לראות הופעה פרטית מה הייתם מעדיפים שהם היו מוציאים- דיסק חדש לגמרי או את הדיסק אוסף שיצא?
S swan k New member 29/11/03 #18 לראות הופעה פרטית מה הייתם מעדיפים שהם היו מוציאים- דיסק חדש לגמרי או את הדיסק אוסף שיצא?
C country joe New member 29/11/03 #22 דיסק חדש הייתם רוצים שהם ימשיכו את הקו של האלבום האחרון או שיחזרו למקורות הFאנקיים שלהם?
L lollapalooza New member 29/11/03 #23 בשום אופן שלא ימשיכו את מה שהיה ב- BTW. מהר מהר לחזור לFאנק מממ... under the bridge או give it away?
B backstreet girl New member 30/11/03 #26 otherside...את השני אני לא מכירה... איך אתם מעגיפים את רד הוט צ'ילי פפרז: משוגעים,קופצים ומשתוללים או שרים שירים רגועים כמוunder the brige
otherside...את השני אני לא מכירה... איך אתם מעגיפים את רד הוט צ'ילי פפרז: משוגעים,קופצים ומשתוללים או שרים שירים רגועים כמוunder the brige
L lollapalooza New member 30/11/03 #30 אווווו שאלה מסובכת. ידעתי שתגיע בשלב כלשהו. אני עונה בכוונה לפני שיקדימו אותי. שניהם מדהימים. לא רוצה הכרעה בעניין הזה. what hits או greatest hits?
אווווו שאלה מסובכת. ידעתי שתגיע בשלב כלשהו. אני עונה בכוונה לפני שיקדימו אותי. שניהם מדהימים. לא רוצה הכרעה בעניין הזה. what hits או greatest hits?
B backstreet girl New member 30/11/03 #25 אני התחלתי לאהוב אותם כשג'ון חזר ללהקה..... אני לא יכולה לשפוט את הכישרון של דייב כי אין לי את האלבום של הפפרז איתו..... אני מעדיפה את ג'ון.........
אני התחלתי לאהוב אותם כשג'ון חזר ללהקה..... אני לא יכולה לשפוט את הכישרון של דייב כי אין לי את האלבום של הפפרז איתו..... אני מעדיפה את ג'ון.........
L lollapalooza New member 30/11/03 #31 גם אני מעדיפה את ג'ון (יקירי) אבל מהר מהר לקנות את one hot minute!!! דיסק נפלא... ודייב גיטריסט מדהים! וגם זמר לא רע בכלל, יש לו יופי של קול, מי ששמע את trust no one (מומלץ ביותר) יודע.
גם אני מעדיפה את ג'ון (יקירי) אבל מהר מהר לקנות את one hot minute!!! דיסק נפלא... ודייב גיטריסט מדהים! וגם זמר לא רע בכלל, יש לו יופי של קול, מי ששמע את trust no one (מומלץ ביותר) יודע.
R rage against terorr New member 30/11/03 #34 אוקיייי שאלה קשה איזה fאנק אתם מעדיפים? fight like a brave או around the world
D Dr Drums New member 3/12/03 #36 ../images/Emo41.gif אוקי: להליט איתם דיסק (בלי להופיע אחר-כך) --------------------- או --------------------- להופיע איתם הופעה אחת
../images/Emo41.gif אוקי: להליט איתם דיסק (בלי להופיע אחר-כך) --------------------- או --------------------- להופיע איתם הופעה אחת