היי

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifהיי ../images/Emo9.gif

היום שמעתי ברדיו ביצוע של אביב גפן לשיר של מונסון של טוקיו הוטל. אתם יודעים משהו על זה? יש לכם את זה במחשב.. שמעתם את זה כבר?

אני לא מאמין ששמעת ביצוע שלו לשיר הזה...

לא נראה לי הגיוני שהוא יעשה קאבר לשיר של להקה של ילדים שלא עשו כלום וקהל היעד הממוצע שלהם הוא ילדות בנות 12... ואם הוא באמת עשה את זה מה שאני לא מאמין שקרה זאת בושה. מצטער אם יש פה מישהו שאוהב אותם אני פשוט לא יכול לראות את הלהקה הזאת בעיינים הם מעצבנים אותי ועוד יותר מרגיזות אותי הילדות הקטנות שחושבות שהלהקה הזאת היא איזה שילוב של ג'ימי הנדריקס ואריק קלפטון על הגיטרה ג'ון בונהאם על התופים פול מקרטני על הבס וקורט קוביין ורוברט פלאנט סולנים ושהם איזה משהו רציני מה שמרגיע אותי זה שרוב הסיכויים זה טרנד חולף ועוד מעט לא נצטרך לראות או לשמוע אותם יותר... פשוט לא יכול לראות אותם... סליחה על החפירה ויום נעים...

ושכחתי להוסיף...(אני כזה חופר)

לא שיש לי משהו נגד בנות 12 אם יש פה כאלה אז זה לא משהו נגדכן כאילו אתם מבינים לאיזה בנות 12 אני מתכוון כל האלה שאומרות "שהלהקה הזאת היא הכי טובה כי הוא כזה חתיך!" וכל הבנות האלה... זה לא שאני חושב שאני איזה יואב קוטנר או משהו אני לא מבין הכי גדול במוזיקה אבל אני מספיק מבין בשביל לדעת למה הרבה שומעים אותם..(זה לא כי הם מוכשרים)

מסכימה איתך 100%

אני שונאת את הלהקה הזאת וממש הצחיק אותי מה שאמרת על חברי הלהקה "שילוב של ג'ימי הנדריקס ואריק קלפאטון על הגיטרה" חחחחח וזה יותר נכון "היא כזאת חתיכה" להקה אימואית שחושבת שהיא איכותית.. אביב תמיד סימל ההיפך, זמר איכותי עם ערכים..כנראה שכבר לא, מבחינתי זה ממש בושה בשביל אביב..

שמעתי על זה לצערי, ואני מנסה להכחיש את זה!!!!

זאת בושה!!!! עד עכשיו, כל מה שאביב גפן עשה - היה מקובל עלי. למרות שהרבה אנשים לא אהבו את הדברים שהוא עושה, אני איכשהו ניסיתי להבין לתמוך בו. אבל פה - הוא הגזים........

Hosh17

New member
יוו חחח ../images/Emo6.gif

אני לא מתה על כל הוואנבי רוק הזה,השיר הספציפי הזה יפה לדעתי...אוהבת את הלחן בכל מקרה לא מכבודו של אביב לעשות קאבר ללהקה הזאת

The Nobody

New member
אביב של פעם נשאר בעבר, כמו כבודו

לעשות קאבר לשיר שלהם זה הכבוד שלו היום.

הוא עושה את זה רק בשביל דבר אחד,

בשביל למשוך את תשומת הלב של מעריצי טוקיו הוטל - ולקבל אותם בתור קהל. ואח"כ הוא בוכה שיש לו קהל מפגר ושהוא מתבייש בו...

עדן גפן

New member
או שלא./tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

אישית, אני לא שמעתי את השיר הזה מעולם כי אני לא חובבת רדיו וגלגל``צ בפרט.. אבל אולי הוא באמת אהב את השיר? כי זה עניין של טעם, אתה יודע. אתה והשני שהגיב בו לא יכולים לקבוע מה מוריד\מעלה מכבודו של אביב, וזה מסיבה פשוטה..-אנחנו כנראה לא באמת מכירים אותו כמו שאנחנו מתיימרים להכיר.. זכותו לעשות קאבר למי שיתחשק לו כי בסה``כ, רק הוא יודע מה בכבוד שלו ומה לא..

עכשיו כשאני מבין שזה רציני...

אני חייב להגיד דבר אחד. בושה וחרפה שזה מה שאביב עושה...

מסתבר שזה לא מה שחשבנו...

ע"פ מה שאני מבין, הוא לא הקליט שום קאבר. הוא רק מציג את השיר ושר 2 מילים... זה "הנוהל" במצעד של גלגלצ - שאומן ישראלי יציג את השיר המקורי.

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ואי אתם לא נורמלים... חושבת וקוראת וקוראת...כמה בושה ובלה בלה בלה... וחושבת לעצמי שאין מצב שדבר כזה היה קורה, אולי אולי כי הוא רצה לצחוק עליהם או משהו. ביום שאביב גפן יעשה קאבר לשיר הזה,כבר לא יקראו לו אביב גפן.

למעלה