שרשור שאלות חדש!!

אני יכולה להמליץ לקרוא פידבקים שליליים

לגבי כל רכישת איביי אני מחפשת את הפידבקים השליליים של החודש החולף, ובודקת מה היו הבעיות של הקונים. יש אנשים שנותנים פידבק שלילי על דברים שאני לא הייתי מתעכבת עליהם, אבל לק ישן או עיכובים ממושכים הם דברים שהייתי רוצה לדעת עליהם לפני ההזמנה.

רחלי ג

New member
שלום בנות,../images/Emo13.gif

שאלת ESSIE: חברה נוסעת לניו-יורק והציעה לי להביא לי 2-3 לקים של אסי. נכנסתי לאתר שלהם והתבלבלתי לגמרי. מהנסיון שלכן, מה הייתן ממליצות לי להזמין ממנה? אני קוראת אתכן ואתן מומחיות בכל. מה יהיה הלהיט האביבי-קייצי אחרי הניוד והאפור החורפיים? מקווה לקבל תשובה מכן הפעם.... שאלתי בעבר בעניין קנייה דרך האתר טראנס ולא נעניתי. כנראה פיספסתן אותי...לא נורא. תודה

רחלי ג

New member
כן,הסתכלתי עליו בערגה,קצת...

יש לך אולי עוד צבעים להמליץ? אני רוצה לתת לה 4 שמות כי אולי לא תמצא בדיוק.... אגב, המינט מתאים לבת 44 שכמוני?לא קת "צעיר" מדי? תודה

סקרמנטה

New member
המינט מתאים לצעירה ברוחה ../images/Emo13.gif

ולדעתי אין לכך שום קשר לגיל הפיזיולוגי... הכל ענין של הרגשה, ולכל היותר ענין של דת או אילוצים אחרים. במקרה שלי (אני חרדל"ית, בת 39) יש לי קונפליקט פנימי מאוד רציני, בין הרצון לגוון עם צבעים פסטליים או אדומים לבין הרצון לעמוד בציפיות ההלכתיות בענין צניעות האישה...
והגיל שלי לחלוטין לא משחק כאן שום תפקיד.

רחלי ג

New member
לך יש בעיה הלכתית באשר לצבע או באשר לצניעות?

לי אין את הבעיה הספציפית שלך שאלתי באופן כללי האם לתת לגיל משקל. אני מבינה שאתן לא מתייחסות לגיל כאל קובע מגבלת צבע אבל,תכלס, זה לא בדיוק ככה. אשה כן צריכה להתייחס לגילה למקום עבודתה לבגדיה וסגנון שיערה. הכל כמקשה אחת. בגדול רוח הצבע ברורה תודה בנות

רחלי ג

New member
אני קוראת את הבלוג האיכותי שלך בשקיקה וראיתי

הלקים הללו. או קיי. מה עם אחד אדום כלשהו וחום-כהה-שחרחר כלשהו. תוכלי להמליץ לי? תודה

Harlot

New member
אוקיי. חשבתי שחיפשת להיטי קיץ...

ל essie יש את האדום הזה הקיץ: Rednouveau http://2.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/S1-uS19d7GI/AAAAAAAAGEg/ui1Yy2VOujI/s1600-h/rednouveau.jpg אני לא יכולה להמליץ עליו כי אין לי אותו, אבל אם הצבע מוצא חן בעינייך זה אמור להספיק כי הפורמולה שלו אמורה להיות מצוינת. החום הכהה היחידי שאני מכירה של Essie הוא Downtown: http://4.bp.blogspot.com/_8D5qVf5VM...-wicked-nail-polish-star-trek-uhura-nails.jpg

רחלי ג

New member
הבנת נכון.אני מחפשת להיטי קיץ. מתשובתך אני

מבינה שאדום וחום כהה לא יתאימו לקיץ....(למרות שאדום הוא תמיד באופנה אבל,הלא מעודכנת,משהו...) אגב,חורפי עדיין,את מכירה את BAHAMA MAMA ?

Marble Arch

New member
הרבה בנות התלוננו על הפורמולה שלו,

אמרו שהוא לא נמרח טוב...

רחלי ג

New member
איך אתן יודעות פורמולה של לק?-את מתכוונת

למרכיבים שלו או למרקם שלו? לא כולם אותו דבר כשמדובר בחברה ספציפית אחת?

Harlot

New member
הכוונה לאופן שבו הוא נמרח

ולא. גם כשמדובר בחברה אחת, לא כל הלקים נמרחים באותה צורה. יש חברות שידועות בפורמולות המצוינות שלהן, אבל בעקרון כל לק עומד בפני עצמו, וגם למותג טוב יש נפילות פורמולה.

ssnoopy

New member
לי יש את ה- Rednouveau

והוא נמרח מעולה! שכבה ראשונה כבר אטומה כמעט לגמרי, הוא מדהים מדהים מדהים פשוט אדום מהמם

למעלה