טוב מדי שומם פה

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו? מכנס קצר וגופיה 4. אוהבים להתקלח? כן 5. אוהבים לישון? יותר מהכל
7. יש לכם כתב יפה? כן, כולם היו מבקשים את המחברות שלי
8. אוהבים שאלונים? לפעמים
9. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת 10. בגלל מה? לא זוכרת 12. יש לכם חיה בבית? 2
ו
(איכסה!!!!) 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) אמממ אין 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? זה בצחוק או מה....?? 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? כשמדברים על המכוניות
16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: חחח, תמיד טענתי לי שהידיים שלי נראות כשל איזה זקן. 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? ג'יי לו 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כן, איזה 3-4 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא 20. כתבתם אי פעם שיר? אולי פעם אחת לפני איזה יובלות 21. פורסם/למגירה? הישר למגירה
22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח אחד ו2 אחיות, אני האחרונה. 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? נולדתי מאוחר מאוד והם התייחסו אליי כתינוקת שלהם וכשגדלתי הם כבר עזבו את הבית. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?מכורה באופן חמור לטלוויזיה
29. מהי דעתכם על הצבע כתום? אלוהי. אני ג'ינג'ית 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לפעמים כן ולפעמים לא 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים. יש לי חברים מצפון ועד דרום 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שכל אחד קובע את גורלו 35. מה המוטו שלכם בחיים? להמשיך הלאה עד שמתים 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) מידע חסוי 37. האם אתם צלמים חובבנים? כשקנו לי מצלמה דיגיטלית, מזה התלהבתי וצילמתי אינסוף תמונות ועכשיו אני בקושי לוקחת את המצלמה לכל מקומות. 39. בוכים בשירים? אממממ בקושי 40. אוהבים את החדר שלכם? כן, החדר הכי אהוב עליי בבית 41. אוהבים את ההורים? איך לא 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? בשנה שעברה יצאנו למסע בנתניה, זה היה מוזר לאללה 43. את מי אתם הכי שונאים? אממממ אין לי אויבים 44. והכי הכי אוהבים? משפחה וחברים 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יש 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני איזה חודש 50. יש לכם חדר לבד? כן 53. אתם אוהבים מסיבות? תלוי 54. אוהבים את יום שישי? כן 55. ואת שבת? כן 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? מצליחהההה שישמעו את שמה ויכתבו עלייה במצבה "זו שהגיעה רחוק ותיזכר לכל החיים" 60. אתם לומדים ערבית? לא 61. יש לכם מורה מעפנה? לא 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? ירח
65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה? גופיה 67. מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה
68. טלפון או פלאפון? פלאפון
69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 70. לילה או יום? לילה 71. חושך או אור? חושך 72. טיול בארץ או בחו"ל? טיול בארץ
73. ים או ברכה? בריכה 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לצפות ולהירדם.

Dark Force

New member
עונה..../images/Emo56.gif|פגרה|

3. מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס וחולצה שחורה. 4. אוהבים להתקלח? כן. 5. אוהבים לישון? כן. 7. יש לכם כתב יפה? לדעתי כן. 8. אוהבים שאלונים? תלוי.. 9. מתי בכית בפעם האחרונה? בטח שבוע שעבר. 10. בגלל מה? לא זוכר.. 12. יש לכם חיה בבית? המון. 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) צ'אק, צ'וקצ'יקים, טומי, שרה וביבי וכו'.. 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? בערך.. 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? ספורט. 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: מחוספסות, אצבעות בינוניות. 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? מיקיאגי
18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? בארור, מלא. 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים, לרוב כן. 20. כתבתם אי פעם שיר? כן. 21. פורסם/למגירה? תלוי. 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? מאוד
26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח ואחות = 2. 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? משתדלים. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן. 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? מעורר הרבה תגובות. 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? בינוני. 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הקרובים בעירי, ויש גם פזורים. 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שהכל קורה מסיבה. 35. מה המוטו שלכם בחיים? שמור את חברייך קרוב, ואוייבך קרוב יותר. 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אלרגיה לאבק
37. האם אתם צלמים חובבנים? לא. 39. בוכים בשירים? לא ממש. 40. אוהבים את החדר שלכם? כן
41. אוהבים את ההורים? כן, לרוב. 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני אלף שנה. 43. את מי אתם הכי שונאים? לא משנה. 44. והכי הכי אוהבים? את החברים הכי טובים שלי
45. חבר\ה יש? לא. 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן. 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? משתדל בעיפרון, אבל גם עט טוב. 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? ת-י-כ-ו-ן 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אתמול. 50. יש לכם חדר לבד? כן. 53. אתם אוהבים מסיבות? תלוי איפה. 54. אוהבים את יום שישי? ל-א
55. ואת שבת? גם לא. 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? במאי הצגות תאטרון. 60. אתם לומדים ערבית? איכס לא. 61. יש לכם מורה מעפנה? המון. 63. שוקו או קפה? תלוי ביום ובמצב רוח. 64. שמש או ירח? ירח- 65. חם או קר? כשחם אז קר, כשקר אז חם. 66. חולצה או גופיה? חולצה. 67. מחשב או טלוויזיה? לא יודע... :-\ 68. טלפון או פלאפון? טלפון. 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון. 70. לילה או יום? לילה
71. חושך או אור? חושך- 72. טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל. 73. ים או ברכה? עם מדוזות בריכה, בלי מזודות ים. 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ל-י-ש-ו-ן.

