סכמ"ש לא משו.

chen010189

New member
OMFG ליהי?!?!?!?!?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

*מתעלפת* לא, סתם פשוט כולם נכנסו לשוק כאילו מלאך המוות נחת פה.

א ת ו ש ש

New member
../images/Emo151.gif

שיר השבוע של פאניק? אין שיר השבוע לא של פאניק?enter sandman - metallica אמן\אלבום השבוע? בון ג'ובי סרט\סדרת השבוע?טיטניק ציטוט השבוע? זה היה לפני כמה זמן אבל נזכרתי בזה משהו שאיזו מורה אמרה פעם.. "בארצות הברית יש הרבה מדינות קליפורניה ו... קליפורניה ולאס וגאס... " ..... " אבל לאס וגאס זאת עיר "..." אממ..סליחה.. לוס אנג'לס." חחח נוותר לה משהו שעשה לך את השבוע?המבחן היה קל!!!!! : ] תוכניות לשבוע הבא?לא ד'עת תמונת השבוע:==

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע של פאניק? לייניג בלה בלה בלה.... שיר השבוע לא של פאניק? כל השירים של דוטריר והאלבום החדש של בולט
אמן\אלבום השבוע? ט'רי דייז גרייס,דוטריר וניקלבק סרט\סדרת השבוע? הישרדות
ציטוט השבוע? שכחתי
משהו שעשה לך את השבוע? ביום שני לא למדתי ובערב היה את הדיבייט שהופעתי בו והחמיאו לי הרבה
והיום סיימתי ב11 וביום ראשון אני מסיימת מוקדם יותר ואין מתמטיקה כל השבוע!!! אלוהים תודה!! אה ובשבוע שעבר עשיתי דאבל הליקס והחלפתי פלאפון :) תוכניות לשבוע הבא? להנות מזה שאין מתמטיקה ולהתכונן לדוקטורט בהיסטוריה,זתומרת מבחן.50 עמ' לזכור בע"פ ועוד יש חומר במחברת
תמונת השבוע: דוטריר וצ'אד באותה תמונה
|ריייר| שבוע טוב לכולם

א ת ו ש ש

New member
האלבום החדש של בולט ממש...

מאכזב.... הם וואנבי מטאליקה וכמה שאני אוהבת את הלהקה הזאת.... זה יוצא להם די מעפן ומה לעזאזל קרה לקול המדהים של מאט?.? קיצר... מאכזב!

chen010189

New member
שיאכל גלידות דיאטתיות! זה מרכך את הגרון../images/Emo3.gif

לידיד שלי היה ניתוח נראה לי גם..או דומה לא זוכרת זה היה מזמן והרופא אמר לו לטחון גלידות והוא מזה התלהב..אכל איזה 700 גלידות ביום
כמה כסף מקדונלד'ס עושים על כל ניתוח כזה באמא'שלי כל שני וחמישי הוא קנה שם ת'גלידה המעפנה שלהם שעולה שקל כל יום אין לי מושג למה

א ת ו ש ש

New member
זה לא קשור

הוא פשוט לא שר כמו שהוא שר כי ב SCREAM AIM FIRE עדיין שומעים קצת את הקול שלו כולה ניתוח לכריתית שקדים .... תאמיני לי שלפני זה היה לו יותר קשה עם 500 דלקות גרון בשנה אחרי חצי שנה פלוס מינוס הוא חוזר לעצמו..

panci thet i

New member
מסכמת (יעני יש לי ברירה? :\)

שיר השבוע של פאניק? אממ...XD לא שמעתי אחד עד הסוף השבוע.. שיר השבוע לא של פאניק?Fergie - Big Girls Don't Cry חרושש אמן\אלבום השבוע?Fergie..XD למרות ששמעתי רק שיר אחד שלהם..(>< שלה..) סרט\סדרת השבוע?:O כרגיל..לא רואה TV ציטוט השבוע? "מה קורה בנות?" XDDDDDDDDDDDDD >.> כן..גם תנסו לנחש מי אמר את זה..אהמ.. משהו שעשה לך את השבוע?^^ נחשו.. תוכניות לשבוע הבא?O: להשיג תאיסי של עמנואל!!! דחוף! תמונת השבוע:>< סתם תמונה חמודה

DontWakeMeUp

New member
WELCOME TO THE SOUND OF PRETTY. ODD.

שיר השבוע של פאניק? לייב בדנבר
שיר השבוע לא של פאניק? ג'ימי איט וורלד בילי טאלנט ופלייליף נו אין לי כוח לרשום את השירים. אמן\אלבום השבוע? פאניק
סרט\סדרת השבוע? אמ...לא יודעת
ציטוט השבוע? אוווף היה לי ושכחתי... משהו שעשה לך את השבוע? אולי עבודה ואם כן אז אני יבוא למפגש בפסח D: תוכניות לשבוע הבא? לעבוד
וטיול. תמונת השבוע:

chen010189

New member
ס'חמוד ולחנה ירד ממנו

|
חיוךזדוני| איפה שוקי זיקרי כשצריך אותו?
*בורחת מחנה*

למעלה