היום,מתחת חכנף ארקיע U,

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifהיום,מתחת חכנף ארקיע U,

מפגש של 30 מטר מפישר הכחול, חברת WIND JET עם זגזג כתום כחול על הזנב. ובמפעל הסודי-פולאר, NW , THR EBSV וכמה 767. לא זכיתי לראות את טרנסארו

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifונחיתת קפיצה של הישראייר הכחול

הקפיצה ממש בלטה בגבהה.

eyal bo

New member
על איזה ישראייר מדובר?

איזו שעה? מס' טיסה? סוג מטוס? (זה מעניין כי על אחת מטיסות ישראייר באותו יום הייתי וצילמתי את הנחיתה מבפנים...)

ארזS

New member
שאלה לי אליך ולאחרים - מי שיודע

היום צילמתי במקרה את המטוס הזה. האם הוא הגיע להסבה ? האם ידוע לך או אולי למישהו ? סליחה על רישום הזכויות. מקווה שתבינו.

e dor

New member
מבינים גם מבינים

גם אני ראיתי פעם אחד דומה - אולי זה ואולי סתם אחד דומה
א. במידה ולא זיהית, ה"מטוס" הזה הוא 767. ב. סביר להניח שהוא הגיע להסבה - אני לא חושב שאיש עסקים יטוס במטוס לא צבוע

e dor

New member
לכל הספקנים שמחפשים לתקן סתם...

לא התכוונתי שבהסבה צובעים, התכוונתי שיצבעו אחרי ההסבה והמטוס לא פה לביקור רגיל של מישהו, לדעתי.

ארזS

New member
בוודאי שזיהיתי שזה 767 [+ לינק ]

והנה התמונה נמצאת כבר כאן. באתרים האחרים היא ממתינה בתור... בדרך כלל לא העליתי לאתר הזה, אבל אני חושב שהאתר הזה יותר משהוא אתר של תמונות הוא אתר מאוד מקצועי ויש בו המון פרטים שאין באתרים אחרים. ודרך אגב, אני כתבתי בזמן ההעלאה בשם של חברת התעופה Untitled אבל הם הוסיפו את השם שאפשר לראות שם.

A r i e T

New member
המטוס הגיע היום או השבוע?

כי אני חושב שביום א' ראיתי אותו בהאנגר. ממה שראיתי, יש כמה וכמה B762 במפעל. ניסיתי לברר את זהותם, ואני יודע רק שיש שם EVA AIR, ABX וSTAR AIR. לגבי ההסבה: אחד מהבכירים שם אמר לי שכיום הם מתעסקים רק בהסבה למטען.

ארזS

New member
היום ראיתי אותו [וצילמתי]

אולי עשה טיסת ניסוי או משהו כזה ואולי זה מטוס נוסף שהגיע לראשונה.

A r i e T

New member
אולי

אני זוכר שראיתי מטוס עם רישום דומה ומטוס נוסף שכבר קיבל את הצביעה של STAR AIR.

ramimz

New member
הנה הטראנסאירו שהגיע היום.

הגיע היום ה- VP-BQB, ולא ה- BQA שהגיע בתקופה האחרונה.

e dor

New member
אגב, היה היום גם 767 שלהם גם ?

ראיתי מטוס ממריא, עם בטן כחולה, זנב כמו שלהם ממריא בערך בשעה 7, אולי קצת לפני, אבל הייתי קצת רחוק כדי לדעת במאה אחוז... (המריא לפני DHL)

ארזS

New member
לא חושב

בלו''ז המקורי היו שתי טיסות אבל אחת בוטלה עוד בבוקר והגיע רק ג'מבו אחד. לכן אני חושב שאולי ראית מטוס אחר. אבל אין לדעת, תמיד יש הפתעות...

ארזS

New member
יכול להיות שבאמת ראית משהו מיוחד !

קיבלתי עכשיו במייל תמונות ממישהו שצילם אחה''צ ליד נתב''ג. בין התמונות יש מטוס בלתי מזוהה עם בטן כחולה. אם יהיה לי אישור מהצלם אפרסם את התמונה [שלצערי היא לא איכותית כי צולמה אחרי 19:00 ולא היתה תאורה מתאימה].

fsMYLIFE

New member
צילמתי מטוס בלתי מזוהה עם בטן כחולה

בערך ב17:00 נוחת בנתב"ג

למעלה