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif עונה........

מה אתם לובשים עכשיו?:שורט וגופיה 4. אוהבים להתקלח? כן
5. אוהבים לישון? כן
7. יש לכם כתב יפה? כן
8. אוהבים שאלונים? לא, ארוך מיגע ומעצבן 9. מתי בכית בפעם האחרונה?
לא מזמן 12. יש לכם חיה בבית?
13. מה השם שלה(אם יש לכם?) היה תי אוגר בשם מיקולס ושפן בשם פופיק
אבך שניהם הלכו לעולמם 14. האם את יודעת לצייר כיבשה?
15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אין כזה, אוהבת הכול. 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: קטנות ויפות....
17. איזו זמר\ת אתם אוהבים?
אין כזו, שכן כולן פוסטמות 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?אכן כן, בן ובת 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?
זה בלתי אפשרי 20. כתבתם אי פעם שיר? כשהייתי קטנה יותר
21. פורסם/למגירה? למגירה. 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? אני כן, אחרים לא. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות אחת 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?אני לא מתאגרפת ב WWF ולכן לבי איננו חפץ בלשבור איבר בגופי, ולכן אני נמנעת לעשות זאת בתדירות גבוהה. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? שכשיש ביה"ס אז לא . 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? בחיים לא לבשתי וגם א אלבש ללא שום קשר לדעות פוליטיות 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא
31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? כולם בעירי
34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? עדיין אין לי משהו ספציפי 35. מה המוטו שלכם בחיים? עדיין אין לי משהו ספציפי 37. האם אתם צלמים חובבנים? כיוון שאף אחד לא הפקיר בידיי מצלמה מסיבות של אימה למצלמה, אינני צלמת חובבנית 39. בוכים בשירים? לא
40. אוהבים את החדר שלכם? כאילו שיש לי ברירה
41. אוהבים את ההורים?
42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? השבוע לחיפה 43. את מי אתם הכי שונאים? כלבים מפחידים, 44. והכי הכי אוהבים? משפחה??
45. חבר\ה יש? לא, ( אם המחשב לא נחשב לחבר) 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא
47. אתם כותבים בעט או עיפרון? 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? כשהייתי עובר
50. יש לכם חדר לבד? בערך
53. אתם אוהבים מסיבות? שונאת מסיבות, אין דבר שאני יותר שונאת חוץ מכלבים גדולים 54. אוהבים את יום שישי? כן
55. ואת שבת?
59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא יודעת עדיין. 60. אתם לומדים ערבית? כן 61. יש לכם מורה מעפנה? לערבית ,לא. היא ממש חמודה( בעיקר כשהיא נתנה לי 100 עגול בתעודה) 63. שוקו או קפה? קפה 64. שמש או ירח? שמש 65. חם או קר? חם 66. חולצה או גופיה? גופיה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? טלפון 69. ללכת לישון או להתעורר? 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור? חושך 72. טיול בארץ או בחו"ל? גם וגם( אני די פטריוטית
) 73. ים או ברכה? בריכה, יש לי פחד ממדוזות
74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? כנראה שללחוץ שלח.
מקווה שמישהו קרא שכן אנוכי התאמצה ועלמות עך שאלון ארוך ומייגע זה.

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif פשוט יש לנו

שני חדרים קטנים והשולחנות והמיטות לא נכנסות אז בחדר אחד נמצאות רק המיטות ובחדר השני נמצאים השולחנות ושאר אביזרי ביה"ס מיותרים. למה מה היה לאוגרת שלך: סרטן/בעיות בעיכול/בעיות זקנה/בעיות בגפיים, אחר--------???? לשלי הייתה נפיחות חמורה באזור האגן( בתחת, לוולגרים שבינינו)

קיי בנט

New member
כאילו יש לך שני חדרים שלך../images/Emo12.gif

הזנחתי אותה;[[[ היא מתה מחוסר מים אני חושבת.. מתה לי שבוע לפני יומולדת לפני כמה שנים;[[ כ"כ אהבתי אותה;[[ אבל כנראה שהגיע לי שהיא תמות כי הזנחתי אותה.

