יופי קרין עכשיו אני כבר לא יכול להגיד: "קריןןןןןן תעלי את התמונות לגלריותתתתתתתתתתתתתתת!"
D Drorrrrrr New member 27/4/03 #17 יופי קרין ../images/Emo70.gif עכשיו אני כבר לא יכול להגיד: "קריןןןןןן תעלי את התמונות לגלריותתתתתתתתתתתתתתת!"
יופי קרין ../images/Emo70.gif עכשיו אני כבר לא יכול להגיד: "קריןןןןןן תעלי את התמונות לגלריותתתתתתתתתתתתתתת!"
A AngelGirl© New member 28/4/03 #21 ../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחה... אני שמחה שנהניתם מהשרשור שלי... אגב , הנה מאמר חמוד של גולשת בניק faNATYc על שרשורים... מאוד חשוב... דרורי, מומלץ לשים את את המאמר איפשהו בטאג ליינס...
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחה... אני שמחה שנהניתם מהשרשור שלי... אגב , הנה מאמר חמוד של גולשת בניק faNATYc על שרשורים... מאוד חשוב... דרורי, מומלץ לשים את את המאמר איפשהו בטאג ליינס...
D Drorrrrrr New member 28/4/03 #23 רואים שאתה לא מנהל בתפוז ../images/Emo3.gif התמונות בתפוז עולות לבד לגלריות אבל הבעיה שצריך לצעוק עליהן לכן אני שונא את העבודה
רואים שאתה לא מנהל בתפוז ../images/Emo3.gif התמונות בתפוז עולות לבד לגלריות אבל הבעיה שצריך לצעוק עליהן לכן אני שונא את העבודה
C Chandler Rulz New member 28/4/03 #25 דרור?! איך לא תיקנת את השגיעה שלו? לא אומרים "הוֹעוֹלוּ" אלא: "הָעָלוּ"
H Human Nature New member 28/4/03 #27 צודק ../images/Emo9.gif |טל| למרות שהנכונות של הניקוד כבר לא קימת כמעט בעברית; לדוגמה- אתה כותב "תוכנית", ולא "תָכנית", ויש עוד דוגמאות
צודק ../images/Emo9.gif |טל| למרות שהנכונות של הניקוד כבר לא קימת כמעט בעברית; לדוגמה- אתה כותב "תוכנית", ולא "תָכנית", ויש עוד דוגמאות
D Drorrrrrr New member 28/4/03 #28 חחחחחחח אני חושב שאנחנו צריכים לבקש זמן פריים-טיים: "הלשונאים: אבי, איגור ודרור" "יש לכם שאלה בעברית " כן "יש לכם תהיה איך אומרים בעברית נכונה מילים | כן "משעמם לכם " כן כן כן כן "'הלשונאים יענו על השאלות שלכם "
חחחחחחח אני חושב שאנחנו צריכים לבקש זמן פריים-טיים: "הלשונאים: אבי, איגור ודרור" "יש לכם שאלה בעברית " כן "יש לכם תהיה איך אומרים בעברית נכונה מילים | כן "משעמם לכם " כן כן כן כן "'הלשונאים יענו על השאלות שלכם "