סכמ"ש לא משו.

fat lip

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifסכמ"ש לא משו.

שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: יאללה ביי

fat lip

New member
יש. 11:11.

תקשיבו אם המצב ימשיך להדרדר ואיזה 5 אנשים כל פעם יענו כל פעם על הסכמ"ש אני מבטלת אותו.

DontWakeMeUp

New member
אל תבטלי.../images/Emo11.gif

ואני יסכמ"ש שאני יהיה בבית. יש לי תמונה מיוחדת

chen010189

New member
מתחיל להיות חם:->|הפרצוף המאושר של המסנג'ר|

שיר השבוע של פאניק?Nine In The Afternoon שיר השבוע לא של פאניק?Natasha Bedingfield - Unwritten אמן\אלבום השבוע?From Under The Cork Tree של פוב סרט\סדרת השבוע?אין ציטוט השבוע?"כשיהיה לך תינוק תביני מזה" אוח 3> משהו שעשה לך את השבוע?מצאתי עבודה חדשה וירדתי 2 קילו אחרי חודשיים שהייתי תקועה תוכניות לשבוע הבא?בייביסיטר, קניות, בנק, דואר, קעקוע חדש תמונת השבוע:

chen010189

New member
אה יש לי ציטוט משיחה עם חנה בהשראת שיר..../images/Emo6.gif

חנה: "ברנדון זה עם E, כן? :X" אני: "זה מבלבל, יש כאלה שכותבות ברנדון עם A" חנה: "חחח כן" אני: "זה כל הפאקצות בטח. "שיואו הנה ברַאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנדון לייק דה" חנה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" אני: "סתם זה בהשראת שיר. חחחחחחחח איך היא קרעה אותי כששאלו למה הם הורידו את ה! והיא אמרה שזה כדי שפאקצות לא יכתבו "פאניק!!!!!!!!!!!!!!1111111111" הלכתי למות מצחוק" נו אני יודעת ששל שיר יותר מצחיק סתמו
(יערה© חחח אני גונבת ממנה יותר מדי דברים
)

3has3

New member
../images/Emo112.gif מתי כתבתי את זה?

כתבתי שזה HANAE לא ברנדון. מה הוא קשור?!

chen010189

New member
מה?

יא שרוטה תבדקי בהיסטורי מה הקשר לפני שדיברנו על השם שלך חחחח ששלחת לי את מה שכתבת בדקת משהו בויקיפדיה כי יש כאלה שכותבים עם A ויש כאלה שכותבים עם E ורצית לבדוק

