../images/Emo112.gif מסכמשת ../images/Emo11.gif
שיר השבוע של פאניק? אמ. ניין אין דה אפטרנון D: הלכתי אתמול ברחובות עם חברה והתחלנו לשיר אותו D: וזה היה בעיר, לא בחורי הקט D:
שיר השבוע לא של פאניק? סייב יו - סימפל פלאן ;;
אמן\אלבום השבוע? החדש של סימפל פלאן, כמובן
סרט\סדרת השבוע? זאק קודי
ציטוט השבוע? יאללה D:
-1- המורה לגיאוגרפיה שכותב לנו תמיד על הלוח את המשפט:"ואהבת לרעך כמוך" זאת כל התורה 30 לפנה"ס... הלל הזקן. אמר:"פעם הלל הזקן היה צעיר
-2- יש ילד מהכיתה שנולד ב-1 באפריל וכולם קוראים לו תרנגול.. עזבו, סיפור ארוך. בכל מקרה, כזה אומרים לו:"כשנולדת, עבדו על אמא שלך ונתנו לה תרנגול במקום" XD
-3- הלכתי עם חברה שלי אתמול ברחובות [העיר רחובות D:] ועברנו ליד מוכר תותים XD ואני והיא מתחילות להתלהב מזה D: ואז הוא בא וצועק לה:"שתיייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםם בעשררררררררר" באוזן XD והיא מזה קפצה D: ואז עברנו שם שוב והוא צעק לה באוזן השניה גם XDDD ואז כשעברנו שם שוב, אני עמדתי בצד שלו בשביל שהוא לא יצעק עליה ואז הוא בדיוק לא צעק XD אח, יש לי מזל D: ואלה מהיום D:
-4- המורה לאנגלית:"און אינגליש! הלואווו" ילד:"הלואווווו" ומנו]ף לה עם היד [שלום, נו
]
-5- ואז נכנסה פאקצה לכיתה והתחילה להגיד:"היי חנההה [המורה D:]! מה שלומך? הכל טוב? כן? יופייי" והמורה אפילו לא ענתה.. ואז כזה היא יוצאת והיינו צריכים להמשיך את השיעור אבל המורה אומרת:"אני צריכה לעשות הרפיה" ומתחילה לנשום כזה XD
-6- ילד אחד מרים את המחשבון וצועק:"קסיו שולטטט"
-7- המורה ביקשה ממישהי מספריים והיא הביאה לה... ואז היא ביקשה גם דבק והיא נתנה לה דבק קטן. ורציתי שהיא תיקח ממני אז צעקתי:"לי יש גדוללל" והתכוונתי לדבק גדול ;; ואז כולם הסתובבו אחורה ;;
-8- המורה אמרה שרק 90% מבינים את השאלה של מישהו... ואז חישבנו כזה זה 90 אחוזים מהכיתה וזה יצא 2.5 ילדים. ולפני שחישבנו, אמרתי שזה בערך שלושה ילדים... ואז הילד שיושב לידי אומר:"אני אחד, את שתיים והוא..." הוא בא להגיד שלוש ואז הילד הזה שיושב רחוק מאיתנו צועק:"שלושששששששש" כמו של אורי גלר XD גאד, זה היה טוב
-9- היה שיעור מדעים ועשינו ניסוי שהתפוצצו בו כמה דברים במים [אשלגן נראה לי
]. ואז היא אמרה שהם הצליחו לפרק את ה-H2O.... בלה בלה בלה אז שאלתי:"אז המים ירדו?" ומי שישבה לפני [המורה לא שמעה למרות שאני שורה שניה
] כזה מתחילה לצחוק עליי ;; ואז היא סיפרה לזאת ששולחן לידי ושתיהן צחקו עליי ועל הזה של:"יש לי גדול" ;; עדיף לסתום לפעמים
-10- זה לא מהיום, זה מאתמול D: יש אצלינו כל הזמן צפירות כי תל נוף זה לידינו... וכל הזמן מטיילים פה [תיירות
מושבה עתיקה, אחרי הכל XD]. אז היו כמה שחצו את הכביש ואז הייתה צפירה... ובוקשי שומעים את זה XD ואחד כזה שחושב שהוא מאבטח רץ כזה ונכנס מתחת לספסל XDDDDDDDDDDD ואני ועוד כמה מסתכלים בחלון ומתים מצחוק
ואז הוא כזה יוצא ומתחיל לרוץ כמו מאבטח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אכן תמונות קשות
משהו שעשה לך את השבוע? נסיעה לרחובות עם חברה D: ויום שלישי XD
תוכניות לשבוע הבא? אממ. דונט נואו
תמונת השבוע:
זה ממזמן, אבל עדין XD תכירו את המנהלת שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק