"מגע של מלאך" חוזר
62

../images/Emo15.gif "מגע של מלאך" חוזר ../images/Emo58.gif62

כן, אחרי שהתענינו במציאת בטא, ואז במציאת בטא שנייה, סוף סוף הפיק שלי ושל אתי פוקיטאיצ'ו מוכן לפירסום! אני אפרסם פה גם את פרק א' למי שלא גרא, וגם את פרק ב'. מחר פרק ג', מחרתיים ד' וכ"ו. שם: מגע של מלאך פאנדום: בליץ' אלא מה? ספויילרים לפרק 62 באנימה שיפ: ביאקויה/ היסאנה תקופה: כחמישים וחמש שנים לפני הסיפור של בליץ'. ז'אנר: הרבה פלאף בהתחלה, הרבה הרבה אנגסט בסוף. טריגר! שתי סצנות של מוות. דירוג: NC13 חזק, בעיקר בסוף. ההתחלה עדינה יותר. (הערה- אני ציירתי וצבעתי במחשב את הפנארט המצורף)

../images/Emo15.gif פרק א' הודעות א'

שם: מפגש אביבי |פלאפי||פלאפי||פלאפי||פלאפי| ביאקויה קוצ'יקי הביט בשדרה הפורחת של עצי סאקורה שעמדו בפריחתם האביבית, והמטירו עלי כותרת ורדרדים על השביל שהוביל אל המרפאה של הפלוגה הרביעית. ביאקויה בחן את השביל מספר דקות, מתפעל מעץ הדובדבן הפורח. עץ הדובדבן היה העץ החביב עליו והסיבה שבגללה אהב את האביב כל כך. "זה נחמד לא? עצי הסאקורה פורחים לשבועיים בלבד ,אך בזמן כה קצר הם מספיקים להפוך את כל האזור ליפה יותר וחינני" אמר קול נשי ועדין מאחורי ביאקויה בנימת התפעלות. בתחילה ביאקויה נבוך, הוא היה כל כך מרוכז בלהתפעל מפריחת עצי הדובדבן, שכלל לא הבחין בכך שאדם אחר עומד מאחוריו. ביאקויה הסתובב כדי להביט בדוברת והתפעל מהרגע הציורי שנגלה לפניו בשעה שעשה זאת. רוח קלה העיפה את עלי הסאקורה, ופרעה את שיערה השחור של הדוברת- אישה צעירה בעלת עיניים סגולות ,גזרה נערית עדינה, וחיוך שלוו. עורה הבהיר ויציבתה הבטוחה עמדו בהשלמה לעצי הדובדבן התמירים ופריחתם הבהירה, הוורודה-לבנה. ביאקויה הביט בה בהתרשמות שניות מספר לפני ששם לב שהוא בוהה בה בחוסר נימוס שגרם לו להסמיק ולה להשפיל מבטה בחיוך. "אני מתנצלת, אסור היה לי לפנות בצורה כה ישירה אל סגן קפטיין " התנצלה האישה הצעירה בפנים סמוקים והעבירה במבוכה יד בשיערה השחור כליל. "זה בסדר, אין חוק שאוסר על פנייה לסגן קפטיין כאשר הוא מחוץ למשרדו ועוד לא הצגתם את עצמכם אחד בפני השני" אמר ביאקויה בטון רשמי אוטומאטי שגרם לה לצחקק. "שמי היסאנה ,רק היסאנה " הציגה עצמה בחיוך וקדה קידה " לכבוד הוא לי". "אני...." החל ביאקויה להציג את עצמו אך היא המשיכה את דבריו בעצמה. "סגן הקפטיין של פלוגה 6 ,ויורש העצר של משפחת קוצ'יקי האצילית ." "לא ידעתי שאני כל כך מפורסם " הצטנע ביאקויה וחש פעם נוספת כיצד הוא מסמיק במבוכה, דבר שלפני כן לא קרה מעולם. "סגני קפטיין ממשפחות אצולה הם בדרך כלל מפורסמים" הסבירה היסאנה את הברור מאליו והוסיפה בהתנצלות "אני מצטערת שאני מעכבת אותך, התכוונת ללכת למרפאה לא?" "כן, אבל זה יכול לחכות. בסך הכול רציתי שאנוהאנה סאן תבדוק פצע מאימונים שלשום" השיב לה ביאקויה.תוהה מדוע הוא מדבר בכזו חופשיות עם מישהי שלא רק שלא הייתה קפטיינית , אלא גם לא השתייכה לבית אצולה או לפלוגה שלו. "אני יכולה לבדוק אותו ולחסוך טרחה עבורך, סגן קפטיין קוצ'יקי" אמרה היסאנה, וביאקויה שרואה כמה נלהבת היא , הפשיל את שרוולו וחשף שריטה עמוקה בשלבי הגלדה. היסאנה התקרבה אליו ועתה הבחין ביאקויה ,כי לגבה התרמיל שנשאו כל אנשי הפלוגה הרפואית. היסאנה נגעה בידו ברכות ועדינות שביאקויה לא יכול היה להתעלם מהן, ואז אמרה בטון יודע "זה לא חמור. זה הספיק להגליד ואם עדיין זה כואב לך ,זה בוודאי בגלל שאימצת את היד שלך ביומיים האלו." "הייתי חייב ,הניירת של פלוגה 6 לא סבלה דיחוי " הצטדק ביאקויה ותהה מדוע הוא מצטדק בפני מישהי שדרגתה נמוכה משלו ללא ספק. "נחמד לראות מישהו שלוקח את התפקיד שלו ברצינות. בפלוגה שלנו יש אנשים שמנצלים כל יום מחלה אפשרי" החמיאה לו היסאנה והעבירה אצבע זהירה על פצעו. שתיקה השתררה, וביאקויה ניסה למצוא משהו חכם להגיד לה, אך לא מצא מילים בפיו משום מה. "אתה רוצה ריפוי באמצעות כוח רוחני ,או באמצעות תרופות ותחבושות?" שאלה היסאנה, מפרה את השתיקה. "מה שירפא אותי יותר מהר." ענה ביאקויה בקצרה. "ב-ס-ד-ר" אמרה היסאנה בעליצות וסימנה לו לבוא איתה. ביאקויה לא הבין מדוע, אבל נראה לו הדבר הנכון לעשות, וציית לה. היסאנה התיישבה מתחת לאחד מעצי הסאקורה וביאקויה התיישב בצורה מכובדת לצידה . היא נטלה את זרועו בין אלה שלה וברגע שהיא עצמה את עיניה ,ביאקויה החל לחוש חמימות בתוכו. אור תכול בקע מבין אצבעותיה וסגן הקפטין של פלוגה 6 יכול היה לראות בבירור כיצד הפצע שלו מתאחה ונעלם. "תודה רבה " הודה ביאקויה למרפאתו בנימוס וקם ממצע עלי הסאקורה שעליו הוא התיישב ,תחושת החמימות עדיין ליוותה אותו על אף שהיסאנה סיימה ממכבר את מלאכת הריפוי. מבלי לחשוב אפילו ,ביאקויה הושיט לאישה שחורת השיער את ידו ועזר לה לקום מישיבתה. "על לא דבר " השיבה לו היסאנה בנימוס ויישרה את מכנסיה. ומעיפה בקלילות עלי סאקורה שדבקו בבגדיה ובשיערה. ביאקויה שם לב כי גם הוא מכוסה בעלי הכותרת של עץ הדובדבן והחל גם הוא להתנקות , הרי זה לא יהיה יאות עבור סגן קפטין להגיע למשרד מכוסה בעלי כותרת. "נותר עלייך עוד אחד " העירה היסאנה ונגעה בקלילות בכתפו של ביאקויה ,מסלקת את עלה הסאקורה ומותירה אותו מופתע, אף אישה מעולם לא נגעה בו כך. ביאקויה לא ידע מדוע הוא עשה את מה שעשה , אך הוא נגע בידה של היסאנה בעדינות וליטף את אצבעותיה "תודה רבה " הוא אמר בטון שקט ומונוטוני מתרחק ממנה מבלי להסתכל לאחור, יודע שאם הוא יביט פעם נוספת בתמונה המרהיבה הזו שלה עומדת באמצע פריחת הדובדבן , הוא לא יוכל להתיק את מבטו ממנה לעולם.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מקריאה מרפרפת

אפשר די להחנק מההאכלה בכפית שלך D: היסאנה כזאת מושי מושלמת ברקע הפסטורלי של עליי הסאקורה, וביאקויה לא יכול אלא לבהות בה. זאת לא דרך לפתוח סיפור אהבה על הפסקה הראשונה XD קפטן לא כותבים עם דאבל י'. " בתחילה ביאקויה נבוך" --? בטא שוב, בבקשה D: ((אל תקחי קשה, הכתיבה טובה והכל, אבל נסי יותר IC~ ביאקויה לא כזה מנומס וטוב לב XP))

../images/Emo15.gif ביאקויה הוא סופר מנומס

לגבי הנחמד אני מסכימה, אבל זה בערך מה שמתבקש. מי יודע? יכול להיות שפעם, לפני שהיא מתה, הוא היה קצת יותר נחמד?

