היום ב-
אנשים

S.Riddle

New member
...Or not. :D

(*הכנס צפצופים שנשמעים בערך כמו "קירהקירהקירה~~~" כאן*)

S.Riddle

New member
Uncle Izuru Wants YOU!

(כן, הכוונה היא כאן, כמובן, לגין. או איקאקו. או אני. ^-^;)

S.Riddle

New member
אם אהבתם את הBleachstreet Boys

אז הנה הלהקה בשבילכם... הישר מהרחובות המטונפים של רוקונגיי, קבלו בתשואות את... Rukia and the Strawberry Monkeys!!!!

S.Riddle

New member
הבוּק הרשמי~~

רוקיה וקופי-התות (בתרגום חופשי לעברית) היא עוד הצלחה מסחררת של אותו המפיק האלמוני הנערץ טסוצ'ייה יואיצ'י. הלהקה מתמחה בפופ של שנות השמונים ויש שמועות על פרוייקטים משותפים בינם לבין השחקן המפורסם, גארי קולמן (ע"ע Avenue Q).

S.Riddle

New member
הסולנית, רוּ-צ'אן~

רוּ-צ'אן, הסולנית המוכשרת והצעירה של הלהקה אשר נקראת על שמה, התחילה את הקריירה שלה עוד בגיל 9 עם הלהיט פורץ הדרך שלה "אישתו של ניי-סאמה". כשנשאלה בקשר לתוכן השיר, אמרה שהוא מתייחס בעיקר לאחד מחברייה ללהקה, רנג'י-צ'אן (מבת-ים). המערכת עדיין מנסה לברר למה הכוונה עקב החוסר בקרבה משפחתית בין השניים. ארם, בערך. אחיה הגדול של רוּ-צ'אן, אגב, הוא חבר מצליח בלהקת הבליצ'סטריט בויז. השמועות על דואט עתידי כבר אושרו והשם הזמני הוא "Kuchiki No HARMON", פרטים נוספים יגיעו בהמשך.

S.Riddle

New member
רנג'י-צ'אן (מבת-ים)~

רנג'י-צ'אן (מבת-ים) הצטרף ללהקה לאחר פרישתו מקבוצת הטניס המצליחה של סיישון גאקואן (אם כי שמר על קשר קרוב עם קפטן הקבוצה, טזוקה, שעשה גם הוא הסבה לתחום השירה וכיום הוא ידוע כאוסמו-צ'אן מלהקת הבליצ'סטריט בויז) והפך להיות רקדן(ית) הרקע של רוּ-צ'אן.

S.Riddle

New member
תוּת-י.~~

תוּת-י, רקדן הרקע המוכשר של הלהקה, הוא כינויו של אחד איצ'יגו קורוסאקי, נער אלמוני בן 13 שפרץ לעולם הבידור דרך חברותו ב'רוּקיה וקופי התות'. תוּת-י אף פירסם ספר בשם " *פניש* " שנטען להיות 'הספר הגאוני בהיסטוריית האנושות". באופן מפתיע, אף לא עותק אחד ממנו נמכר עד היום.

S.Riddle

New member
ההסברים של רוקיה, לייב D:

זה מדהים שכשגם שהם אנשים אמיתיים, רוקיה עדיין מציירת מכוער.

S.Riddle

New member
לא רק שהתמונה מסבירה את עצמה,

גם מה שהוא אומר שם זה "מי רוצה לשחק איתי?"

S.Riddle

New member
עוד OTP~ ^-^

אני חושבת שקירה מעולם לא נראה כה אוקה כמו שהוא עכשיו. ...מצד שני, את זה כנראה רק גין יודע. (ואיקאקו!! :x)

S.Riddle

New member
אוקה, אר, אנקדוטה לסיום-

Kira is not a virgin He's HMV! (up yours, sheep.)

shui chan

New member
../images/Emo99.gif

לינק להורדה לביט תתקבל בברכה למסרים ;;~ סתם >; אני לא מאמינה שלא יצא לי לראות את זה~

Fay Wood

New member
אמפג. ../images/Emo168.gif

אני רוצה את זהההההההה. ;; הפאנסרביס. אמג.
(והלהקות האלה זה דבר גיאוני XDDD)

למעלה