אתם שואלים

../images/Emo15.gif אתם שואלים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שלום אנשי ואנשותיי! נגמרה החופשה, והתלמידים שבינינו חזרו למוסדות הסגורים, אבל אל תחשבו שזה מדכא אותנו.... כי זה לא! אנחנו רעננים ומוטרפים מתמיד! אז היום תראיינו את... הוא שבר את שיא העולם בבליסת אבטיחים, הוא צורח על מאטסומוטו יותר פעמים ביום משנוכל לספור, המחובק של הבנות והמוטרד בידי אוקיטקה.... הוא נמוך כמו אדו, נשמע כמו אדו ועצבני כמו אדשו אבל הוא בכל זאת לא אדו.... אז קבלו את.... זה שדלוק על חברת הילדות הכי אנגסטית בסול סוסאיטי והקורבן לכול הפטפטים בעולם כמעט (חוץ מסוי כמובן) מחיאות כפיים ל היטסוגאיה טושירו! בגילומה של Hinamori שאלות מביכות והוזיות יתקבלו בברכה. שבוע הבא תגלם Rukia San את יצ'ירו. הקדימו לשלוח מסר ולהירשם כדמויות!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif שירו-צ'אאאאאאאאאאן~!11

נכון שאתה רוצה לעשות להינאמורי המון הומן ילדים? ^_^~ נכון שיורואיצ'י היא הודית מצומקת בהכחשה? יצא לך פעם לשמוע את סוי מנופפת בסוזומבאצ'י במשרד שלה וצועקת "תן לי את הכוח להביא מהפכה לעולם!"? טוב, אני אפסיק עם זה עכשיו. <_<; איפה אתה שם את כל הממתקים שאוקיטאקה נותן לך? כמה סתימות יש לך בשיניים מהממתקים שאוקיטאקה נותן לך? מה האנימה האהובה עליך? שקלת פעם לראות רופא בנוגע לצמיחה שלך? בה ביי~ 3>

Hinamori

New member
>_>;;;

נכון שאתה רוצה לעשות להינאמורי המון הומן ילדים? ^_^~ מ-מה ? לא ! ><; |מסמיק| נכון שיורואיצ'י היא הודית מצומקת בהכחשה? מה ? ס.ס יצא לך פעם לשמוע את סוי מנופפת בסוזומבאצ'י במשרד שלה וצועקת "תן לי את הכוח להביא מהפכה לעולם!"? אה, לא. טוב, אני אפסיק עם זה עכשיו. <_<; איפה אתה שם את כל הממתקים שאוקיטאקה נותן לך? בפח >_>; כמה סתימות יש לך בשיניים מהממתקים שאוקיטאקה נותן לך? אני לא אוכל אותם >_>; מה האנימה האהובה עליך? Full Metal Alchemist. אני מזדהה עם הדמות הראשית שקלת פעם לראות רופא בנוגע לצמיחה שלך? אני לא נמוך !!!1 >_<;;;;;

Noriko Chan

New member
XDD "אני מזדהה עם הדמות הראשית"

"אני לא נמוווווווווווך" XDDDDDDDDDDDDDDDDג

לבנדר א

New member
*פט פט~*

היטסו היקר, אמא שלך לא אמרה לך לא לאיים במוות על מבוגרים? אתה משתמש בזאנפקטו שלך לקרר אבטיחים? נכון אתה והינאמורי לנצח נצחים~? נכון שאתם פלאפיים וחמודים ויש לכם פאנפיק פלאף וחמוד בעברית שחנ נותנת לי עכשיו? [אהמ אהמ] מה אתה עושה כשכואבת לך הבטן? ;.; תן לי חיבוק~D:

Hinamori

New member
>____>;;;

אמא שלך לא אמרה לך לא לאיים במוות על מבוגרים? את רומזת שאני ילד קטן ???? אתה משתמש בזאנפקטו שלך לקרר אבטיחים? לא נכון אתה והינאמורי לנצח נצחים~? ל-לא ! |מסמיק| נכון שאתם פלאפיים וחמודים ויש לכם פאנפיק פלאף וחמוד בעברית שחנ נותנת לי עכשיו? [אהמ אהמ] פאנפיק ? י.י [חנ: יש לי רק אנגסט והוא בגוף ראשון אז את לא רוצה אותו] מה אתה עושה כשכואבת לך הבטן? ;.; תן לי חיבוק~D: |Death glare|

karyn

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

נכון שאתה ואייטי צ'אן? (שלי)

Noriko Chan

New member
שירו-צ'אן ^_^ ../images/Emo142.gif

1. נכון שאינוקאגו? 2. נכון שיאצ'ירו כותבים עם א' ולקח לי איזה רבע שעה לפענח מי זו יצ'ירו? 3. נכון שעוזי-
? לאביו בייב ^-^

Hinamori

New member
>__>;

1. נכון שאינוקאגו? מה ? 2. נכון שיאצ'ירו כותבים עם א' ולקח לי איזה רבע שעה לפענח מי זו יצ'ירו? אה, כן ? [מה כ"כ קשה] 3. נכון שעוזי-
? מה ? .-.

Goggle Girl

New member
היי אתה שם! כן, הנמוך!

מתי כבר תמצא את אבן החכמים ותרפא את פלא האלכימיה שהם הציצים של הסגנית קפטן שלך? >;

Hinamori

New member
כשיגמרו הפילרים

כלומר כשיוני תראה מאי הימה כלומר כשתשתחררי

Goggle Girl

New member
את אומרת את זה כאילו זה משהו רע XD

שמעי, יש אנשים שלא סובלים את התפקיד שלהם ולא סובלים אפילו את השנתיים-שלוש שלהם. לי כיף וכשאני אתחיל אשכרה להרוויח כסף אז בכלל <:

למעלה