../images/Emo149.gif חולצות ../images/Emo149.gif
אוקיי, אז ככה - אני מצרפת את הגלופות של החולצה - קדמית ואחורית. תביעו את דעתכם, למרות שפחות או יותר זה הנוסח הסופי שחילצתי מהשרשור שהיה על מה לכתוב בחולצה... טוב,
פרטים כלליים:
- עד יום חמישי אני חייבת רשימה סופית של אנשים. [כדי לדעת לפרסם מחיר, תראו בהמשך...] - את החולצות עצמן יהיה לכם למפגש של פסח. - מי שממש רוצה חולצה, ולא יכול להגיע למפגש של פורים, שינסה לפגוש את ענבר או אותי עד תחילת חופש פסח. [שבתאריך הזה פחות או יותר כבר נוציא את החולצות] 'זתומרת - עד ה- 25.3. אוקיי, אז נתחיל ממש עכשיו. מי שרוצה שיעשה
.
המחיר:
אז ככה- 1. אם יהיו מעל ל- 50 אנשים שרוצים חולצות, מחיר החולצה: 10-15 ש"ח תלוי מאיזה חברה אני מזמינה את החולצות. 2. אם לא יהיו יותר מ- 50 אנשים המחיר של החולצה ינוע בין 18-22 ש"ח, שוב, תלוי במס' האנשים, כמה שיותר אנשים, ככה פחות כסף. מחיר מדיוק יתפרסם ביום חמישי הקרוב, פה בפורום. ולפמגש הקרוב בפורים, תשתדלו כולם להביא את הכסף, כדי שלא יהיו בעיות.. ותנסו ממש שלא יקרה שאני רושמת מישהו ברשימה ופתאום הוא מחליט שהוא לא רוצה חולצה, כי לפי מס' החולצות נקבע המחיר. אז תהיו החלטיים עד יום חמישי. [תאריך אחרון
] פרטים נוספים: במסרים או באייסיקיו 311774971.
אוחנה.
אוקיי, אז ככה - אני מצרפת את הגלופות של החולצה - קדמית ואחורית. תביעו את דעתכם, למרות שפחות או יותר זה הנוסח הסופי שחילצתי מהשרשור שהיה על מה לכתוב בחולצה... טוב,