שאלון לון לון!

../images/Emo15.gif שאלון לון לון!

נגנב מאיפשהו, ממש ישן אם אני לא טועה. באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: מיקום: האם תקרא לבת שלך על שמך: אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/בי: רווק: תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: מצב חברתי: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שיער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד: מה העבודה שלך: יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף: האם אתה חיי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול שלך? אתה יודע לשיר? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או אקטיבי? יש לך יומן? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה ניראה טוב? יש לך בטחון עצמי? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שיחקת strip poker? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על להתאבד? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? שחיבקת? שנישקת? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?

../images/Emo15.gif ועונה....

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: לע מיקום: גלקסיית שביל החלב, קצה הזרוע החמישית, מערכת השמש, כוכב ארץ, בין יבשת אסיה אירופה ואפריקה, במדינה בשם ישראל, במושבה בשם אבן יהודה, ברחוב הגליל בבית האחרון מימן, בחדר המחשב, יושבת על הכיסא. האם תקרא לבת שלך על שמך: לא. אבל אני אולי אקרא לה בשם של פרח. ני אוהבת פרחים ^^ אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ניצן, כי זה שם דו מיני! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? כנראה קורין, שלמדה איתי בכיתה ו. כי השם שלה זה שם של קירין ואני חולה עליו! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?בעיקר בעינייני בלבול מיני (רמיזה- אני לא בן! ודי לדבר אלי בלשון זכר!) אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מפתאום? ניצן אלון יוצר מגניב לגמרי! מין: נקבה ללא ספק. אבל אחת עם ביצים! סטרייט/גיי/בי: חסרת זהות מינית. לא נמשכת לשום כיוון. יש בנים יפים ובנות יפות אבל שם דבר ואף אחד לא עושים לי את זה. רווק: מאז ומעולם, כמובן. תאריך לידה: 26.6.1992 גיל: 14 ושני שליש. גיל שהיית רוצה להיות: שמונה-עשרה חוקית, או שמונה חסרת דאגות. מצב חברתי: פאנגרל. זה אומר שאני פוגשת אנשים מוכרים בכול מקום- מההשממה הארקטית ועד מדבר סהרה. צבע עיניים: ירוק-חום, עם נטייה לכחול לפעמים. (סכיזופרניה!) אוהב אותו? מאוד! צבע שיער: בלונד-שטני בעל גוונים טבעיים אוהב אותו? מתה עליו! מי אמר שבלונדניות טיפשות?! צבע אהוב: כחול ירקרק. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית, עם יד שמאלית לא רעה בכללץ חיות מחמד: כלבה בשם לילי. מה העבודה שלך: ביביסיטר, מדריכת קראטה, ועוזרת-בשיעורי-בית. יש פירסינג? נסתמו קעקועים? לא אובססיות? אנימה. אנימה. אנימה. יאוי יאוי יאוי יאוי. קלאאאאאמפ!גראוווי!בליץ'!אינו!קיזונה! התמכרויות? מוזיקה מוזרה, יאוי בשעות הזויות, מאנגות מטומטמות במיוחד, בליץ'. איזה שפות אתה דובר?עברית, אנגלית, מעט יפאנית, ועוד כל מיני קללות ברוסית. ציטוט מועדף: "אני איש עם יד!" (שאדוול ברגע שבו סוף סוף הבינו ששפיתו לא מוטלת בספק, אלא פשוט לא קיימת^^) האם אתה חיי את הרגע? כמובן! כל רגע ראוי לניצול! יש לך סודות? חוץ מזה שאני פאנגרל סוטה בסתר? אתה שונא את עצמך? מהפתאום? אם אין אני לי מי לי? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? די. יש לך הרגלים רעים? כסיסת ציפורניים. איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מציירת יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "חיה בסרט" מה הפחד הגדול שלך? להיות חולה במחלה קשה. אתה יודע לשיר? אני לומדת פיתוח קולל! האם אתה מתבודד? רק כדי שלא יקלטו אני אוהבת לטפס על רהיטים וליילל כמו זאב ועוד כל מיני הזיות שלי. זהכייף! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להפוך לסופרת גדולה בתחום הפנטסיה או לחוקרת ימית! אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? כמובן, אם רק הייתי מצליחה לעמוד בקצב שבו אני פולטת שטויות ודברים גאוניים לסירוגין. האם אתה פועל בפזיזות? כע.... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני ממש מפחדת מההרגל שלי להעמיד פנים שאני נופלת או מרחפת. נפלתי מאה פעמים בגלל הדברים האלו... האם אתה פסיבי או אקטיבי? לא סתם אקטיבית. היפראקטיבית! יש לך יומן? ניסתי, לא הלך. מה החולשה הכי גדולה שלך? פטפטנות! מה החוזק הכי גדול שלך? ההזיות שלי! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מורידה איזה שניים, שלושה קילוגרמים, ואת המידה של המכנסיים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן, אבל פגיעה מאוד בנקודות מסוימות. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הייתה לי תקופה איומה ביסודי, אבל זה עבר ועד כה- החיים שלי הם אחלה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אנשים הם לא נחמדים במיוחד רוב הזמן. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הציצים שלי! הם יפים, לא עצומים אבל גם לא קטנים,ומאוד נוח לישון עליהם! ומה הכי פחות אוהב? התחת שלי. גדול ועגול מדי. אתה חושב שאתה ניראה טוב? כע יש לך בטחון עצמי? במידה מוגבלת. האם אתה: מעשן? חס וחסיסה! על סמים? יאוי נחשב? קורא עיתון? כל יום. מתפלל? לפני בחינות. הולך לבית כנסת? ביום כיפור. מדבר עם זרים?זרים-זרים או זרים-פאנגרלז? ישן עם בובות פרווה? דובי מרוט ואהוב ^^ יוצא לטיול בגשם? כמה שפחות. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כע -.-; נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? לאאאאאא! אוהב את הקול שלך? אהא!@ האם אי פעם פגעת בעצמך? לא בכוונה.... יצאת מהמדינה? פעם או פעמיים אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ממש. היית מאוהב? לא... עצוב, הא? א-מינית לחלוטין שכמוני. היית על סמים? רק על תערובת של יאוי, קולה וחמוצים. שחית בעירום? באמבטיה ^^ היה לך מקרה חירום רפואי? כשנולדתי, פגה. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? אחרי התאונה של אבא, כשהכול היה מלא דם דפקתי ספרינט רצחני והכלתי לבכות בשדה בור. שיחקת strip poker? בטיול השנתי ^.- חטפת מכות? מליוני פעמים. אבל בדרך כלל זה הפוך. החטפת מכות למישהו? כן. והרבה פעמים. היית על במה? כעכעכע! ישנת מחוץ לבית? בטיולימים! חשבת על להתאבד? ביסודי, כשהייתי בוכה בשירותים. נשארת ער כל הלילה? כל פעם שיש לי מצברוח יאויסטי. לא אכלת יום שלם? בצום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? אסור לי...;; ישנת כל היום? כן... כייף! הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? פעם ביומיים בערך. כשאני קולטת את עצמי קופצת כמו מטורללת, רוקדת כמו מסטולה או עושה קולות של חיות למראה, אני חושדת שהשתגעתי. בגדו בך? כן, אבל לא בגידה רומנטית. חברה שלי סיפרה משהו שהיה סודי מאוד וסיפרתי לה. היה לך חלום שהתגשם? חלמתי ללכת לאוניברסיטה בתיכון, והנה, אני בחטיבה ובאוניברסיטה! עברת על החוק? רק על החוק שדורש מאנשים להתנהג כמו שפויים. פגשת מישהו מפורסם? ריטה. ויש לה אף ענקי! הרגת חיה בטעות? לא, תודה לאל! הרגת חיה בכוונה?גמכן לא! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. ידיד שלי סיפר לי על תסביכיו הרבים (אני חושב שאני הומו, אבל אני לא לגמרי בטוח, אז אולי אני דו מיני?), וסיפרתץי אותם למישהי אחרת. ואני מרגישה נורא רע בגלל זה. תודה לאל שזה לא הגיע אליו! גנבת משהו? לא, אנלא גנבת. היית ברדיו/טלוויזיה? ארבע פעמים בטלוויזיה. פעמיים בחדשות- כשהייתי בת שש ויצאנו לשחרר צבים לים ("בוא צביקה נראיין את הילדה החמודה והבלונדינית בשמלה הלבה שנראית כאילו היא כרגע הצילה את העולם"), ובכיתה ו כשעשו כתבה על משמרות הסעה ("אז אני מבינה שאת האחראית על הכיתה שלך ועל ההסעה שלך. איך זה לשאת בכל כך הרבה אחריות?" [ לא סיפרתי לה שרובם פשוט ידעו שלריב איתי זה כאפה.... אז הם עשו מה שאמרתי]) ועפמיים ביהורם גאון עם הלהקה של המתנ"ס- פעם אחת עם ריטה, ופעם אחת בתוכנית סיום שלהם. פוצצו מאחורניו קונפיטי בלי שידענו וזה נכנס לפה והיה דוחה. הייתה לך התמוטטות עצבים? שלוש- ארבע פעמים. וזה תמיד נגמר ברבה בלאגן, ודברים שבורים. קפצת בנג'י? רציתי, היה אסור לי. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? חלום שבו יש לי כנפיים....