OhBaby

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif לא כי הם גם של אחותי../images/Emo12.gif

איך קראו למנוחה??

Blue Aura

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo115.gif../images/Emo29.gif

מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? תלוי מתי אוהבים שאלונים? יש כן ויש לא אבל אל תתגרו. מתי בכית בפעם האחרונה? לא יודעת בגלל מה? אהמ,אמרתי שאני לא יודעת,לא? יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם?) אין לי. האם את יודעת לצייר כיבשה? אה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? ההתנתקות תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:יש עליהן כמו 7... איזו זמר\ת אתם אוהבים? קלי קלארסון האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר?לא פורסם/למגירה?אה? אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחת במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהי דעתכם על הצבע כתום? יפה אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מרוכזים פה. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? קסם מה המוטו שלכם בחיים? אין לי אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) נדה. האם אתם צלמים חובבנים? לא ממש בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? בשלבי בניה. אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לא זוכרת כבר. את מי אתם הכי שונאים? אני לא ינקיט בשמות והכי הכי אוהבים? את אמא חבר\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון? שניהם התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני שנתיים. יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? לא ממש אוהבים את יום שישי? מאוד ואת שבת? גם מאוד,יש מכושפות... מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?וטרינרית אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? כן שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח (בגלל השם שלי) חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? טלויזיה טלפון או פלאפון? לא זה ולא זה. ללכת לישון או להתעורר? להתעורר לילה או יום? לילה חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לשלוח אותו

עונה.

3. מה אתם לובשים עכשיו? מכנס קצר וחולצה של בליינד. 4. אוהבים להתקלח? בקיץ כן. 5. אוהבים לישון? מי לא? 7. יש לכם כתב יפה? חחח לא. אני גם לא כותבת רגיל. עזבו, אל תשאלו. 8. אוהבים שאלונים? מאוד
9. מתי בכית בפעם האחרונה? אממ ביום שישי אני חושבת.סדגש| 10. בגלל מה? בגלל ידיד שלי. ובגלל ששמעתי שירים כאלה שגורמים לי לבכות. 12. יש לכם חיה בבית? דגים... 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) יש לנו הרבה, אבל שלושה מהם הם דגי זהב ולהם קוראים וניל שוקו ופונץ'. 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחח כן. 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? כל מיני דברים שאני לא מבינה בהם... 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: ורודות עם אצבעות קצרות יחסית וציפורניים דיי ארוכות שצבועות בלק שקוף
17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? ריי צ'ארלס. פרנק סינטרה. 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כן..שתי בנות ובן. 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים. 20. כתבתם אי פעם שיר? שניים אני חושבת. אני לא טובה בזה. 21. פורסם/למגירה? למגירה. 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן כי אין לי צחוק וזה מצחיק אנשים אחרים. אני פשוט רועדת לי בלי קול. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? שני אחים, קטנים ממני. 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? בטח! כל הזמן. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? טלוויזיה כבר לא יוצא לי הרבה, מחשב כן. 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? סורי אני בעד ההתנתקות
אבל חוץ מזה, זה צבע נחמד. לפעמים כן ולפעמים לא.
30. אתם מדברים הרבה בטלפון? כן. 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר שלי. בהרצליה עיר הקודש. 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אלוהים. 35. מה המוטו שלכם בחיים? הקונה מטטה
36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא, תודה לאל. 37. האם אתם צלמים חובבנים? אני מצטלמת חובבנית. 39. בוכים בשירים? המון. 40. אוהבים את החדר שלכם? כן הוא נחמד. 41. אוהבים את ההורים? מאוד. 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? אממ..וואי, הרבה זמן. לא זוכרת. 43. את מי אתם הכי שונאים? ילדה אחת מהשכבה שלי..סיפור ארוך. 44. והכי הכי אוהבים? חברות,ידידים,משפחה,ג'וני ו..אהובי. 45. חבר\ה יש? לא...נמאס לי. 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רק רמקול אבל אני שונאת אותו. 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? מה שבא ליד. 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? עכשיו אני חושבת. אבל גם ביסודי. 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? פיי..בחורף, השנה. 50. יש לכם חדר לבד? אכן. 53. אתם אוהבים מסיבות? מאוד. 54. אוהבים את יום שישי? חולה עליו! 55. ואת שבת? פיכס. 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? שחקנית. 60. אתם לומדים ערבית? כן. 61. יש לכם מורה מעפנה? יש לנו את המורה הכי שרוט בעולם. 63. שוקו או קפה? לפעמים זה ולפעמים זה. 64. שמש או ירח? ממ, שמש. 65. חם או קר? חםםםם! 66. חולצה או גופיה? גופיה. 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב אני חושבת. 68. טלפון או פלאפון? פלא. 69. ללכת לישון או להתעורר? להתעורר. 70. לילה או יום? יום. 71. חושך או אור? חושך אני חושבת כי זה יותר רומנטי. 72. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל. 73. ים או ברכה? ים. כ"כ ים. אני טיפוס של ים. 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לענות לכל המטרידנים במסנג'ר.

