ע עמיר יוגב New member 29/12/07 #21 להעלות את זה ומהר!!!!!!!!! לא מכיר כל כך את טוקיו הוטל אבל המונסון הזה הוא שיר טוב מאוד! ואם אביב שר אותו ועשה לו קאבר אני חייב לשמוע את זה! למי שיש אני מתחנן אליו שיעלה את זה!!!!!!!!!
להעלות את זה ומהר!!!!!!!!! לא מכיר כל כך את טוקיו הוטל אבל המונסון הזה הוא שיר טוב מאוד! ואם אביב שר אותו ועשה לו קאבר אני חייב לשמוע את זה! למי שיש אני מתחנן אליו שיעלה את זה!!!!!!!!!
ע עמיר יוגב New member 29/12/07 #22 איזה באסה חח קראתי חלק מהשרשור התלהבתי מתתי לשמוע את זה חזרתי לקרוא את שאר השרשור ונפלתי! פאק לא נורא..
איזה באסה חח קראתי חלק מהשרשור התלהבתי מתתי לשמוע את זה חזרתי לקרוא את שאר השרשור ונפלתי! פאק לא נורא..
ק קיץ ענבים New member 29/12/07 #23 הוא סתם שר 2 מילים בטלפון או משהו ../images/Emo6.gif להוריד כוננות, ולחזור לשגרה
ס סוף האהבה New member 30/12/07 #24 אכן וזה היה למצעד של גלגלצ קטע כזה שלפני כל שיר מישהו אחר שר אפילו מרגול שרה.
מ מעיין51 New member 1/1/08 #26 בואנה היום ראיתי תמונה שלהם.. הם נראים ממש ילדים! בני כמה הם בכלל? אחד מהם [זה עם השיער השחור] פשוט דומה לילדה מהכיתה שלי בצורה מפחידה...
בואנה היום ראיתי תמונה שלהם.. הם נראים ממש ילדים! בני כמה הם בכלל? אחד מהם [זה עם השיער השחור] פשוט דומה לילדה מהכיתה שלי בצורה מפחידה...