טוב מדי שומם פה

purple rain2

New member
../images/Emo15.gifטוב מדי שומם פה../images/Emo11.gif

שאלון ארוך
(אל תשימו לב למספרים, גנבתי את השאלון והורדתי חלק מהשאלות
) 3. מה אתם לובשים עכשיו? 4. אוהבים להתקלח? 5. אוהבים לישון? 7. יש לכם כתב יפה? 8. אוהבים שאלונים? 9. מתי בכית בפעם האחרונה? 10. בגלל מה? 12. יש לכם חיה בבית? 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? 20. כתבתם אי פעם שיר? 21. פורסם/למגירה? 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? 35. מה המוטו שלכם בחיים? 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) 37. האם אתם צלמים חובבנים? 39. בוכים בשירים? 40. אוהבים את החדר שלכם? 41. אוהבים את ההורים? 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? 43. את מי אתם הכי שונאים? 44. והכי הכי אוהבים? 45. חבר\ה יש? 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? 50. יש לכם חדר לבד? 53. אתם אוהבים מסיבות? 54. אוהבים את יום שישי? 55. ואת שבת? 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? 60. אתם לומדים ערבית? 61. יש לכם מורה מעפנה? 63. שוקו או קפה? 64. שמש או ירח? 65. חם או קר? 66. חולצה או גופיה? 67. מחשב או טלוויזיה? 68. טלפון או פלאפון? 69. ללכת לישון או להתעורר? 70. לילה או יום? 71. חושך או אור? 72. טיול בארץ או בחו"ל? 73. ים או ברכה? 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

קיי בנט

New member
../images/Emo180.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו?בוקסר חמוד וגופייה. 4. אוהבים להתקלח?דע 5. אוהבים לישון? דע 7. יש לכם כתב יפה? לפעמים 8. אוהבים שאלונים? דע 9. מתי בכית בפעם האחרונה?ביום שני 10. בגלל מה?בגלל נהג אוטובוס שקרן ונצלן של אגד!שהתחיל איתי ביום שישי ובסוף מסתבר שהוא נשוי.. 12. יש לכם חיה בבית? כעע קוצ'י הכלבה המושלמת
13. מה השם שלה(אם יש לכם?) נו קוצ'י. 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? אבל זה ייצא מכוער. 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך?פוליטיקה ודברים שקשורים לחדשות. 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: יש בהן חמש אצבעות?יש גם שריטה על הזרת..מה לעזאזל? 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? FEFE דובסון,בריטני ושאקירה. 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן,איזה 4 בנות ושני בנים. 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא.אין כאלה. 20. כתבתם אי פעם שיר?שהייתי קטנה. 21. פורסם/למגירה?למגירה? 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך?הוא כל הזמן מתחלף.. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?אחות פושעת בת 9 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?אני נוטה להרביץ לה לפעמים כי זה כיף,אבל סך הכל היא מותק. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?לפעמים. 29. מהי דעתכם על הצבע כתום?צבע יפה
אבל עכשיו שזה נגד הם גנבו לי צבע אהוב!אני שונאת אותם! 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?לפעמים 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?יש הרבה בעיר,ויש בסמוכות לה,ויש הרבה פזורים. 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?להאמין בעצמי,באלוהים,בגורל ובאהבה[איפה היא איפה?]. 35. מה המוטו שלכם בחיים?להאמין בעצמי. 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)אני חולת אוטובוסים.זו מחלה שאי אפשר להיגמל ממנה. 37. האם אתם צלמים חובבנים?לצלם אוטובוסים
39. בוכים בשירים?תלוי.לעיתים רחוקות. 40. אוהבים את החדר שלכם?כע^^ 41. אוהבים את ההורים?את אמא. 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?לפני שנים 43. את מי אתם הכי שונאים? אבא ועוד מישהו. 44. והכי הכי אוהבים? את הנהגים של "דן"
45. חבר\ה יש?לא;[ 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש?רמקול יש מצלמה בקרוב 47. אתם כותבים בעט או עיפרון?גם וגם 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?תיכון[מזה חטיבה?] 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? ברגע זה,אני הרי חולת אוטובוסים. 50. יש לכם חדר לבד?כע;] 53. אתם אוהבים מסיבות?מאוד. 54. אוהבים את יום שישי?לפעמים. 55. ואת שבת?לא. 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?נהגת אוטובוסים!בדן
60. אתם לומדים ערבית?לא תודה לאל 61. יש לכם מורה מעפנה? אבל לא לומדים! 63. שוקו או קפה?קפה. 64. שמש או ירח?לא זה ולא זה. 65. חם או קר?קררררררררררררר 66. חולצה או גופיה?גופיההה 67. מחשב או טלוויזיה?לא יודעת 68. טלפון או פלאפון? פלאפון 69. ללכת לישון או להתעורר?להתעורר 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור?אור 72. טיול בארץ או בחו"ל?בחו"ל 73. ים או ברכה?ים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לישון כי אני צריכה לקום מוקדם.לילה טוב.