JULI4561

New member
בעעע למה כל כך ארוך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

purple rain2

New member
את לא חייבת לענות על הכל../images/Emo9.gif.

וכמו שאמרתי זה לא באמת 74 שאלות, עשיתי לכם הנחות בדרך

7FANTA SHOKATA7

New member
עונה לה לה ...

3. מה אתם לובשים עכשיו? חולצה וחצאית 4. אוהבים להתקלח? כן 5. אוהבים לישון? מאוד 7. יש לכם כתב יפה?נראה לי 8. אוהבים שאלונים? יאפ 9. מתי בכית בפעם האחרונה? אני בוכה תמיד חח יש לי בעיה עם העין 10. בגלל מה? שוב בעיה בעין (בעע משקפיים) 12. יש לכם חיה בבית? כן 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) ג'ארי 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? חח כן 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? יחסי מין 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: חח מוזר? 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? ג'ניפר לופז 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן :) 20. כתבתם אי פעם שיר?לא 21. פורסם/למגירה? 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?אח קטן ואחות גדולה 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? פעם כן היום די התבגרנו 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? נחמד 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?לפעמים 37. האם אתם צלמים חובבנים? כן 39. בוכים בשירים? לא 40. אוהבים את החדר שלכם? כן 41. אוהבים את ההורים? מאוד 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני שבועיים 43. את מי אתם הכי שונאים? את יועצת בית הספר 44. והכי הכי אוהבים? משפחה 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? איך שיוצא 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני כמה חודשים 50. יש לכם חדר לבד? לא 53. אתם אוהבים מסיבות? כן 54. אוהבים את יום שישי? לא 55. ואת שבת? גם לא 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? וטירנר 60. אתם לומדים ערבית? כן 61. יש לכם מורה מעפנה? חח כן 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? ירח 65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה? חולצה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? פלאפון 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור?אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? בחול 73. ים או ברכה?ים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?ממשיכה לקרא בפורום

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo79.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו? גופיה ומכנס קצר 4. אוהבים להתקלח? בטח 5. אוהבים לישון? כן
7. יש לכם כתב יפה? אמממ בינוי כזה.. 8. אוהבים שאלונים? כן 9. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול,בגלל שלא יכלתי לרשום בעיבירת במחשב במשך שבוע בערך 10. בגלל מה? עניתי כבר..חחחחח 12. יש לכם חיה בבית? כן 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) 2 תוכים קוראים להם אבריל ולאבין
14. האם את יודעת לצייר כיבשה? אמממ אף פעם לא ניסיתי 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אמממ לא יודעת 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: רגילת כאלה..חחח 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? נינט טייב ואבריל לאבין 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן 20. כתבתם אי פעם שיר?לא 21. פורסם/למגירה? 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?2 אחים 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא..אח אחד 29 והשני 32..חחח 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? אוהבת אותו 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?לא 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? באותו העיר שלי 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? 35. מה המוטו שלכם בחיים? להאמין בעצמי 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא 37. האם אתם צלמים חובבנים? אמממ בערך 39. בוכים בשירים? לא 40. אוהבים את החדר שלכם? כן 41. אוהבים את ההורים? כן 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? שנה שעברה 43. את מי אתם הכי שונאים? אממ אני לא שונאת אף אחד 44. והכי הכי אוהבים? את אן
45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רק מצלמה 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? תיכון 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? ליפני חודש 50. יש לכם חדר לבד? לא 53. אתם אוהבים מסיבות? בערך 54. אוהבים את יום שישי? כן 55. ואת שבת? כן 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אממ שחקנית 60. אתם לומדים ערבית? לא 61. יש לכם מורה מעפנה? 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? ירח 65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה? גופיה 67. מחשב או טלוויזיה? טלויזיה 68. טלפון או פלאפון? פלאפון 69. ללכת לישון או להתעורר? להתעורר 70. לילה או יום? לילה 71. חושך או אור?חושך 72. טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 73. ים או ברכה? ים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? אממ לראות קצת טלויזיה

