מסדר נוכחות

sharon5592

New member
../images/Emo45.gif נוכחת

שם: שרון תאריך לידה: 5.5.92 איפה את/ה גר: רמת - גן מה אתם שומעים עכשיו: McFly - The Ballad of Paul K Full

Humm Noa

New member
.

שם:נועה תאריך לידה:9.12 עוד מעט:) איפה את גרה:הרצליה מה את שומעת עכשיו:כלום

Love Bem

New member
שהיה לך יום הולדת אני הפתח לך

שירשור חח.. אף פעם לא פתחתי שירשור יום הולדת
מסכימה?

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gif נוכחת..../images/Emo13.gif שחר

שם:שחר תאריך לידה:8/7/88 איפה את/ה גר: גבעת שמואל מה אתם שומעים עכשיו: all american reject - stab my back ובכלל את כל move aling

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo127.gif שם: סופר דפי חפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif (וויקס האנה-דה לאטור-בוניאן-וארטן-דורמן-ג'ונסון), או בקיצור דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif תאריך לידה: 26.4.1988 איפה את\ה גר: נסציונה../images/Emo82.gif מה אתם שומעים עכשיו: רדיו של וואלה, מישהם שאני לא מכירה../images/Emo122.gif

Love Bem

New member
../images/Emo45.gif

עם אני יתחיל לשיר ירד גשם בטוח
שם:איימי תאריך לידה:30/11 איפה את/ה גר:אשדוד עיר ההומלסים(רולז
) מה אתם שומעים עכשיו:כלום האמת כולם ישנים

Love Bem

New member
כן

בערך! השם המלאה שלי זה איימילי אבל איימי זה קיצור! אגב ההורים שלי רוצים חהכליף אותו לשם רוסי בגלל התעודה המחורבנת הזאת! הם רוצים לקורא לי אנה חח...

TlovesD

New member
יאא איימי זה שם ממש יפה=]

רגע את רוסיה? איזה תעודה? חחח...( סליחה שאני שואלת שאלות אישיות..את יכולה גם לא לענות חח...) אנה זה דווקא שם יפה..אני אוהבת אותו!

Love Bem

New member
תראי

בגיל 14 ברוסיה אמורים לקבל תהודעת זהות ואני בגיל 14 הייתי בכלל באנגליה אז לא קיבלתי כלום! אז עכשיו ההורים שלי קיבלו אישור לתעודת זהות! ואני טסה לרוסיה לקבל אותה אז בשביל זה מכליפים אולי את השם ליאנה או אנה.. אני נולדתי ברוסיה בגיל 4 אני עברתי לאנגליה בגלל העבודה של אבא שלי ועכשיו אנחנו בישראל..לצערי

TlovesD

New member
חח

אני גם עברתי לפה מרוסיה אבל כשהייתי בת שנתיים!....

Love Bem

New member
כן לא ממש כדאי לך לקנות זה לא הכי

כיף שמה אני התחלתי לעשן

../images/Emo127.gif ליטל... לוי

שם:ליטל מין הסתם.. תאריך לידה:27.7.1990 איפה את/ה גר: גבעת זאב נקווה שאתם יודעים איפו החור הזה מה אתם שומעים עכשיו: את הצעקות המפגרות של הילדים שעוברים בערב ליד הבית שלי!!!

למעלה