האוסף שלי!

Forest Girl

New member
../images/Emo59.gifכהים

מימין לשמאל: Jade (אין מספר)- בורדו לוריאל טורקיז/שחור מס' 736 (היה לי עוד אחד מהסדרה הזאת- בצבע כחול כהה/שחור- אותו הכי אהבתי, אבל הוא נפטר בהתנפצות על רצפת חדר האמבטיה שלי) שיק 39- בורדו שיק 93- חום כהה (נראה פה בורדו, אבל הוא חום) שיק 268- נראה שחור, אבל זה סגול מאוד מאוד מאוד (מאוד!) כהה

Forest Girl

New member
../images/Emo214.gifבסיסים וטופ

מימין לשמאל: Essie- fill the gap- קניתי אותו בטעות כבסיס, אבל אני חושבת שהוא למעשה מחזק. בכל אופן, הוא משמש אותי לא רע גם כבסיס. Essie- good to go- מעולה מעולה מעולה! Essie- first base base coat- מצוין

Ultra marine

New member
לגבי הבייס של אסי,

גם אני השתמשתי בו עד שקניתי את הבסיס של סשה. ואז שכחתי לגמרי מאסי. ששמתי לב שהוא יושב לו מיותם החלטתי לחזור אליו קצת (ולסיים אותו.. לא נשאר שם הרבה..) והאמת, ממש התבאסתי מהמברשת הדקה שלו.. בשביל האגודל לפעמים אני צריכה להכניס את המברשת חזרה לבקבוק 3 פעמים! אז יכול להיות שזה בגלל שלא נשאר בבקבוק הרבה, אבל לדעתי זה בגלל שאין הרבה חומר על המברשת הקטנטנה הזאת..

Forest Girl

New member
והסשה מומלץ?

אפשר להשיגו בארץ? המברשות של אסי באופן כללי מאוד דקות. אני דווקא אוהבת את זה, המריחה יוצאת לי מדוקת יותר. אבל נכון שבבייסים זה פחות נוח, כי המריחה ממילא לא צריכה להיות מדויקת לגמרי.

Ultra marine

New member
יש בו רעלים,

אז בפעם הבאה לא אקנה אותו. קשה לי להגיד כמה הוא טוב כי אני משתמשת גם ב ENVY של OPI ולדעתי הוא זה שמונע (לגמרי!) את ההצהבה של הציפורן. ומבחינת העמידות לדעתי הטופ של סשה הוא שמוריד את העמידות ככה שקשה לי לקבוע מה איכות הבייס..

angell4

New member
יש לנו טעם דומה...

אהבתי כמעט הכל
וסתם משהו שמעניין אותי, גוון העור שלך בהיר או כהה?

Forest Girl

New member
תודה רבה :]

גוון העור שלי די בהיר, והוא יותר צהבהב מאשר ורדרד.

angell4

New member
גם שלי

אני יחסית שזופה ועם גוון עור מעט צהבהב שאלתי בגלל שהצבעים שהעלת מאוד מחמיאים לגוון עור כזה

Forest Girl

New member
בטח עליך הם אפילו עוד יותר יפים

הרבה מהצבעים האלה מאוד מתאימים לשזופות לדעתי :)

sHiR TaDmOr

New member
אוסף מקסים ומכובד../images/Emo24.gif

יש לנו את אותו הטעם בול! אהבתי את כל הצבעים
תודה על השיתוף

סקרמנטה

New member
האוסף שלך בהחלט נחשב ../images/Emo140.gif

הוא ממש לא קטן (לי יש הרבה פחות...), הוא ממוקד (את כנראה בחורה מאוד מסודרת. גם בחשיבה) והלקים יפים ואיכותיים. תודה על השיתוף :)

למעלה