../images/Emo15.gif וההמשך

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש. קסם? כמובן. חיים זה קסם! באלוהים? אנימאמינה שאני לא יודעת. בשטן? כנ"ל בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? כן. אני בהחלט מאמינה ברוחות! בפיות? כמובן! פיות זה הנשמה של העולם! במזל?אני מזליסטית מטבעי) *טפוטפוטפו* באהבה ממבט ראשון? כע... אני מאמינה בזה! ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? זה נכון! במכשפות? כמובן. מכשפות קיימות גם אם הן לא יודעות שהן כאלו! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? אני לא יודעת. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אלוהים צריך להיות אישה, כי נשים הן היוצרות, ולא גברים. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן שבו דברים שאנחנו מבקשים נופלים מהשמיים ובישים רוקדים הולה בחצאיות מיני משובצות. יש לך חברים הומואים/לסביות? אח שלי הומו וחברה טובה שלי היא בי. וחבר אחד שלא סגור על זה שהוא הומו. מי החבר הכי טוב שלך? אלינה-אוניגירי-נהצ'אן. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אתי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אקונה מטטה- הכול יסתדר בוסף" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "וואחד אמבטיה!" מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלינה. כי החברות מהיסודי היו זונות! הכי מעט זמן? אנה, אבל אני מרגישה כאילו אנחנו מכירות שנים! הכי מצחיק? גלי ^^ הכי קרוב? אלינה הכי מוזר? עומר! הכי חכם? עדיסאנסיי שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אתי הכי נחמד? טומו! הזמר הכי טוב? ויוי! הכי רועש? מישמיש! עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אתי. וגם גל. על מי אתה סומך הכי הרבה? אתי שוב. מי מקשיב לבעיות שלך? עוד פעם אתי. עם מי אתה רב הכי הרבה? גלי. אבל אנחנו משלימות בשתי שניות והולכות לראות יאוי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כמעט שלא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן, למרות שנכוויתי מליוני פעמים. בבית של מי היית אחרון? בבית של ניסאמה. ולא היה שם שומדבר אכיל! האם החברים מכירים אותך? אני חושבת שכן, אבל לא באופן מלא. יש צדדים שאני שומרת לעצמי ובצדק! האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לעולם לא! אהבה אינ ה טעות! היא יכולה להיות פאשלה, אבל לא טעות. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כמובן!פימיניסטיות לשלטון! גברים לארון! האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? חושבים שאני בחורה דבר גבר. לא חושבים עלי בתור בחורה, אבל מי שכן חושב עלי כבחורה חושב רשאני יפה, לפחות ככה אני מקווה. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נעמי המטומטמת מכיתה ח. שצחקת עליו? יפגני. הריבה שלו גלשה ונשרפה! והוא לא קילף את התפוז! איכסה... מה שיצא לו היה נוראי! שהלכת איתו לקניות? ני-צ'אן. הומו מוכשר בקניות! ששבר את הלב שלך? מעולם לא נשבר לי הלב, כי לא התאהבתי אף פעם. שאכזב אותך? אלינה נה צ'אן. שגרם לך לבכות? אמא שלי. ששימח אותך? גלי! שראית איתו סרט? גלי. שדיברת איתו בטלפון? גל. שראית? נטשקע. שחיבקת?אבא שלי. שנישקת? נה צ'אן. מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר שחורה וטייטס שחורים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באצבע הימנית, יש לי שם כוויה. איזה ספר אתה קורא? "רצות עם זאבים"- גאוני! מה יש על הפד לעכבר שלך? הסמל של איגוד מנהלי הספריות בישראל. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן. דיסני לשלטון!

