מפגש פורום בחנוכה

kelly7i

New member
אומג!! את אוצר!

XDD מפה אפשר את: בלינק 182? סימפל פלאן? גוד שארלוט? אבודים?D: 200.-> הארי פוטר? אשטון קוצ'ר? לינקין פארק? גןד שארלוט? 2004-> לינקין פארק?[חח כמהXD אני יתלה את המובחריםXD] סימפל פלן? גוד שארלוט? דניאל רדקליף? בלינק 182? רד הוט? 2007-> לינקין? ריאנה->להתעללות!
מלכה תיהי, ותבורכי אם תביאי לי

קלייייי ../images/Emo27.gif מזה

הרשימת מכולת הזאת? XDDDDDDDDDDDD מממ אני בכיייף אתן לך את הפוסטרים רק שיש בעיה שעוד בנות רוצות את בלינק או את סימפל למשל ואת היחידה ~בנתיים~ שרוצה את את אשטון קוצ'ר ודניאל רדקליף אבל יש לי כמה פוסטרים של סימפל או של גוד שארלוט למשל, אז אתן יכולות להתחלק בינכן
אבל תתחברי למסנג'ר ואני אומר לך הכוווווול בהרבה יותר סדר

kelly7i

New member
נו עשית רשימה ארוכה

עם הרבה דברים שוויםD: אבל אני אמרתי ראשונה! וייהיו עוד שיביאו פוסטרים ויהיה מצב לפוסטרים כפולים, אבל בינתים מה שבקשתי את חייבת להביא ליD: חח ואשטון קוצ'ר סתם נחמד לא התלהבות גדולהXD חייבת את בלינק וסימפל!
חח את מביאה לי, תזהרי

בטח, אבל ראיתי שגם

המממ עוד מישהיא רוצה את הפוסטרים של באסטד אני לא זוכרת אם יש לי אחד או יותר, נראה לי שיש לי יותר מאחד ~מקווה~ אז תתחלקו בניכן אחד את אחד היא אוקיי? אגבבב יש לי אותך במסנג'ר או שיש לי את הרוני השניה? XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומגגגגג

אפשר פליזפליזפליז את אלה שיש לך של סימפל, בלינק 182, היהודים, סאם41, MCR,באסטד, וגודשארלוט פלייייייייייייייייז %@$#^ את רוצה משו בתמורה או שאת סתם נחמדה?
כי איןלי משו לתת לך בתמורה, אז אם את רוצה משו לתת לי בלי תמורה אני אשמח לבאסטד :)

מממ תראי בנתיים אפאחת

לא ביקשה את
היהודים
סאם 41
MCR אז את יכולה לקבל אותם בכיייף אם האחרים יש בעיה כי יש עוד בנות שרוצות אוקיי ~מקווה שאת מרוצה
~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמרוצה מאוד ^______^"

תודה רבה רבה רבה <:

יש לי פוסטר ישן של באסטד

אם מישהי רוצה להחליף תמורת פוסטר של מקפליי (כי אין לי אפילו 1)

purple floyd

New member
אז את כן באה למפגש? ../images/Emo2.gif

בואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif תודה להוריי שהביאוני עד הלום :) ../images/Emo26.gif

*עזבו, חרפון רגעי* אז תודה רבה רבה רבה רבה רבה ל: - מיקי המושלמת , - סיוון מקפליי המהדימה , - סאונד טרק גירל המאגניבה , - סימפל גריל החמודה , שהולכות להביא לי כל אחד פוסטר של אמה רוברטס למפגש !!!!!!!!! (סיוון מביאה שתיים כרפעליהה ) - אמה רוברטס נסגדת - אם לעוד מישהו יש מוזמן להביא לי, זה יתקבל בברכה D: חוץ מהפוסטר האחרון של ראש אחד שהיה שם את אמה רוברטס עם השמלה האדומה כי כבר יש לי >< תודה לכולם !! תודה תודה !!! XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif כן XD

אני מקבלת את זה כמחמאה P: אמה רוברטס משגעת אותי XDDDDDD וגם מקפלייושים שלי
פשוט לאנוס אותם אחד אחד D:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif ועוד משהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

גיליתי שיש לי פוסטר של גרין דיי ! כן כן גרין דיי ! מישהי רוצה? D:

למעלה