../images/Emo15.gif פרק ב' הודעות א'

שם: ידיים מרפאות פלאפיפלאפיפלאפיפלאפיפלאפיפלאפיפלאפיפלאפיפלאפיפלאפיפלאפיפלאפי שבוע עבר מאז שביאקויה פגש בהיסאנה והוא מצא את עצמו עובר לפחות פעמיים ביום דרך השדרה שהובילה למרפאה מבלי אפילו לשים לב לכך. בתחילה ביאקויה אמר לעצמו שזה בסך הכול כדי לצפות בפריחת הדובדבן, אבל עם הזמן הוא בעצמו הבין ,שרגליו מובילות אותו לשם, מפני שעמוק בליבו הוא רצה לפגוש בה שוב. אך במשך השבוע הזה , היה עליו להמשיך ולהתאמן שלא לדבר על לבצע את חובותיו , ועל כן הוא ויתר על מחשבות סרק בנוגע אליה אל אף שמחשבות אלה גרמו לו לאבד את ריכוזו מדי פעם במהלך האימונים. אובדן ריכוז כזה נגרם לו כאשר הוא התאמן יחד עם הקפטין שלו וביאקויה מצא את עצמו נחתך לכל אורך צידו הימני.הוא הובל במהירות למרפאה של פלוגה 4 והדבר האחרון אותו ראה לפני שאיבד את הכרתו כתוצאה מאובדן דם ,היה עיניה הסגולות ומלאות הדאגה של היסאנה. ביאקויה פקח את עיניו בבוקר למחרת ,כדי למצוא ענף קטן מעץ הסאקורה ולידו ענף מעץ השזיף מונחים בתוך כד שלצד מיטתו. לפני שהוא יכול היה להספיק לתהות על זהותו של מביא הפרח ,צעירה שחורת שיער בעלת עור בהיר כפנינה ,נכנסה לחדר בעליצות ובירכה אותו בבוקר טוב. "בוקר טוב " אמר ביאקויה בנימוס בעודו מנסה לקום לישיבה. "אל תאמץ את עצמך יתר על המידה , סגן קפיטן קוצ'יקי." אמרה לו היסאנה בטון אדיב והניחה כרית נוספת מאחורי ראשו "אתה מרגיש יותר טוב?" היא התעניינה בטון דואג בשעה שהניחה מגש עם ארוחת בוקר על השולחן שליד מיטתו של ביאקויה. "אני מרגיש יותר טוב " ענה ביאקויה בטון בטוח , הוא כבר לא חש את הכאב ברגלו הימנית, אך הוא עדיין יכול היה לחוש דקירות בצד זה של חזהו. " זה נהדר, אני מניחה שכדאי שתיקח לך יום מנוחה . קפיטן אנוהאנה אמרה לי במפורש לאסור עלייך לצאת מהמיטה היום" אמרה היסאנה בהחלטיות מחיויכת . "אבל..." החל ביאקויה אך לא הצליח לסיים את מחאתו שכן המבט הנחוש בעיניה הוכיח לו שהיא אכן לא תיתן לו לזוז ולו צעד אחד מהמיטה. "אם הניירת מדאיגה אותך ,ביקשתי מהמקום השלישי שבפלוגה שלך לשלוח את הניירת לכאן. אל תדאג- אתה עדיין יעיל לפלוגה שלך " היא חייכה אליו במתיקות וביאקויה חש עצמו מבולבל, כיצד אישה כה עדינה יכולה להשליט סדר בצורה כה יעילה? ביאקויה נאנח ונשען אחורה , שוקע אל תוך הכריות שמאחוריו , הוא מעולם לא חשב שיגיע היום שבו אישה אחת תותיר אותו כה מבולבל והמום. "היא בהחלט אישה שכדאי להכיר מקרוב" מלמל ביאקויה לעצמו. "על איזו אישה אתה מדבר? " שאל קול נשי סמכותי בטון אימהי . באקויה הפנה את ראשו והביט באישה שנכנסה דרך הדלת מלווה בסגניתה. "זה לא משנה " טען ביאקויה בקצרה והביט בקפטין אנוהאנה רטסו שעמדה מול מיטתו עם מבט שלוו ואימהי שתמיד היה לה. "אם אתה מדבר על היסאנה , היא הלכה לברר במרכז הרשומות של סול סוסייטי ,היא עושה את זה יום -יום בשעה הזאת ,מאז שאני זוכרת אותה " הסבירה איסנה ,סגניתה של אנוהאנה , בעודה בודקת את מצב התחבושות שעל ידו של ביאקויה בקפדנות. "איסנה ,אין זה מנומס לדבר על תעסוקתו של אדם אחר כאשר הוא אינו בנמצא" גערה בה קפטיין אנוהאנה. איסנה השפילה את מבטה בהתנצלות. "אני מציעה לך לשאול אותה בעצמך ,סגן קפטין קוצ'יקי, היסאנה נהנית לשוחח עם החולים שבהם היא מטפלת" אמרה קפטין אנוהאנה בחיוך חביב וסימנה לאיסנה ,שסיימה לבדוק את ביאקויה , לבוא איתה