oOBAGIRAOo

New member
אני לא עונה על שאלון כזה.

פעם עניתי על שאלון 150 שאלות בפורום סמ"וראים ואפילו תגובה אחת לא היה לי על זה. תגובה אחת!

קיי בנט

New member
אני עונה בשביל עצמי..כי אני נהנת..

לא בשביל שיגיבו לי.. אני אוהבת לענות על שאלונים ולקרוא שאלונים של אחרים..אבל נו טוב..

עונהה!../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס וחולצה.. 4. אוהבים להתקלח? ברור 5. אוהבים לישון? ברור 7. יש לכם כתב יפה? לא..חח..
8. אוהבים שאלונים? לא..חח.. אבל אני עונה כדי להזיז את הפורום! 9. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכר.. 10. בגלל מה? לא זוכר
12. יש לכם חיה בבית? כן.. אוגרים 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) אממ.. קראתי להם רחל וחתן.. כי יש אצלנו שכנים שזה השמות שלהם.. והם נשואים ורחל תמיד מרביצה לחתן! פעם זרקה עליו צלחות עציץ.. הקיצר כל יום משהו חדש.. אז קראתי להם ככה כי האוגרת רחל מרביצה לאוגר חתן כל הזמן..חח.. 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? למה זה בלשון נקבה?? אני לא יודע לצייר כבשה.. 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר.. 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: מה השאלה הלא קשורה הזאת?! גאד דמאת!! אמ.. איך אני יפרט?! רגילות.. לבנות.. אני לא שחום.. אממ איך אפשר לפרט לעזאזל איך נראות כפות הידיים שלי.!?!?!?! 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? אפשר להקה?! חח..אז MAROON5 השולטים! 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כן.. חבר שלי.. 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? אמ.. כן.. 20. כתבתם אי פעם שיר? כן בכיתה ד' רציתי להיות זמר..חח.. אז כתבתי שיר מזה דפוקק!! 21. פורסם/למגירה? לא הבנתי.. 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? חח.. כן.. למרות שכולם צוחקים עליו כי הוא של התנעה כזה..חח.. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן.. אח אחד.. בעעע.. ו2 אחיות.. 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? הווו יסססס!!!!!!!!!!!! הכי כיף להרביץ לאחיי!!!!! 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אז נתחיל אחד אחד! לגבי הטלוויזיה אז כן! אני רואה מלא תוכניות טלוויזיה בשבוע ובכלל ביום! יוצא לי לראות בכל יום 3 שעות טלוויזיה.. כי יש לי 3 סדרות שונות.. ולגבי המחשב אז כן.. אני כמעט רוב היום עליו.. 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? נחמד.. 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? ברור.. 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בערים אחרות.. כי יש לי בצפר שהוא מהמון קיבוצים ומושבים.. 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אלוהים! 35. מה המוטו שלכם בחיים? לעשות מה שאני רוצה ולא לשים על אף אחד! 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אממ.. כן.. אבל אני לא רוצה לפרט.. זה אישי מדי.. עוד 6 ימים אני עובר 5 ניתוחים.. 37. האם אתם צלמים חובבנים? לא.. 39. בוכים בשירים? לאא.. 40. אוהבים את החדר שלכם? ככה ככה.. 41. אוהבים את ההורים? ברור.. 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? היום! לתל אביב! 43. את מי אתם הכי שונאים? דקל ודור
ילדים מהכיתה שלי! גררר! 44. והכי הכי אוהבים? החברההה
45. חבר\ה יש? ככןןן
46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא
47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט.. 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה! 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אמממ.. מזממןן! 50. יש לכם חדר לבד? לא אני עם אחי..גרר.. אבל בונים לי לבד! 53. אתם אוהבים מסיבות? ברורר! מי לא?! 54. אוהבים את יום שישי? ברוררר!!!!! 55. ואת שבת? ברוררררררררר!! חח.. נסחפתי.. 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? שחקןןן!! כאילו לא כדורגל.. טלוויזיה וכאלה.. 60. אתם לומדים ערבית? כן.. שפה נחמדה.. אבל קשה לקרוא! 61. יש לכם מורה מעפנה? ככןןןן רוזי.. הסנובית השחצנית ביותר שקיימת.. 63. שוקו או קפה? שוקו! קרלו שליטההההה!! 64. שמש או ירח? שמש!! 65. חם או קר? קר!! 66. חולצה או גופיה? גופיה!! 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב!! 68. טלפון או פלאפון? פלאפון! 69. ללכת לישון או להתעורר? לישוןןן 70. לילה או יום? אממ.. חצי חצי.. 71. חושך או אור? כנ"ל 70 72. טיול בארץ או בחו"ל? בארץ.. בחול עוד לא הייתי.. 73. ים או ברכה? ים!! 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להשתין!! התאפקתי רצחח!!

