פנטזיית וואלטה - שלב 12

מי יהיו הפורשים הבאים?

מעניין שוינוקורוב עדיין לא פרש. האם הוא מרגיש מחויבות לאריק צאבל? בסופו של דבר וינו עזר לא מעט פעמים לצאבל והיה המושך שלו במיאוצי ביניים בטורים השונים. או שאולי הוא רוצה עוד ק"מ ברגליים כדי להיות מוכן לורונה. בורונה נבחרת קזחסטן תתקשה עם 4 רוכבים להכתיב משהו במירוץ, אבל יש לה רוכב חם בדמות אנדרי קשצ'קין ואם הוא ווינוקורוב יצליחו להגיע לסוף המירוץ עם הראשונים אז יש להם סיכוי לעשות משהו. גם קונגו מפתיע בהתמדה שלו.

amichay mazor

New member
לפי הקבוצה שלי

ימיו של הראס קצרים... התחלתי עם 9 רוכבים והנה פרש ואן הסוויק נישארתי עם 8 רוכבים ופרש קלייר נישארתי עם 7 רוכבים ופרש ווסמן זרקתי 2 פורשים קיבלתי שניים טריים ואני כבר עם 8 רוכבים ומנצוב פורש נישארתי עם 7 רוכבים והמילטון פורש נישארתי עם 6 רוכבים ואוגריידי פורש והיום נישארתי עם 5 רוכבים .אחד שמו קונגו - הודיע שיפרוש יישארו לי 4 . פעם הבאה אני רוצה קבוצה של 15 רוכבים . שנה טובה עמיחי

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטזיית וואלטה - שלב 15

בקופה: 200 לסנטי פרז על השלב 50 להראס על הזהובה אין שינוי בהובלה משני קצוות החבל. פרישה מהפלוטון: פטאקי = 7 קב'. אבל הוספתי פיטשר חדש: בעמודה הימנית ביותר ערך הקבוצה בניכוי ערכם של הרוכבים הפורשים - פשוט חשבתי שזה יקדם את עניינם של הספקולנטים. בהחלט ייתכנו שם טעויות, אז תבדקו.

nitsansh

New member
שימו לב לכהנים!!

אם 9 התותחנים של שי יגיעו למדריד, יש מצב שהוא ינצח במשחק הפנטזיה, בעיקר כשבקבוצה שלו הראס, ואלוורדה, נוסאל וצאבל. וגם אריאל במצב טוב, כשיש לו 8 רוכבים בקבוצה, כולל הראס, ואלוורדה וצאבל. בקבוצה של ארנון 7 רוכבים, ביניהם הראס, ואלוורדה ונוסאל. "הקלף החזק" של מון ונטו הוא סנטי פרז, כשאיתו רוכבים גם הראס, נוסאל וצאבל. את הראס אפשר לקזז מהחשבון, כי הוא רוכב בכל הקבוצות המובילות. מה שיקבע את המנצח יהיו הנקודות שיצברו ואלורדה, פרז, נוסאל וצאבל, ואם יהיו פרישות נוספות מהפלוטון... מצב הנקודות, אם כל הנותרים ישרדו עד הסיום בעוד שבוע... שי כהן - 3330 ארנון קרן - 3170 אריאל כהן - 3160 mont ventoux - 3050 עדו מזור - 2950 אודי טל - 2930 עינת ארגון - 2920 אלקנה כהן - 2900 אורן וילף - 2830 אלעזר גור - 2830 אסף מנשה - 2560 בועז שחר - 2490 איציק אייזנברג - 2440 שי בן חיים - 2360 assisan - 2340 ירדן רוטשטיין - 2290 עמיחי מזור - 2150 nitsansh - 2100 יאיר בר - 1990 דרור גל - 1860 רותם זינגר - 1610 תמר גור - 1600

רגע,אין בונוס למי שיש

לו הכי הרבה רוכבים בכחול
, אם כן, לגברת שלי מגיע בונוס שמן, ולא באשמתה. משום מה בעלה חשב שכחול זה בטוח רוכב שמוביל במשהו, ולכן היא לא החליפה אף רוכב. עכשיו אנחנו יודעים שהכחולים הובילו את עצמם בדרך הביתה

למעלה