../images/Emo15.gif הודעות ב

המשך היום עבר על ביאקויה במילוי הניירת של פלוגה 6, כאשר לקראת אחר הצהריים דמות צנומה נכנסה לחדרו ואיתה מגש שעליו עמד קנקן תה ושתי כוסות. "סיימת את חובותיך להיום, סגן קוצ'יקי ?" שאלה האישה בעודה נכנסת לחדר ונזהרת שלא להפיל את המגש. "ניתן לומר " השיב ביאקויה והביט בערימה המצטברת של הניירות החתומים והמסודרים שהיו על הרצפה. "נהדר!" אמרה היסאנה בעליצות והניחה את המגש על השולחן שליד מיטתו של ביאקויה " אם כך לא יהיה לך איכפת לעשות הפסקה קצרה !" היא התיישבה לצידו של ביאקויה ומזגה לו תה בחינניות רבה. "תודה רבה" הודה לה ביאקויה והחל ללגום מהתה שהיה להפתעתו טעים למדי. הם ישבו בשקט למשך מספר דקות ושתו תה , כשלפתע היסאנה נזכרה בדבר מה. "הבאתי את זה!" היא אמרה בשמחה ושלפה מתיקה ענף קטן מכוסה בפרחי סאקורה והניחה אותו באותו מקום שבו היא הניחה את הקודם ואת הענף מעץ השזיף. "זה יותר כהה מהקודם" העיר ביאקויה בעודו בוחן את הענף. "נחמד שיש עוד מישהו שמבין בכך" אמרה היסאנה בטון מרוצה " הרבה אנשים לא מבינים שכל עלה כותרת הוא ייחודי." "לכל עלה כותרת יש צורה משלו,צבע משלו ,מרקם משלו ואין אף עלה כותרת שדומה למשנהו" המשיך ביאקויה אותה ולחייו החלו לקבל את אותו גוון של עלי הסאקורה כאשר הוא שם לב שמבטה היה מופנה אליו. "זה אותו דבר כמו עם פתיתי שלג, אלא שאני לא מעריצה גדולה כל כך של החורף" טענה היסאנה בעודה מוזגת לעצמה עוד כוס תה. "האביב היא עונה הרבה יותר מרשימה , פתיתי השלג שנערמים,על אף יופיים, עדיין לא משתווים לערימות עלי הסאקורה שבצידי השביל" הסכים עימה ביאקויה והביט בכוסו במבוכה, מעולם לא הייתה לו שיחה כה ישירה עם אישה שאין לה קשר עסקי ,משפחתי או פלוגתי איתו. "אני אוהבת את פריחת עצי הדובדבן, אך גם פריחת עצי השזיף מרהיבה" היא אמרה בעודה מסדרת את שלושת הענפים שבכד. " פרח השזיף מבשר את סיום החורף ופרח הדובדבן מסמל את תחילת האביב ושניהם פורחים בצורה נפלאה יחדיו,משלימים זה את זה." היא אמרה בטון חולמני ואז המשיכה "אתה מאמין בגורל, סגן קוצי'קי?" שאלה היסאנה ,עיניה הסגולות נחו על הענפים שבתוך הכד. "אני לא יודע" ענה ביאקויה בכנות , הרהר בכך לרגע והמשיך "אני מאמין שדברים מתרחשים כפי שהם נועדו לקרות, אני לא יודע אם לכנות את זה גורל." "אני מאמינה בגורל , והיום נוכחתי בו פעמיים" אמרה היסאנה בטון שמח ,מגלגלת את ספל תה בין שתי ידיה הקטנות " הפעם הראשונה שנוכחתי בו הייתה כשפגשתי בך פעם נוספת, והפעם השנייה שבה נוכחתי היום בגורל , היא כשאחד מהפקידים הודיע לי ששמה של אחותי לא נמצא ברשימת הנשמות העוזבות." ביאקויה ניסה להבין את המשפט האחרון שלה , אך לא הצליח. הוא לא יכול היה להבין למה לה לחפש את אחותה ברשימה שכזו. "רשימת הנשמות העוזבות" היא רשימה שבה מופיעים אנשים שנפטרו ברוגונקאי או