היום ב-
אנשים

../images/Emo121.gifטעות בידך

"אני אוהב את האביב גפן הזה יותר משומה" "אביב גפן החדש" אמנם מתנשא כתמיד אבל אין יותר שיער ארוך <שזה תאריך, אגב> וגם איפור כמעט אין כי סטיבן שונא את זה, וגם אם יש אז בקושי. אבל אם כבר, אז רק שלא יתחיל לכתוב מוסיקת מסיבות <מחררררררררררררררר>

פרקשון

New member
אני סולח לך על הקטנוניות

אבל משהו מוזר "וגם איפור כמעט אין כי סטיבן שונא את זה" - ניצוץ של הומואים?

../images/Emo121.gifלא הבנתי כלכך למה התכוונת, אבל

בשנים האחרונות אביב כמעט ולא מתאפר <בהופעות עם בלאקפילד בכלל, כי סטיבן נגד האיפור וזו גם הסיבה שבהתחלה הוא היה מופיע עם משקפי שמש שחורים>, וגם בגלל שהוא התבגר, התברגן וניהיה ממוסחר טילים, והרי איפור ופרובוקטיזם זה כבר לא מגניב ולא מכניס מספיק כסף, מסתבר.

פרקשון

New member
יעני מזה סטיבן לא אוהב שהוא מתאפר

והחבר שלי לא אוהב כשאני לא מתגלח אז רק למענו אני מתגלח שיהיה לנו חם וחלק בימי שישי ביחד מכורבלים מתחת לשמיכת הפוך

../images/Emo121.gifאבל אתה לא מעריץ את החבר שלך

כל ה"בלאקפילד" הזה, התחיל מזה שאביב קנה דיסק של פורקיופיין טרי <הלהקה של סטיבן ווילסון, שהוא סולן וגיטריסט בה> ובעזרת הפעלת קשרים הוא זכה להיפגש עם אחד האנשים שהוא יותר העריץ, ועוד להקים איתו להקה ולהופיע איתו בכל העולם.. אני רוצה לראות אותך לא מתגלח כל ערב

פרקשון

New member
אם זה שאני לא מתגלח

יגרום לו לאותו אדם שהערצתי להפסיק לעבוד איתי, אז לא יודע הוא צריך סיבה טובה כי כל תפיסת העולם שלי לגביו היתה משתנה

../images/Emo210.gifניצוץ של הומואים?

אתה רציני? מתי אנשים יבינו שהוא לא הומו? הוא פאקינג נשוי. בן שמתאפר-לא אומר שהוא הומו.

JALULA2

New member
יש לו אלבומים הרבה יותר טובים...

אבל זה אחלה דיסק:) זוהרים שיר מדהים!

בשבילך שיר יפה..

אני אהבתי "זה רק הלב שכואב לך" ואת "מחר" החרוש.. דווקא הדיסק "בונוס" לא משהו.. עזבו את זה, אני מאוהבת בעברי לידר.

keeeren

New member
תחדשי..

יש לי את שניהם כבר איזה חודש וחצי.. את אביב עדיין לא יצא לי לשמוע את כולו אבל יש כמה שירים ממש מעולים ושל עברי כרגיל מושלם

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifבקשה../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

כן קיבלתי את הפלאפון חזרה אז לכל מי שיש את המספר שלי בבקשה שלחו לי SMS עם השם שלכם כי איבדתי את כל המספרים(מן הסתם SIM חדש)

בן! תתחדש כפרע :)

היה לי כייף לראות אותך ברוק העצמאות ומצטערת שהיית צריך לזהות אותי ככה.. ואף אחד מאיתנו לא הייתה שיכורה או שתוייה!

keeeren

New member
אתם יודעים שלפני שנה בדיוק.....

הצטרפתי לפורום? זה היה יום אחרי רוקעצמאות.. יהיי לי:] מזל טוב וסימן טוב וקולולולולולולולו

למעלה