ס:

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: לא. ס: מיקום: כיסא. חדר. פיקאצ'ו. האם תקרא לבת שלך על שמך: לא. סס אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?: שאלתיאל. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?: שאלתיאל. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן. ס: אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? המ..זה מאוד תלוי. מין: פרה. סטרייט/גיי/בי: גם, גם, וגם. 3; (סטרייטית, אבל בהכחשה) רווק: לא. ס: דובי!!!!111 3> תאריך לידה: ששש. זה סוד. גיל: 14. גיל שהיית רוצה להיות: ממ. לא יודעת. ס: מצב חברתי: סקסי. צבע עיניים: שחורות. אוהב אותו? כן. [; צבע שיער: שחור. אוהב אותו? כמובן. צבע אהוב: שחור. מבינה למה? 3: ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימינית. חיות מחמד: ארנבת. מה העבודה שלך: כלבה במשרה חלקית. יש פירסינג? כמובן!!!111111111111 *____________* ועוד מעט, עוד שלושה! קעקועים? ..אני רוצה. ן; אובססיות? כתיבה. התמכרויות? אוכל. איזה שפות אתה דובר? יפנית, ספרדית, אנגלית, צרפתית, מעט פרסית.. XD אה, ועיברית! ס: ציטוט מועדף: "ליסה תעשי לי ילד". סתם. "ליסה תעשי לי עשירייה"...סתם. "אם תתן למישהו דג, יהיה לו טונה". האם אתה חיי את הרגע? כמובן. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? חס וחסה. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אפשר לומר. יש לך הרגלים רעים? המ..כן. די. איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אין לי ממש מושג. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "חיים על הגובה". מה הפחד הגדול שלך? יש לי, אבל לא אספר. אתה יודע לשיר? כן. האם אתה מתבודד? כן. [: מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני, משפחה, וחבריי הטובים. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? כנראה. לא יודעת. האם אתה פועל בפזיזות? לעיתים רחוקות. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד.. לא. ס: אבל שונאת, קצת. האם אתה פסיבי או אקטיבי? סאמא. 3; יש לך יומן? היה לי. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה החוזק הכי גדול שלך? הבנת אחרים. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אני אוהבת את עצמי כמו שאני. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אפשר לומר. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. [: מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבטוח הרבה באחרים\להיות תלותים. ואמ.. ס: לא לגזור לאנשים את הגבות. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הידיים שלי. ומה הכי פחות אוהב? לא יודעת. אתה חושב שאתה ניראה טוב? אפשר לומר. יש לך בטחון עצמי? כן. האם אתה: מעשן? חס וחלילה. על סמים? מדי פעם. 3; קורא עיתון? קראתי בעבר. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? לא. ישן עם בובות פרווה? דובי. 3: יוצא לטיול בגשם? כן. *-* מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא לרוב. נוהג? לא. ן; אוהב לנסוע מהר? .. סס אוהב את הקול שלך? אמ..אני חושבת שכן. האם אי פעם פגעת בעצמך? לא שזכור לי. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן. היית מאוהב? לא. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? בקרוב. ברחת מהבית? לא. שיחקת strip poker? כן. ועדיין משחקת. חטפת מכות? כן~ החטפת מכות למישהו? כן. [: היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על להתאבד? אני חושבת שלא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא. סס חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? כן. אני חושבת. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? חס וחלילה. הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? זה לא ממש הגיוני. סס גנבת משהו? כן. היית ברדיו/טלוויזיה? לא. הייתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? המ..כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? מדי פעם. קסם? לא. באלוהים? לא יודעת. בשטן? לא נראה לי. בסנטה קלאוס? לא. XD ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? מדי פעם. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא נראה לי. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? פאק, מה השאלות האלו? סס אין לי מושג. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך? גל. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? ישנם כמה אנשים. בעיקרון גל, ודונו. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תאכלי מלפפון, זה עושה גזים". מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שו פנימית? סס מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? המ.. יש כמה אנשים. הכי מעט זמן? איתי. אבל הוא לא קשור לפה, אז זה לא ממש משנה. סס הכי מצחיק? היפו? XDD המ..ושתי החברות שלי. הכי קרוב? גל. הכי מוזר? אני חייבת להודות, בכל הכנות, שהיפו. סס (במובן טוב, לא מתכוונת לפגוע) הכי חכם? אני, מין הסתם! 3: (דונו. [: ) שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? המ.. יש כמה. הכי נחמד? דובי. הזמר הכי טוב? גל, ואין ספק בזה. הכי רועש? נון צ'אן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? טולי. (השתיים הנ"ל אינן קשורות לפה) על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי. מי מקשיב לבעיות שלך? גל. עם מי אתה רב הכי הרבה? דניאל. (לא קשורה לפה) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? דניאל. האם החברים מכירים אותך? רובם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אה? סס האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? המין אינו כזה חשוב. אבל מין הראוי שהבן יקדם את העיניינים. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? כן. 3; מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא אגיד. שצחקת עליו? ושוב, לא אגיד. שהלכת איתו לקניות? לא יוצאת הרבה לקניות. אבל בלי ספק, דניאל. ששבר את הלב שלך? אין כאלו. שאכזב אותך? ישנם כמה. שגרם לך לבכות? אמא. ששימח אותך? דניאל. שראית איתו סרט? טולי. שדיברת איתו בטלפון? טולי. שראית? דובי. שחיבקת? דובי. שנישקת? דובי!!!!!!!!1111111 מה אתה לובש כרגע? ממ.. 3: שאלה חמודה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בזין. מה זו השאלה הזאת? ס_ס איזה ספר אתה קורא? איני קוראת כרגע שום ספר. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן. מיאבי. 3> היה מגניב. ס: תודה על השאלון.