בסייריטי, אז אלא אם כן אחותה של היסאנה הייתה שיניגאמית באחת הפלוגות "המסוכנות" כמו 11 או 13,הוא לא ראה אף דרך שבה היא תוכל להופיע ברשימה שכזו, ואם כן,לא עדיף היה להיסאנה לשאול את מפקד הפלוגה של אחותה על כך? היסאנה הצליחה להבין את הבלבול של ביאקויה בנושא,מבטו הסגיר אותו, ולכן החלה להסביר: " בתקופת המלחמה שהייתה ,הורי מתו ויומיים לאחר מכן, נפטרתי ביחד עם אחותי. כשהגעתי לסול סוסייטי ,הושמתי ב"אינו-זורי" (רובע 78 –רובע הכלבים) ביחד עם אחותי שהייתה אז עוד תינוקת . " היסאנה חדלה מלדבר ועצב השתקף מעיניה הסגולות שהחלו להתמלא בדמעות. אך היא שפשפה את עיניה והמשיכה בסיפורה, המבט העצוב עדיין בעיניה. " הייתי חלשה באותו זמן,מיותמת מאם ואב ,רעבה וחסרת כל, הייתי חלשה מלדאוג לעצמי ובוודאי חלשה מכדי לדאוג לפעוטה שלא יכלה אפילו ללכת בכוחות עצמה. הגעתי למצב של רעב וצמא , ביקשתי עזרה, אבל "אדם לאדם זאב" ובמקום שבו חייתי אפילו יותר, התינוקת המשיכה לבכות ולבכות והיא לא הפסיקה ,היא פשוט סירבה להפסיק לבכות..... אז אחרי זמן רב של התלבטות, מצאתי דרך בה שתינו נוכל לשרוד. עזבתי אותה בצידי בית ישן בתקווה שאחד מדיירי הבית ימצא אותה ויטפל בה. במשך כל הזמן הזה אמרתי לעצמי שזה הדבר הנכון ושעדיף לה להיות עם כל אחד מאשר איתי ,האשמתי את ההורים שלי על כך שהם נפטרו והשאירו נערה צעירה למלא תפקיד של אם,כשהיא בעצמה עדיין ילדה,אבל אלו היו בסך הכול שקרים." היסאנה נשמה עמוק ולמראה פניו הדאוגים של ביאקויה היא חייכה " זה בסדר,אני קצת רגשנית, זה הכל" היא הרגיעה אותו והמשיכה בסיפורה. " הייתי חלשה במבחינה פיזית ואישית, המצאתי תירוצים למעשה שעשיתי מתוך אנוכיות גרידא , ולכן עתה אני משלמת על כך בזה שאני הופכת את כל סול סוסייטי במטרה למצוא את אחותי ,אבל אני מאמינה בגורל, ככה שאני בטוחה שאחותי ואני ניפגש שוב " . היא סיימה את דבריה וניגבה את הדמעה שנצצה בצידי ריסיה עם שרוול חולצתה. ביאקויה לא ידע מדוע הוא עשה את שעשה. הוא שב לתהות שנים אחרי זה ,מה הניע אותו באותו רגע, לחבק את אותה אישה וללטף את פניה. הוא מעולם לא היה קרוב כל כך לאישה , שלא הייתה מקורבת אליו משפחתית ואנשים לרוב פירשו את התנהגותו כקרה ולכן לא היו לו הרבה חברים שאיתם נהג להיות בקרבה שכזו, אך התחושה הייתה נעימה. הוא הרגיש שהיא זקוקה לו, והוא רצה להיות שם עבורה ולנחם אותה, והתחושב נעמה לו מאוד .נדמה היה שעבר נצח כשהיא הרפתה את אחיזתה ממנו והשפילה את מבטה אל כוס התה הריקה שלה שנשמטה על מיטתו בהפתעה ,כאשר הוא חיבק אותה. "תמיד שאני מספרת את זה לאנשים , הם אומרים לי "בהצלחה" או משהו כדומה,איש מעולם לא ניחם אותי בחמימות שכזו" היא הודתה בפניו . "אני מתנצל אם הבכתי אותך,היסאנה סאן" התנצל ביאקויה והשתדל להישמע רשמי כמה שיותר, והוא ידע להשימע רשמי, הוא היה רשמי כל חייו.