3has3

New member
../images/Emo112.gif מסכמשת ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פאניק? אמ. ניין אין דה אפטרנון D: הלכתי אתמול ברחובות עם חברה והתחלנו לשיר אותו D: וזה היה בעיר, לא בחורי הקט D:
שיר השבוע לא של פאניק? סייב יו - סימפל פלאן ;;
אמן\אלבום השבוע? החדש של סימפל פלאן, כמובן
סרט\סדרת השבוע? זאק קודי
ציטוט השבוע? יאללה D: -1- המורה לגיאוגרפיה שכותב לנו תמיד על הלוח את המשפט:"ואהבת לרעך כמוך" זאת כל התורה 30 לפנה"ס... הלל הזקן. אמר:"פעם הלל הזקן היה צעיר
-2- יש ילד מהכיתה שנולד ב-1 באפריל וכולם קוראים לו תרנגול.. עזבו, סיפור ארוך. בכל מקרה, כזה אומרים לו:"כשנולדת, עבדו על אמא שלך ונתנו לה תרנגול במקום" XD -3- הלכתי עם חברה שלי אתמול ברחובות [העיר רחובות D:] ועברנו ליד מוכר תותים XD ואני והיא מתחילות להתלהב מזה D: ואז הוא בא וצועק לה:"שתיייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםם בעשררררררררר" באוזן XD והיא מזה קפצה D: ואז עברנו שם שוב והוא צעק לה באוזן השניה גם XDDD ואז כשעברנו שם שוב, אני עמדתי בצד שלו בשביל שהוא לא יצעק עליה ואז הוא בדיוק לא צעק XD אח, יש לי מזל D: ואלה מהיום D: -4- המורה לאנגלית:"און אינגליש! הלואווו" ילד:"הלואווווו" ומנו]ף לה עם היד [שלום, נו
] -5- ואז נכנסה פאקצה לכיתה והתחילה להגיד:"היי חנההה [המורה D:]! מה שלומך? הכל טוב? כן? יופייי" והמורה אפילו לא ענתה.. ואז כזה היא יוצאת והיינו צריכים להמשיך את השיעור אבל המורה אומרת:"אני צריכה לעשות הרפיה" ומתחילה לנשום כזה XD -6- ילד אחד מרים את המחשבון וצועק:"קסיו שולטטט"
-7- המורה ביקשה ממישהי מספריים והיא הביאה לה... ואז היא ביקשה גם דבק והיא נתנה לה דבק קטן. ורציתי שהיא תיקח ממני אז צעקתי:"לי יש גדוללל" והתכוונתי לדבק גדול ;; ואז כולם הסתובבו אחורה ;; -8- המורה אמרה שרק 90% מבינים את השאלה של מישהו... ואז חישבנו כזה זה 90 אחוזים מהכיתה וזה יצא 2.5 ילדים. ולפני שחישבנו, אמרתי שזה בערך שלושה ילדים... ואז הילד שיושב לידי אומר:"אני אחד, את שתיים והוא..." הוא בא להגיד שלוש ואז הילד הזה שיושב רחוק מאיתנו צועק:"שלושששששששש" כמו של אורי גלר XD גאד, זה היה טוב
-9- היה שיעור מדעים ועשינו ניסוי שהתפוצצו בו כמה דברים במים [אשלגן נראה לי
]. ואז היא אמרה שהם הצליחו לפרק את ה-H2O.... בלה בלה בלה אז שאלתי:"אז המים ירדו?" ומי שישבה לפני [המורה לא שמעה למרות שאני שורה שניה
] כזה מתחילה לצחוק עליי ;; ואז היא סיפרה לזאת ששולחן לידי ושתיהן צחקו עליי ועל הזה של:"יש לי גדול" ;; עדיף לסתום לפעמים
-10- זה לא מהיום, זה מאתמול D: יש אצלינו כל הזמן צפירות כי תל נוף זה לידינו... וכל הזמן מטיילים פה [תיירות
מושבה עתיקה, אחרי הכל XD]. אז היו כמה שחצו את הכביש ואז הייתה צפירה... ובוקשי שומעים את זה XD ואחד כזה שחושב שהוא מאבטח רץ כזה ונכנס מתחת לספסל XDDDDDDDDDDD ואני ועוד כמה מסתכלים בחלון ומתים מצחוק
ואז הוא כזה יוצא ומתחיל לרוץ כמו מאבטח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אכן תמונות קשות
משהו שעשה לך את השבוע? נסיעה לרחובות עם חברה D: ויום שלישי XD
תוכניות לשבוע הבא? אממ. דונט נואו
תמונת השבוע:
זה ממזמן, אבל עדין XD תכירו את המנהלת שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif

וואי איך אני נקרעת מהפאקצות האלה ששיחה איתן הולכת בערך ככה: "היי מה קורה? הכל בסדר? יופי." אני מכירה הרבה כאלה

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo6.gif היא אמרה את זה למורה XD

והמורה נבהלה

chen010189

New member
יש לך טעות

אצל פאקצות זה: "חיימשששששששלי 3> מממצצצבבב בובה??? הכל בסדר נשמה??? אהבת חיי????? יופייייוש ביייצ' שמרי על טאץ' ונדבר 3>"

Xx Haley xX

New member
../images/Emo223.gifיערה דו מיי XD ואת ביל גמירה XD

XDD אין לי כוח לענות אבל אל תבטלי היה פה גאות XD

למעלה