אתם שואלים

Hinamori

New member
>_>

שירו-צ'אן או היטסו-צ'אן? היטסוגאיה-טאיצ'ו !!1 %#$^& אבטיח או מלון? אבטיח [שאלה מכשילה] - הינאמורי או אבטיח? ..... skip אתה יודע שאבטיחים גדלים בקיץ? אה, כן. ואתה בעצם מסמל את החורף [נו, שלג וקרח *-*~].. ס.ס .... טוב ... האם זה אומר שהפכים נמשכים? D: >_>; האם זה אומר שאכלת אבטיחים שגדלו בחורף, זה גרם לך לחוסר ויטמנים, ובגלל זה אתה צ'יבי [ftw]? אני. לא. צ'יבי. האם זה אומר שאתה אוהב את הינאמורי? ל-לא. ; האם זה אומר שאתה אוהב אותי? [אני לא אגלה לאפאחד!] לא >__>;;;;;; נכון ש[אם] תגדל תרצה להיות כמו אוקיטאקה? לא. ואני כבר גדול. אני בן 100.

Ayelet chan

New member
צ'יבי! {:

מה הגובה שלך? נכון שתעשה להינאמורי המון ילדים קטנים עם שיער לבן ומגניב? נכון שאתה מסמיק ברגע זה? נכון שאתה ממש מאוהב בה ויום אחד תגלה לה? נכון שתהרוג בשבילה גם את הארי פוטר כי הוא מעצבן ושחצן עם צלקת טיפשה מטום ומעתיק צבע עיניים וצבע שיער? נכון שאני צריכה להפסיק להתחיל הכל בנכון? נכון שחלבי רולז?

Hinamori

New member
>_____>

מה הגובה שלך? מה איכפת לך ?????? נכון שתעשה להינאמורי המון ילדים קטנים עם שיער לבן ומגניב? דיי לשאול את זה >_< נכון שאתה מסמיק ברגע זה? ל-לא !11 >_< נכון שאתה ממש מאוהב בה ויום אחד תגלה לה? @#!&# נכון שתהרוג בשבילה גם את הארי פוטר כי הוא מעצבן ושחצן עם צלקת טיפשה מטום ומעתיק צבע עיניים וצבע שיער? אני אהרוג את הארי פוטר בלי קשר. נכון שאני צריכה להפסיק להתחיל הכל בנכון? נכון נכון שחלבי רולז? אה. מה ?

SaijinKun

New member
שירוצ'אןןן D:::::

נכון שאתה טוב בקליעה למטרה עם גרעיני אבטיח? נכון שאתה תעשה להינאמורי בישים? |אהמ. זו לא שאלה >.>| נכון שאוקיטאקה פדופיל? נכון שאתה רוצה להרוג את אייזן? ואז להתעלל בגופה שלו? מינית? סליחה,נפלט לי ^_^ נכון שאבטיחים זה רולז? והינאמורי? לדעתך,אתה בישי? מה אם היו קוראים לך היטסוגֶיי? O: נכון שאתה משתף פעולה עם וולדמורט? בגלל שהארי לא הסכים לפוך אותך לגבוה? איך זה ללבוש גלימת טאיצ'ו? ג'ה נה D:

Hinamori

New member
>__>;

נכון שאתה טוב בקליעה למטרה עם גרעיני אבטיח? ... נכון שאתה תעשה להינאמורי בישים? |שולף את יורינמארו| נכון שאוקיטאקה פדופיל? מה את מנסה להגיד ? נכון שאתה רוצה להרוג את אייזן? כן~ ואז להתעלל בגופה שלו? לא ס.ס מינית? לא X___x; סליחה,נפלט לי ^_^ O_ס נכון שאבטיחים זה רולז? כן והינאמורי? מה איתה ? >_> לדעתך,אתה בישי? מה זה בישי ? מה אם היו קוראים לך היטסוגֶיי? O: מה אם הייתי מקפיא אותך ואעזוב אותך להנמס [נו איך אומרים את זה כמו שצריך =_=] באיטיות באי בודד עם שבט של קניבלים ? נכון שאתה משתף פעולה עם וולדמורט? לא >_> בגלל שהארי לא הסכים לפוך אותך לגבוה? מה !!! לא ! מה פתאום !1 OO איך זה ללבוש גלימת טאיצ'ו? זה כמו ... ללבוש גלימת טאיצ'ו ג'ה נה D:

שלום וויטי צ'אן ../images/Emo13.gif

רק רציתי לדעת אם למאטסומוטו קשה לעמוד לפעמים בגלל המטען העודף מקדימה. חוץ מזה את מי אתה מתעב יותר את גין (שהפרצוף שלו לפחות לדעתי ממש לא מזכיר נחש) או את אייזן (שמראה לכולם כמה אפשר להשתנות כאשר מורידים את המשקפיים, מסר מעודד מאוד לאנשים עם עדשות כמוני)? חוץ מזה מה יש לך מהינאמורי? היא די נודניקית אחרי הכל.

למעלה