../images/Emo15.gif הודעות ג ואחרון להיום

"זה בסדר" צחקקה היסאנה " אני פשוט רגילה לקבל חיבוקים מנשים או מאנשים שהם שווי ערך לי במעמדם." והצחוק שלה התגבר אפילו יותר כאשר היא הבחינה בהבעה התמוה על פניו. "למה באמת נשים מתחבקות כל כך הרבה עם עצמן?" תהה ביאקויה בקול, פניו עדיין קפואות בהבעה רשמית-משהו, ועתה היסאנה התגלגלה מצחוק. "מה כל כך מצחיק?" שאל ביאקויה עתה מבולבל אפילו יותר ממקודם . "הה..ה..רצינות שבה אתה שואל את זה..." השיבה לו היסאנה מנסה להחניק את צחוקיה ,בידיעה שאין זה יאות או מנומס להתנהג כך. "אתה תמיד כל כך רציני , למה אתה לא מחייך יותר,אתה חושש שהפנים שלך ייסדקו?" היא המשיכה לצחוק וביאקויה מצא את עצמו צוחק עימה ,בתחילה צחקוק קל שהפך תוך דקות לצחוק מתגלגל. הוא לא ידע למה הוא צוחק, כי הרי הבדיחה הייתה על חשבונו, אבל הוא צחק כאילו הוא לא צחק מעולם לפני כן, בלי סיבה מיוחדת. "קפיטן אנוהאנה, יכול להיות שאני שומעת לא טוב,אבל הצחוקים עולים מחדרו של סגן קפיטן קוצ'יקי." העירה איסנה בעודה בודקת את רשימת התרופות במשרד המרפאה. "לא ,איסנה , אוזנייך אינן מטעות אותך." טענה אנוהאנה בחיוך. הייתה זו הפעם הראשונה מאז שהיא הכירה את קוצ'יקי ביאקויה שהיא שמעה אותו צוחק, והייתה זו הפעם הראשונה מהיום הראשון שבו היסאנה הצטרפה לפלוגה 4 ,שהיא שמעה את הצעירה צוחקת צחוק משוחרר ונטול מדאגות. "יש לי הרגשה טובה לגבי שני אלה" אמרה אנוהאנה ופנתה לטפל בחולה הבא, מותירה אחריה איסנה מבולבלת קמעה.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif מה לעזאזל זה NC-13?!?!?!?

~דופקת ראש בקיר ואז הולכת לקרוא~

Hinamori

New member
אין דבר כזה NC13.

או שזה NC17, או שזה PG13, תחליטו. ממתי מוות זה טריגר ? O_ס ביאקויה OOC לגמרי. זה שזה מתרחש 50 שנה לפני לא יעשה את ביאקויה נבוך. הוא סגן קפטן, זה לא כזה רחוק ממה שהוא עכשיו. דיי עם השני רווחים כל הזמן. הבטאיות שלכן לא משהו ם_ם למה הן לא מתקנות שגיאות הקלדה ופיסוק ? למה פתאום היסאנה השתנה לאיסנה ? בטא ? וקוראים לקפטן 4 אונוהאנה, לא אנוהאנה. ס.ס בקיצור: בטא. עוד אחת. כי הבטאיות שיש לכן עכשיו לא נאציות מספיק.

Hinamori

New member
אה עכשיו קלטתי שאיסאנה זאת

איסאנה של 4 x_x; אוקיי תתעלמו מההערה הזאת ._.; אני צריכה שינה.

../images/Emo15.gif אוקי, אני אמצא עוד בטא

מאיפה, זה מה שאין לי מושג. לקח לי המון זמן להעביר את הדבר הזה שני ביטואים! המון המון זמן. תשאלי את אתי >> כתבתנו את זה לפני איזה חצי שנה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif קוראים לזה פורום פאנפיקים,

414, נורא נחמדות והכל D: נסי שם בחיפושייה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif דווקא יש~

ובשביל לדעת לפסק לא צריך להכיר בליץ'.

למעלה