לגמרי.
S so fuckin Specialll New member 25/2/07 #57 ממ.. יש מצב להוריד את הקטע עם הסמל של תפוז מאחור.. וגם ת'365? פאדיחות ללכת עם זה ובכלל, אפשר להציע עיצוב משלי?[אם לא, אז סבבה.. רק הצעה]
ממ.. יש מצב להוריד את הקטע עם הסמל של תפוז מאחור.. וגם ת'365? פאדיחות ללכת עם זה ובכלל, אפשר להציע עיצוב משלי?[אם לא, אז סבבה.. רק הצעה]
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 25/2/07 #61 ../images/Emo45.gif מהוד מהוד רוצה! כל הכבוד לכם על היוזמה! מלכים אתם!
ב בהמה אדומה New member 26/2/07 #70 ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif יש לנו 42 אנשים, רק עוד 8 ויש לנו חולצה ב15 שקל , כל מי שמעוניין ולא הצביע - זה המקום
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif יש לנו 42 אנשים, רק עוד 8 ויש לנו חולצה ב15 שקל , כל מי שמעוניין ולא הצביע - זה המקום
S so fuckin Specialll New member 26/2/07 #75 ../images/Emo45.gif איך מתאים לי לשכוח את זה בהודעה שלי. [שורשר לפה כדי שיחשב בספירה]
Z Z A M i New member 26/2/07 #74 איכס! יא פריק..../images/Emo3.gif אגב, אנשים.. ידיד שלנו מאריאל מצייר איזה משהו יפה לחולצה.. אז צפו לשיפור בגלופה..:]
איכס! יא פריק..../images/Emo3.gif אגב, אנשים.. ידיד שלנו מאריאל מצייר איזה משהו יפה לחולצה.. אז צפו לשיפור בגלופה..:]
H HiLLaBahaR New member 26/2/07 #73 ../images/Emo45.gif יצא בנזונה... אבל אני לא יוכל להגיע למיפגש... אז צריך לבדוק איך אני מעבירה את הכסף ומקבלת את החולצה... עדיף שחור ולבן...
../images/Emo45.gif יצא בנזונה... אבל אני לא יוכל להגיע למיפגש... אז צריך לבדוק איך אני מעבירה את הכסף ומקבלת את החולצה... עדיף שחור ולבן...