Mana Sama

New member
יאי ^^

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: לא מיקום: יבנה האם תקרא לבת שלך על שמך: לא,אני לא מתה על השם שלי גם ככה אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת 0.0 אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מיכל. זה שם חמוד =X האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? סיון-כשכותבים עם 2 ו' אני יכולה להתחרפן. קסואי-אוהו,לא חסרים עיוותים אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא חושבת,עד כמה שהוא מכוער מין: אני לא אהיה מהאלה שיכתבו פה "כן,והרבה". נקבה. סטרייט/גיי/בי: בי..אבל נמשכת יותר לבנות ^^ רווק: יש לי חברה :} תאריך לידה: 23.6.89 גיל: 17 וחצי וקצת גיל שהיית רוצה להיות: 18~! מצב חברתי: אחלה בחלה צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן..סבבה צבע שיער: חום עם פסים מחרידים של הבהרה אוהב אותו? לא,צריך לחדש לסגול שוב~!! צבע אהוב: סגול,כחול,שחור ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: כלב,רינגו מה העבודה שלך: כבר אין =S יש פירסינג? לא קעקועים? נופ אובססיות? יפן,מיקה,אנג'לינה ג'ולי התמכרויות? יאוי,קלגרון ומה שבהודעה מעל =P איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית וטיפה יפנית [מכחישה את זה שאני יודעת קצת ספרדית] ציטוט מועדף: "if i die,i want to die a sweet death,in your arms" האם אתה חיי את הרגע? משערת שכן יש לך סודות? יאפ ._. אתה שונא את עצמך? קצת האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חח לא,הוא מזעזע יש לך הרגלים רעים? לא איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה ^^; אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "אל תראו אותי" מה הפחד הגדול שלך? יש הרבה אתה יודע לשיר? לא T.T האם אתה מתבודד? מידי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? יעל אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? אני חושבת שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שונאת את האף~! ושהחזה שלי פיצי ._. האם אתה פסיבי או אקטיבי? אר..^^;; יש לך יומן? בלוג נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להעלות את הביטחון העצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? חלקם מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אמ..לאדעת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים,נראה לי. פעם גם את הבטן אבל עכשיו היא שמנה אז ממש לא >< ומה הכי פחות אוהב? אף,לאזעזל אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא משו יש לך בטחון עצמי? לא :} האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? מעריב לנוער? =S מתפלל? לא הולך לבית כנסת? מידי פעם בחגים כשאמא גוררת אותי מדבר עם זרים? תלוי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן =S נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? איכס האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? יאפ ^^ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חחח יש הרבה שלא מתים על סושי היית מאוהב? כע היית על סמים? לא שחית בעירום? לא XD היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שיחקת strip poker? כן =P חטפת מכות? כן '.' החטפת מכות למישהו? יאפ XD היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? הרבה חשבת על להתאבד? לא ממש נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? כע ישנת כל היום? חח כן הרגת מישהו? חלילה חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן =/ היה לך חלום שהתגשם? חושבת שכן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? חח בערך הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אמ..