ואפשר לגמד את מי שרוצים
B Bla©k ¢At New member 13/11/02 #22 לא ../images/Emo15.gif את מקבלת ממני ניק ניים+סיסמא+גמד את מפנק את הגמד שלך, את צריכה לפנק אותו. נניח אני הגמדה שלך, את צריכה להכין לי כל מיני ברכות יום טוב וכו´.
לא ../images/Emo15.gif את מקבלת ממני ניק ניים+סיסמא+גמד את מפנק את הגמד שלך, את צריכה לפנק אותו. נניח אני הגמדה שלך, את צריכה להכין לי כל מיני ברכות יום טוב וכו´.
B Bla©k ¢At New member 13/11/02 #25 עוד 3 משתתפים../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif או שאתם מעדיפים שנפתח תמשחק כבר
ש שרון המתוקה12 New member 13/11/02 #26 אבל... אלונה, איך יוצאים מניק לניק? כאילו פעם הייתי בשני ניקים, ולא הצלחתי לצאת מהניק השני שלי, ואם לא נצליח לצאת ממנו, אז ידעו מי אנחנו כי אנחנו נכתוב בפורום וזה...
אבל... אלונה, איך יוצאים מניק לניק? כאילו פעם הייתי בשני ניקים, ולא הצלחתי לצאת מהניק השני שלי, ואם לא נצליח לצאת ממנו, אז ידעו מי אנחנו כי אנחנו נכתוב בפורום וזה...
ש שרון המתוקה12 New member 14/11/02 #30 לאלונה! איפה שמים לו את מה שהכנו לו??? את תפתחי שירשור? כי במסר אי אפשר לשים תמונות...
נ נועה הרשקוביץ New member 13/11/02 #19 כל הכבוד על המשחק../images/Emo85.gifאבל../images/Emo4.gif אני לא יכולה להשתתף כי אין לי ממש זמן לעושת כל יום משהו ואני א ורצה שלמי שאני יעשה או התעכזב השבוע בכלל אין לי זמן להיות פה אז תהנו
כל הכבוד על המשחק../images/Emo85.gifאבל../images/Emo4.gif אני לא יכולה להשתתף כי אין לי ממש זמן לעושת כל יום משהו ואני א ורצה שלמי שאני יעשה או התעכזב השבוע בכלל אין לי זמן להיות פה אז תהנו
B Bla©k ¢At New member 13/11/02 #29 כל מי שהודיע לי קיבל מסר../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif אם לא הודעתם לי ואתם רוצים- צרו קשר באיצ´יק ואו במסנג´ר
כל מי שהודיע לי קיבל מסר../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif אם לא הודעתם לי ואתם רוצים- צרו קשר באיצ´יק ואו במסנג´ר
ש שרון המתוקה12 New member 14/11/02 #31 כן! קיבלתי...ואני לא יגיד לכם למי.. אני עושה!! לגמד שלי---מקווה שתהנה מהמתנות שלי!
ב ברבי love את התאומות New member 13/11/02 #27 אני רוצהההההההההההההה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|
S shelly cool New member 14/11/02 #34 אבל יש משהו שלא הבנתי../images/Emo70.gif אני צריכה להיכנס בשם המישתמש שאלונה נתנה לי ולהכין הודעות לגמד (שלי)-הגמד שלי
אבל יש משהו שלא הבנתי../images/Emo70.gif אני צריכה להיכנס בשם המישתמש שאלונה נתנה לי ולהכין הודעות לגמד (שלי)-הגמד שלי
B Bla©k ¢At New member 14/11/02 #35 כן- אבל עכשיו נסגרה הרשימה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif אז הגמדים, ישתנו, ואתם תקבלו מסר על הגמד העדכני שלכם
כן- אבל עכשיו נסגרה הרשימה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif אז הגמדים, ישתנו, ואתם תקבלו מסר על הגמד העדכני שלכם
ש שרון המתוקה12 New member 14/11/02 #36 למה? ו...אלונה, את תפתחי שירשור בשביל לשרשר דברים לגמד שלנו, ונכנתוב את השם? כאילו הנה דוגמא: הנושא של ההודעה: ל....הגמד שלי.. וכאן נשים את מה שהכנו ?
למה? ו...אלונה, את תפתחי שירשור בשביל לשרשר דברים לגמד שלנו, ונכנתוב את השם? כאילו הנה דוגמא: הנושא של ההודעה: ל....הגמד שלי.. וכאן נשים את מה שהכנו ?
M Mandyִ New member 14/11/02 #37 הודעה חשובה ביותר!!!!!!../images/Emo18.gif לכל מי שקיבל להיות הענק שלי ובכלל לכולם! הודעה חשובה תקראו בבקשה
הודעה חשובה ביותר!!!!!!../images/Emo18.gif לכל מי שקיבל להיות הענק שלי ובכלל לכולם! הודעה חשובה תקראו בבקשה
B boli bop New member 14/11/02 #38 אוף חבל שאני לא יכולה להשתתף ! חוץ מזה למה רק 10 ? זה משחק לפורום לא ? חבל שאי אפשר יותר ככה היה יותר טוב לכל הפורום !
אוף חבל שאני לא יכולה להשתתף ! חוץ מזה למה רק 10 ? זה משחק לפורום לא ? חבל שאי אפשר יותר ככה היה יותר טוב לכל הפורום !
B Bla©k ¢At New member 15/11/02 #39 רומי כול המשתתפים../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif ליסן- תמחקו את המסר ששלחתי אליכם כל מי שקיבל מסר+רומי, משתתף בעניין הגמדים, תבוא הודעה.
רומי כול המשתתפים../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif ליסן- תמחקו את המסר ששלחתי אליכם כל מי שקיבל מסר+רומי, משתתף בעניין הגמדים, תבוא הודעה.