../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif עונה........
מה אתם לובשים עכשיו?:שורט וגופיה 4. אוהבים להתקלח? כן
5. אוהבים לישון? כן
7. יש לכם כתב יפה? כן
8. אוהבים שאלונים? לא, ארוך מיגע ומעצבן 9. מתי בכית בפעם האחרונה?
לא מזמן 12. יש לכם חיה בבית?
13. מה השם שלה(אם יש לכם?) היה תי אוגר בשם
מיקולס ושפן בשם פופיק
אבך שניהם הלכו לעולמם 14. האם את יודעת לצייר כיבשה?
15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אין כזה, אוהבת הכול. 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: קטנות ויפות....
17. איזו זמר\ת אתם אוהבים?
אין כזו, שכן כולן פוסטמות 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?אכן כן, בן ובת 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?
זה בלתי אפשרי 20. כתבתם אי פעם שיר? כשהייתי קטנה יותר
21. פורסם/למגירה? למגירה. 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? אני כן, אחרים לא. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות אחת 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?אני לא מתאגרפת ב WWF ולכן לבי איננו חפץ בלשבור איבר בגופי, ולכן אני נמנעת לעשות זאת בתדירות גבוהה. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? שכשיש ביה"ס אז לא . 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? בחיים לא לבשתי וגם א אלבש ללא שום קשר לדעות פוליטיות 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא
31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? כולם בעירי
34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? עדיין אין לי משהו ספציפי 35. מה המוטו שלכם בחיים? עדיין אין לי משהו ספציפי 37. האם אתם צלמים חובבנים? כיוון שאף אחד לא הפקיר בידיי מצלמה מסיבות של אימה למצלמה, אינני צלמת חובבנית 39. בוכים בשירים? לא
40. אוהבים את החדר שלכם? כאילו שיש לי ברירה
41. אוהבים את ההורים?
42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? השבוע לחיפה 43. את מי אתם הכי שונאים? כלבים מפחידים, 44. והכי הכי אוהבים? משפחה??
45. חבר\ה יש? לא, ( אם המחשב לא נחשב לחבר) 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא
47. אתם כותבים בעט או עיפרון? 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? כשהייתי עובר
50. יש לכם חדר לבד? בערך
53. אתם אוהבים מסיבות? שונאת מסיבות, אין דבר שאני יותר שונאת חוץ מכלבים גדולים 54. אוהבים את יום שישי? כן
55. ואת שבת?
59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא יודעת עדיין. 60. אתם לומדים ערבית? כן 61. יש לכם מורה מעפנה? לערבית ,לא. היא ממש חמודה( בעיקר כשהיא נתנה לי 100 עגול בתעודה) 63. שוקו או קפה? קפה 64. שמש או ירח? שמש 65. חם או קר? חם 66. חולצה או גופיה? גופיה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? טלפון 69. ללכת לישון או להתעורר? 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור? חושך 72. טיול בארץ או בחו"ל? גם וגם( אני די פטריוטית
) 73. ים או ברכה? בריכה, יש לי פחד ממדוזות
74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? כנראה שללחוץ שלח.
מקווה שמישהו קרא שכן אנוכי התאמצה ועלמות עך שאלון ארוך ומייגע זה.