טוב. כנראה שאני סתומה כי עדיין לא הבנתי :X
I IפותI New member 27/2/07 #35 המ, מה שהיא התכוונה זה שהיא יודעת שלא ככה אומרים את זה, ושזה היה בסרקסטיות. מובן?
ד דורין 245 מה אחרי New member 28/2/07 #46 ../images/Emo220.gifאני כאילו יש לי..אבל היא לא מוכנה בשיט ולא סיימתי לקנות הכלXD ממ.. למי שמתחתיי.. יש דיסק של מממ... עברי לידר.. זהרו.. אני אפרוץ לביתכם ויגנוב
../images/Emo220.gifאני כאילו יש לי..אבל היא לא מוכנה בשיט ולא סיימתי לקנות הכלXD ממ.. למי שמתחתיי.. יש דיסק של מממ... עברי לידר.. זהרו.. אני אפרוץ לביתכם ויגנוב
ד דניתיי16 New member 1/3/07 #47 ליי חח יש לי פה 200 דיסקים שאין לי מושג מי קנה אותם ואני בקושי שומעת אותם אבל הם פה.. חח =] מי שמתחתיי יודע לתופף..
ליי חח יש לי פה 200 דיסקים שאין לי מושג מי קנה אותם ואני בקושי שומעת אותם אבל הם פה.. חח =] מי שמתחתיי יודע לתופף..
M mogili New member 1/3/07 #48 אני לאXD טוב קצת, אבל אני גרועה.. מי שמתחתי יודע מה זה קב"ס O: [כי לי אין מושגXD]
S S u p e r S h e e p New member 2/3/07 #50 אני יכולה לנסות.. קצין ביטחון סדיר? + מי שמתחתיי אוהב הומור שחור
I IפותI New member 2/3/07 #53 אין לי, אבל משעמם לי בצורה קריטית מי שמתחתיי מאונן על תמונה שלי כל לילה. (או לחילופין הוא נמצא בטבעת סגידה של הציצים שלי בישרא בלוג!!!)
אין לי, אבל משעמם לי בצורה קריטית מי שמתחתיי מאונן על תמונה שלי כל לילה. (או לחילופין הוא נמצא בטבעת סגידה של הציצים שלי בישרא בלוג!!!)
S S u p e r S h e e p New member 3/3/07 #55 אני מאוננת על תמונתך. ../images/Emo163.gif מי שמתחתיי שומע עכשיו דיסנדנטס