Sahar 11

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה 4. אוהבים להתקלח? יאפ 5. אוהבים לישון? יאפ 7. יש לכם כתב יפה? לא יודעת
8. אוהבים שאלונים? אין לי בעיה איתם 9. מתי בכית בפעם האחרונה? מתי שהו השבוע לא זוכרת 10. בגלל מה? עצבים 12. יש לכם חיה בבית?לא אוהבת חיות, אז אין 13. מה השם שלה(אם יש לכם?)
14. האם את יודעת לצייר כיבשה? אממ כן אפשר להגיד 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? צבא 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: WTF? לא יודעת איך לתאר 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? כריסטינה אגילרה ואמינם 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בדרך כלל כן, אבל לפעמים יכולות להיות מעצבנות 20. כתבתם אי פעם שיר?
22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? אין בעיה איתו 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות- 4 וחצי ואח 20 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כבר לא 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אממ לגבי טלוויזיה רואה הרבה, מחשב בלילה אני נמצאת עליו הרבה 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? נחמד 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לפעמים 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רק בעיר 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אהבה 35. מה המוטו שלכם בחיים? להאמין שיש בי כישרון כל שהו 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)
37. האם אתם צלמים חובבנים? אמממ אפשר להגיד 39. בוכים בשירים? כשאני בדיכאון כן... סתם ככה לא 40. אוהבים את החדר שלכם? בעעע לא 41. אוהבים את ההורים? למרות כל הצרות יאפ
42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?לפני חצי שנה 43. את מי אתם הכי שונאים? אחת מהשיכבה שלי 44. והכי הכי אוהבים? חברה הכי טוב
45. חבר\ה יש?
46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מצלמת אינטרנט אין רמקול מחובר למערכת שלי 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? תיכון 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני כמה שנים טובות 50. יש לכם חדר לבד? כבר לא
אחותי הקטנה
53. אתם אוהבים מסיבות? יאפ
54. אוהבים את יום שישי? אממ לא כל כך 55. ואת שבת? יאפ 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? מעצבת אפנה 60. אתם לומדים ערבית? פרשתי מזה, חרא של מקצוע 61. יש לכם מורה מעפנה? מחנך? סופר מעפן 63. שוקו או קפה? קפה 64. שמש או ירח? שמש
65. חם או קר? חם 66. חולצה או גופיה? גופיה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? פלאפון 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור? אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ברור!!! 73. ים או ברכה? בריכה, מדוזות
בעע 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לבדוק אם יש משהו לראות בטלווזיה

MeetLofe

New member
ממ..

