האוסף שלי!

Forest Girl

New member
../images/Emo15.gifהאוסף שלי!../images/Emo15.gif

היי, אני יערה
אמנם אני לא כותבת כאן הרבה, אבל זה בעיקר עקב העובדה שאני טובעת בלימודים, קשים חיי הסטודנטית
אבל אני מניחה שבקיץ אני אשרוץ פה הרבה יותר. ועכשיו לעניין... מאז ומתמיד אהבתי לקים, אבל נכנסתי לזה חזק רק לאחרונה. לכן, מתנצלת מראש על כך שהאוסף שלי מאוד צנוע ביחס לאחרות כאן. בתקווה שיגדל ויצמח במהרה
כפי שתראו, אני מאוד אוהבים ורודים וסגולים. אז נצא לדרך?

Forest Girl

New member
ורודים../images/Emo20.gif

מימין לשמאל: Essie- beach party- ורוד בייבי מתוק לחלוטין Essie- punchy pink- נאון מהמם בעיני, אע"פ שסוחט מבטים מזועזעים לרוב (לא שזה מזיז לי :]) Essie – honey bun -לא כ"כ ורוד, אבל תסלחו לי, נכון? האמת היא שאני לא ממש אוהבת אותו. קיבלתי אותו מטרנסדיזיין בטעות במקום צבע אחר שהזמנתי. השתמשתי בו פעם אחת בלבד. Orly- it's not me, it's you- יפהפייה. אחד האהובים ביותר. My cosmetic (אין מספר)- גרוע! גם אחרי אלף שכבות, הוא יראה מכוער וחסר צבע. לפחות הוא עלה רק 5 ₪. Pro beauty 65- אין לא בתמונה: (גיליתי ששכחתי לצלם אותו, והמצלמה לא אצלי כרגע לצערי)- orly- basket base- ורוד פוקסיה נחמד מאוד.

Ultra marine

New member
דווקא ההאני באן נראה לי ממש נחמד!

מצד אחד לא אדום, מצד שני לא ורוד, וגם במרקם הוא נראה מעניין שכזה, עם שימר מסוים.. אוסף מתוק :) "קצר וקולע". רואים שיש לך טעם ממוקד

Forest Girl

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

הוא לא רע, אבל עליי הוא לא נראה משהו. הוא נראה קצת מבוגר לטעמי... שונה מאוד מאיך שהוא נראה בתמונה כאן, הרבה יותר אדום. ואכן, הטעם שלי מאוד ממוקד. אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים קונה לקים כמעט זהים זה לזה...

Ultra marine

New member
כשחושבים על זה,

הרבה יותר חסכוני! אני כל פעם מחפשת לק מיוחד ואז אני צריכה לדוג' לק ירוק וכשאני מוצאת לק ירוק אני מחפשת גוונים שונים ומעניינים של ירוק, וככה עם סגול כי אני חייבת המון גיוון.

Ultra marine

New member
כמובן שיש :)

ויכול להיות שההעזה תגיע אליך (רק אל תופתעי שכשהיא תגיע, איתה יגיעו קרייבים להמון המון לקים
)

Forest Girl

New member
לגבי הפרו ביוטי...

התכוונתי לכתוב "אין משהו מיוחד לכתוב", ומשום מה יצא לי רק אין :)

pelishu

New member
ואני ממש אהבתי...

את ה- Orly- it's not me, it's you... עשית לי חשק!!!!

Forest Girl

New member
../images/Emo41.gif ורודים כהים יותר

מימין לשמאל: Jade A082 שיק 309 בשניהם אני לא משתמשת הרבה, אבל הם חביבים.

Forest Girl

New member
../images/Emo109.gifאפרסקיים/קוראליים

השניים האמצעיים מעט פחות ורודים במציאות; השלושה הימניים מלוכלכים כי נשפך בסביבתם פעם לק ז"ל. מימין לשמאל: Essie- tart deco – אחד האהובים. הוא נראה עליי די כתום, ולא ממש ורוד. Essie – cute as a button – אני חושבת שזה הלק שאני הכי אוהבת; כשמו כן הוא, מתוק מתוק מתוק, ומהמם גם בידיים ורק ברגליים. Essie- boat house- קצת דומה לcute, אבל יותר כהה ויותר אדום. זה הESSIE הראשון שלי, ושמורה לו פינה חמה אצלי בלב. Jade A180

אביeג7

New member
גם אני זוכרת את האסי הראשון שלי..

זה היה לפני שלושה שנים בערך.. "רולטה רוסית".. עד היום הוא משמש אותי נאמנה,וכמובן שיש לי פינה חמה בלב אליו..

Forest Girl

New member
../images/Emo23.gifאדומים

מימין לשמאל: שיק 281- מעט מנצנץ. Essie- jelly apple- אדום קיצי, חורשת עליו רבות. וידוי: לעיתים קרובות הוא מעורר בי דחף עז ללקק את ציפורניי. ברגע האחרון אני תופסת את עצמי
Jade A131- אני לא יודעת עד כמה רואים בתמונה, אבל הוא נוטה לכתום. Orly- haute red.

Forest Girl

New member
../images/Emo71.gifבהירים

+אפור אחד יחיד ומיוחד
מימין לשמאל: Essie- chinchilly- הוא אמור להיות עם תת גוון ירוק; אני לא רואה את זה. אולי אני עיוורת צבעים? בכל אופן, מאוד אוהבת אותו בחורף, והוא אחד מהצבעים הכי מוחמאים שלי. Essie- adore-a-ball- ורדרד בהיר עדין-עדין, שאני אוהבת להניח כשהציפורניים שלי קצת ארוכות. יוצר מראה מאוד קלאסי ונקי. Essie- allure- הכי שימושי שיש, לק ה"בייסיק" שלי.

Forest Girl

New member
../images/Emo79.gifסגולים

מימין לשמאל: Essie- angora cardi- יפה לחורף. Jade 305- הוא נראה פה ורוד, אבל הוא יותר סגול. Claire's- אין מספר. קניתי אותו בגיל 16 (לפני 7 שנים) בארה"ב, שכחתי ממנו, ולא מזמן מצאתי אותו בארון. הוא חמוד ביותר, והרבה יותר עדין ממה שהוא נראה. אוהבת להניח אותו כטופ מעל לק סגול/ורוד. Orly- purple velvet- מאט. קניתי אותו אחרי שקראתי המלצות רבות, אבל בעיני הוא די אובררייטרד. שיק 119

Forest Girl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo59.gifסגולים כהים

מימין לשמאל: שיק 266- מאוד יפה בעיני OPI - Lincoln park after dark- כשאני איתו כולם חושבים שאני עם לק שחור; רק באור מאוד מסוים רואה את הסגול שבו. די אכזב, אע"פ שהמריחה שלו נוחה מאוד. לוריאל סגול/שחור מס' 733- גם כן נראה די שחור, אבל פחות מהלינקולן. Davis - חברת שקר כלשהו, מס' 38. אני אוהבת את הצבע, אבל הפורמולה גרועה.

למעלה