שאלה מתוך סקרנות ...

לאנה

New member
סורי על החטטנות, את לא חייבת לענות

אבל למה התחלת לעשן?, זה דווקא די מעניין לשמוע.

התחלתי לעשן בצבא ...

עם החב´רה בבסיס ... אחד היתרונות בבסיס סגור ... אני יודעת שזה לא בריא ... אבל אחרי קרוב ל- 4 שנים קצת קשה להפסיק ... אני לא מעשנת כל כך הרבה ... תלוי ברמת הלחץ והעצבים שלי ... חחחה ... אני גאה להגיד שהפחתתי משמעותית את צריכת הסיגריות שלי ... מחצי קופסא עד קופסא ביום ... ל 4 - 5 סיגריות ביום ... עדיין מחכה לתשובה בעניין הדבש ...
ביי ...

Neta558

New member
בעניין הדבש

אני מקשרת שוב את הדף באנונימוס העוסק בסוגיית הדבש. באחד השרשורים הקודמים תוכלי למצוא גם קישור למאמר באנגלית בנושא.

דורון ק

New member
לא חייבים לקרוא את כל המאמר

המאמר עוסק בהרחבה בנושאים מסוימים,את יכולה לקורא רק את התקציר למושג כללי.

m_shy

New member
תודה רבה(!) על הקישור למאמר, דורון!

זה הלך ישר לפייבוריטס! יש לך עוד דברים מעניינים כאלה? תודה שי משולם

דורון ק

New member
בבקשה! שי!

היי שי, שמח שנהנית מהמאמר! ישנם עוד סקירות דומות על הנושא אבל את רובם לא ניתן לקרוא באינטרנט בגרסה מלאה,אבל יש מאמרים על נושאים ספציפים שקשורים לתזונה צמחונית אם אתה רוצה. מצרף קישור שאולי יעניין אותך על אוסף תקצירי מאמרים שפורסמו על תזונה צמחונית ועוד מאמר בנושא חלב.

Shukiel

New member
עישון

היי קרין עישון מזיק בכל מקרה,ואין לך שום יתרון בשל היותך צימחונית. אשמח לתת לך טיפים להפסקת עישון. בברכה שוקי

צמחונות לעשירון העליון

חבל שהמוצרי טבע בחנויות הטבע לצחונים/טבעונים כל כך יקרים ... נכון שזה בסופו של דבר שווה את הכסף ... אבל חבל שלא חושבים במקרה הזה על אנשים שאין להם כל כך הרבה כסף להוציא על אותם מוצרים ... אני חושבת שאם היו מוזילים קצת מהמחירים היקרים של המוצרי טבע זה היה מאוד עוזר לאנשים שלא יכולים לשלם כל כך הרבה כסף על המוצרים... אשמח לשמוע תגובות בנושא ... ובאותו עניין אם אפשר לקבל רשימה של כל החברות שעושות ניסויים בבעלי חיים ... ( כמו שפרסמתם על החברה " פרוקטר אנד גמבל "... ) ביי

../images/Emo15.gif ויטמין B12 ... ../images/Emo4.gif

קראתי בפורום שאת ויטמין B12 אפשר למצוא רק בבשר ודגים ... ובכן השאלה שלי היא האם יש מוצרים נוספים חווץ מבשר וודגים שיש בהם את הויטמין B12 ... למשל כמו בבמבה ... ( קראתי על האריזה ויש אמנם כמות מאוד קטנה של הויטמין ... ) מעוניינת לקבל הסבר קצת על אותם כדורים שאמורים להוות תחליף לויטמין b12... ביי ...

monkilita

New member
דבש

דיברתי עם אחד שלא אוכל דבש, והוא לא אוכל בגלל שגונבים לדבורים את הדבש. זה אמור להיות המזון לילדים שלהם, ואנחנו לוקחים את זה ושמים להם במקום מי סוכר (הכוורנים). אבל אח"כ מישהו אמר לי שזה לא לגמרי נכון, והן מסתדרות טוב גם ככה. לא המשכתי לברר אבל נראה לי שזה תלוי את מי שואלים. נראה לי שזה הדבר האחרון שאת צריכה להפסיק.. אבל איך שמרגיש לך.. |:)|

למעלה