3. מה אתם לובשים עכשיו? מכנס אפור קצר וחולצה של הצופים 4. אוהבים להתקלח? כן 5. אוהבים לישון? כן 7. יש לכם כתב יפה? בשביל בנים כן:p 8. אוהבים שאלונים? כן 9. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול 10. בגלל מה? האקס שלי 12. יש לכם חיה בבית? הכלבה היפה שלי 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) סקאי 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? לא 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך?מוסיקה מזרחית 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: 5 אצבעות בכל יד 10 אצבענות ביחד בשני הידיים בכל אצבע יש ציפורן יש קוים מוזרים על היד שלי בכל מיני אורכים 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? אפרת גוש 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?לרוב 20. כתבתם אי פעם שיר?לא בדיוק כתבתי אני תמיד ממציא אבל בשירותים 21. פורסם/למגירה?אממ..הסברתי כבר 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?2 אחיות 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?פעם,עכשיו כבר לא 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום?נגד התנתקות 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?לא 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?פזורים 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?כל אדם באמונתו יחיה 35. מה המוטו שלכם בחיים?קבל את השונה! 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא 37. האם אתם צלמים חובבנים? לא 39. בוכים בשירים?בעיקר בשירים שאני מתחבר אליהם למשל כמו "תניח לי לנפשי" הרבה בוכה ממנו בזמן האחרון 40. אוהבים את החדר שלכם?לא 41. אוהבים את ההורים?כן 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?מזמן:p 43. את מי אתם הכי שונאים?ת'מחבלים 44. והכי הכי אוהבים?אמא שלי 45. חבר\ה יש?לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש?כן רק שהרמקול לא בדיוק עובד 47. אתם כותבים בעט או עיפרון?עט 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?יסודי 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?שיש ביצפר:p 50. יש לכם חדר לבד?כן 53. אתם אוהבים מסיבות?לפעמים 54. אוהבים את יום שישי?50 50 55. ואת שבת?50 50 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?מאושר 60. אתם לומדים ערבית?לא 61. יש לכם מורה מעפנה? מורה?מורים! 63. שוקו או קפה?נס 64. שמש או ירח?ירח 65. חם או קר?תלוי במה 66. חולצה או גופיה?חולצה 67. מחשב או טלוויזיה?מחשב 68. טלפון או פלאפון?פלאפון 69. ללכת לישון או להתעורר?זו שאלה בכלל?בטח ללכת לישון 70. לילה או יום?לילה 71. חושך או אור?אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל 73. ים או ברכה?ים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון?מה שעשיתי לפני[?]