אני אני אני אני אני

3. מה אתם לובשים עכשיו? פיגמה 4. אוהבים להתקלח? לא כל כך 5. אוהבים לישון? כן 7. יש לכם כתב יפה? לא 8. אוהבים שאלונים? כן 9. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול 10. בגלל מה? סתם 12. יש לכם חיה בבית? לא אבל היו לי 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) תירצה ואקווה 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? ראלטי 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: שתי קווים גדולים וכמה קטנים 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? שירי מיימון 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בערך 20. כתבתם אי פעם שיר?לא 21. פורסם/למגירה? לאאאאאאא 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?אני אוחותי 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? חמוד 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?לא 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר שלי 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? באלוהים 35. מה המוטו שלכם בחיים? תמיד יש יותר גרועה 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא 37. האם אתם צלמים חובבנים? קצת 39. בוכים בשירים? כן 40. אוהבים את החדר שלכם? כן 41. אוהבים את ההורים? כן 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? בערך שנה 43. את מי אתם הכי שונאים? שוויצרים 44. והכי הכי אוהבים? המישפחה 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? שהייתי קטן 50. יש לכם חדר לבד? כן 53. אתם אוהבים מסיבות? לא 54. אוהבים את יום שישי? כן 55. ואת שבת? ברור 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? פסיחולוג 60. אתם לומדים ערבית? הייתי 61. יש לכם מורה מעפנה? לא היה לי מורה חמוד 63. שוקו או קפה? נס קפה 64. שמש או ירח? ירח 65. חם או קר? חם 66. חולצה או גופיה?חולצה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? פלפון 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 70. לילה או יום? לילה 71. חושך או אור?אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? בארץ 73. ים או ברכה? בריכה 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לסדר את החדר אהבתי את השאלון תודה

alona angel

New member
עונה../images/Emo9.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה 4. אוהבים להתקלח? האמת?.. לא ממש, אבל.. אני תמיד מתקלחת
5. אוהבים לישון? כן.. 7. יש לכם כתב יפה?
כן!! 8. אוהבים שאלונים? הכיייי
שאלון= מויי כייף
9. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים..
10. בגלל מה? בגלל שלא זכיתי ללכת לאירוח של עפר שכטר בתפוז. 12. יש לכם חיה בבית? לצערי, לא. 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) אין 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? לא ממש.. חחח 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אממ... אין משו מסויים. 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: יפות
..חח 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים?שירי מימון.. מעווולה
18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כן! 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים
20. כתבתם אי פעם שיר? לא. 21. פורסם/למגירה? לא זה ולא זה 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לפעמים.. הוא כל פעם משתנה
26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחיות, 2 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אין לי. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? את שניהם.. 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? לא אוהבת.. 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?כן. 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם גרים באותו העיר
34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? ה'..
35. מה המוטו שלכם בחיים? אממ.. תן חיוך הכל לטובה
36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) ברוך השם לא.. 37. האם אתם צלמים חובבנים? לא. 39. בוכים בשירים?לא. 40. אוהבים את החדר שלכם?מאודדדד 41. אוהבים את ההורים? הכי הכי.. 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? אני טסה עוד יומיים
43. את מי אתם הכי שונאים? אני לא ממש שונאת אנשים. 44. והכי הכי אוהבים? חברות, ואמא ואבאא ו2 האחיות
45. חבר\ה יש? לצערי לא.
.. חח מישו מוכן?
46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש?כן
47. אתם כותבים בעט או עיפרון? לרוב בעט, אבל בבצפר בעיפרון
48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? האמת.. יסודי.. תיכון עוד לא הגעתי
49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? כל יום כמעט
(כאבי בטן, ראש) 50. יש לכם חדר לבד? כן 53. אתם אוהבים מסיבות? כן 54. אוהבים את יום שישי? לרוב כן. 55. ואת שבת? הכי
59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אממ.. לא יודעת מעצבת פנים או משו.. 60. אתם לומדים ערבית? כן
61. יש לכם מורה מעפנה? הייתה הכי מעפנה בארץ, ובשנה הבאה המורה הכי חמודדהה חוזרת
63. שוקו או קפה? קפה 64. שמש או ירח? שמש 65. חם או קר? חם 66. חולצה או גופיה? גופיה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? פלאפון 69. ללכת לישון או להתעורר? אממ להתעורר.. כשאין בצפר 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור? אורר 72. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל 73. ים או ברכה? בריכה 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לישוןןן
כבר.. 02:51

למעלה