היום,מתחת חכנף ארקיע U,

fsMYLIFE

New member
לא אבל אם זה לא היה עולה לי על איזה

אתר אחר אז היתי מנסה לעלות לAIRLINES.NET יש לי תמונות יותר טובות שעדין לא פירסמתי אבל בזמן האחרון לא נראה לי שיהיה אפשר להיתקרב ולצלם בגלל המקרה שקרה באילת

ארזS

New member
על מה אתה מדבר בכלל ?

מה זה קשור אחד לשני ? ובקשר ל-Airliners.Net כנראה שכדאי לך לראות איזה תמונות הם דוחים לפני שתתחיל לחלום להעלות להם בכלל תמונות... אבל בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

danii2

New member
המטוס הוא פרטי,והוא חנה בחניה של המ

המכובדים,כמו הבעלים של צלסי.דרך אגב הnortwest אחרי הורדת צבע,מכוער ביותר.אבל מתוכנן להיות מוכן תוך חודשיים.

e dor

New member
אשמח לראות את התמונה

מעניין אותי מה זה היה. גם כשראיתי תהיתי לרגע כי זכרתי שמישהו אמר שראה בנתב"ג מטוס עם הצביעה החדשה של בואינג אז חשבתי גם על זה. והאפשרות השנייה והסבירה יותר נראתה לי טראנסאירו...

ארזS

New member
../images/Emo41.gif בבקשה התמונה

מי מזהה את המטוס הזה ? הרישום ממש לא ברור. הצלם הוא מיכאל סנדר המוכר בכינוי מיכה.

ארזS

New member
כנראה שאני באמת לא מבין במטוסים...

חשבתי שזה דווקא 757 ... ברצינות ? זה 767 ? יאללה תתחילו לצחוק מהצלם שלא מבין במטוסים ...

singera

New member
ההבדל הנראה לעין הוא שב 757

יש הרבה יותר פתחי יציאה כן!!! יש בכל צד 3 דלתות גדולות + דלת קטנה לקראת סוף המטוס ו 2 פתחי חירום מעל הכנף לעומת זאת ל767 יש רק 2 דלתות + 2 פתחי חירום

ארזS

New member
אתם יודעים מה ?

אולי יש לי זיהוי. מה אתם אומרים ? האם יתכן שזה המטוס שבתמונה שצילם רונן לפני השיפוץ , ועכשיו מיכה צילם אותו אחרי השיפוץ ? זה סתם ניחוש שלי אחרי שניסיתי לזהות את הרישום הלא ברור שבתמונה.

e dor

New member
רחוק מלהיות 757

757 הוא בעל גוף צר - 767 לא. בתמונה הרחוקה זה היה נראה יותר כמו 777 אגב, אבל כאן רואים שזה 767. לגבי הרישום - רק בגודל מקורי יהיה ניתן לשער את הרישום.

למעלה