משעמם לי

3. מה אתם לובשים עכשיו?בוקסר וחולצה גזורה:p תחתונים וחזיה
4. אוהבים להתקלח? כה 5. אוהבים לישון? נה 7. יש לכם כתב יפה? כה 8. אוהבים שאלונים? כה 9. מתי בכית בפעם האחרונה? חודשיים 10. בגלל מה? אמאבא עיצבנו אותי
12. יש לכם חיה בבית? כלב 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) שוש 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? כה
15. מהו נושא השיחה השנוא עליך?הבטחון עצמי שלי 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:קטנות. 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים?רובי וויליאמס,מירי מסיקה, עברי לידר, אביב ועוד. 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כה
19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?לא
20. כתבתם אי פעם שיר?הרבה. 21. פורסם/למגירה? גם וגם. 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך?כה
. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?עוד 2. 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?בילדותינו. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן. 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? מגניב. 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?המון
31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מפה אבל יש לי מכרים מכל מקום כמעט. 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?בשלום 35. מה המוטו שלכם בחיים?כל אחד הוא קצת אפס
36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)שכלית
37. האם אתם צלמים חובבנים? אני אוהבת צילום
39. בוכים בשירים?יש מצב 40. אוהבים את החדר שלכם?לא
צריך שיפצורים. 41. אוהבים את ההורים? המון 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני שנים
43. את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת 44. והכי הכי אוהבים? את הילית
45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?חטיבה 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? וואי לא זוכרת
50. יש לכם חדר לבד? אכן 53. אתם אוהבים מסיבות?לא 54. אוהבים את יום שישי? כה 55. ואת שבת? כה 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?פסיכולוגית 60. אתם לומדים ערבית?לא 61. יש לכם מורה מעפנה? כה 63. שוקו או קפה? קפה 64. שמש או ירח? ירח 65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה?חולצה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? טל' 69. ללכת לישון או להתעורר?להתעורר 70. לילה או יום? לילה 71. חושך או אור?חושך 72. טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל 73. ים או ברכה?ים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?ללחוץ על 'שלח'

my presious

New member
../images/Emo42.gifאני אורחת בפורום

סתם נכנסתי כי אני מכורה לסדרה, יכול להיות שאני אשאר:) 3. מה אתם לובשים עכשיו? גופייה שחורה ובוקסר 4. אוהבים להתקלח? כן 5. אוהבים לישון? מאוווד 7. יש לכם כתב יפה? ממש לא
8. אוהבים שאלונים? כן, אני ממש מכורה לזה 9. מתי בכית בפעם האחרונה? ביום ראשון 10. בגלל מה? כי כאבה לי מוות האוזן, יש לי דלקת:[ 12. יש לכם חיה בבית? כן|מאוהבת|,כלבה חמודה:) 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) שאנטי:) 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? בארורD: 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? על לימודים 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: D: האצבעות שלי ארוכות, יש לי ציפורניים די ארוכות ובהתחלת האצבעות יש לי מן נקודות כאלה...לא יודעת איך להסביר
ויש לי לבן כזה על הציפורניים כי אין לי מספיק סידן 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? אוווווו יש מלא... 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כן, דווקא הרבה! 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא:| 20. כתבתם אי פעם שיר? כן 21. פורסם/למגירה? חלק למגירה חלק פורסם 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? את האמת שכן
26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? יש לי אחות אחת 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? המון 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן, במחשב בעיקר 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? זה הצבע האהוב עליי
30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לאאאאאא, שונאת! 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בקיבוץ:] 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אממ...חיה ותן לחיות אולי
35. מה המוטו שלכם בחיים? עשה זאת עכשיו או לעולם לא 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) יש לי נכות במוח, זה לא נחשב נכון?
37. האם אתם צלמים חובבנים? לא:| 39. בוכים בשירים? לעיתים רחוקות 40. אוהבים את החדר שלכם? כן 41. אוהבים את ההורים? כן 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? מזמןןןןןןןןן 43. את מי אתם הכי שונאים? את הילדה הכי סנובית-פרחה-מתלהבת-בתכלבה שיש
44. והכי הכי אוהבים? משפחה:] 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט-עיפרוןD: 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי
49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני איזה חצי שנה ככה 50. יש לכם חדר לבד? כן 53. אתם אוהבים מסיבות? כן 54. אוהבים את יום שישי? כן 55. ואת שבת? לא ממש 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? שחקנית 60. אתם לומדים ערבית? כן
61. יש לכם מורה מעפנה? איך ידעתם? 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? שמש 65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה? חולצה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? פלא 69. ללכת לישון או להתעורר? לישון 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור? אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל 73. ים או ברכה? ים! 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לשוטט לי קצת ברשת ואז לראות טלוויזיה

למעלה