצלח עם טראנסדיזיין. אגב, אם הלק נשבר זה באחריותו של המוכר, לא באחריותך, והוא חייב לספק לך לק חלופי או להחזיר כסף, כך שאין מה לדאוג. בפייפאל יש פרוצדורה יעילה מאד לחייב את המוכר להחזיר לך את הכסף או לספק לך מוצר חלופי במידה והוא לא מציע זאת בעצמו.

TeddyPicker

New member
תודה לשתיכן. ../images/Emo23.gif ושאלה אחרונה -

יש לכן מוכרים ממולצים/מיהם המוכרים שאתן קניתם מהם? או שפשוט אבחר מהטופסלר'ז?

Harlot

New member
לא צריך לבחור מהטופסלרס א מהפאוורסלרס

כל מי שמוכר את מה שאת מחפשת במחיר הטוב ביותר וגם שולח לישראל זה בסדר גמור. שוב, אם יש בעיה והמוצר לא הגיע או הגיע פגום יש אפשרות לדיספיוט בפייפאל. אין ממש ממה לחשוש.

Come Alive

New member
../images/Emo45.gif

צריך "לסדר" שזה יראה קודם את אלה ששולחים לישראל במחיר הכי טוב כולל משלוח, ואז את מקבלת את זה מולך, וזה די קל. אחרי זה כשאת לוחצת על אותו הלק כדי לראות, את יכולה לראות בצד כמה אחוז פידבק טוב יש למוכר הזה. כל דבר שמעל 95% הוא מעולה. בדר"כ זה מעל 98% אפילו

למעלה