אולי גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלוויזיה? טלויזיה הייתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? בסופרלנד? XD היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת קסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? חח לא ברוחות? בערך בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? בערך במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כע באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כע אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת יש לך חברים הומואים/לסביות? יאפ מי החבר הכי טוב שלך? לא מקטלגת מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? ליבת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הא? מי החבר שלך: יעל =P שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מיכל הכי מעט זמן? כל מיני כאלה שלא חשובים לי מספיק הכי מצחיק? אביב הכי קרוב? ליבת הכי מוזר? משה ועודד הכי חכם? נופר שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? מיכל הכי נחמד? נטלי הזמר הכי טוב? סיון הכי רועש? משה עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? ליבת על מי אתה סומך הכי הרבה? ליבת,יעל ונטלי מי מקשיב לבעיות שלך? ליבת ויעל עם מי אתה רב הכי הרבה? ליבת? XD האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? יעל האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? ליבת האם החברים מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? חלק..לא יודעת למה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת שצחקת עליו? ליבת =P שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? טל? שאכזב אותך? יעל..קצת שגרם לך לבכות? כנ"ל ששימח אותך? ליבת שראית איתו סרט? ליבת שדיברת איתו בטלפון? ליבת שראית? אמא שחיבקת? ליבת שנישקת? יעל..וכבר מזמן לא מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום איזה ספר אתה קורא? אני לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא

Pooki Chan

New member
תשוביות

האם השם שלך על שם מישהו: לא מיקום: בבית, בשוהם האם תקרא לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אותו הדבר נראה לי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם אנאי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/בי: סטרייטית רווק: כע תאריך לידה: 22.6.94 גיל: 12.5 גיל שהיית רוצה להיות: 16? מצב חברתי: ?? טוב? צבע עיניים: ירוקות אוהב אותו? כע צבע שיער: חום אוהב אותו? בערך, אבל מה שיש- זה מה יש! צבע אהוב: סגול, כתום ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית חיות מחמד: כלבה מהממת ושני ארנבים מה העבודה שלך: לנגן על העצבים? יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן? התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ואפשר להגיד ערבית? ציטוט מועדף: כוסעמק!!! האם אתה חיי את הרגע? .... יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן אבל טעון שיפור יש לך הרגלים רעים? לא איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזה עיניים יפות!!!" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שיעמום? מה הפחד הגדול שלך? למות אתה יודע לשיר? כן, אבל לא יפה האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת, הרבה דברים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני לא מתה על מין קפלים כאלה שיש לי מתחת לעיניים האם אתה פסיבי או אקטיבי? אקטיבית יש לך יומן? כן אבל אני לא כותבת בו מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת, נראה לי שאני לא יכולה להאריך שיער מה החוזק הכי גדול שלך? החוזק הפיזי שלי נראה לי... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את השיער, שיהיה ארוך יותר אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא יודעת אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים נראה לי ומה הכי פחות אוהב? את הכרס שצמחה לי אתה חושב שאתה ניראה טוב? בערך... יש לך בטחון עצמי? בערך... האם אתה: מעשן? חס ולילי על סמים? כנ"ל קורא עיתון? ראש 1 וג'רוזלם פוסט נחשב? מתפלל? רק בתחרויות. הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? כע, אבל הכלבה שלי היא בובת פרווה לייב!!! יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? בערך האם אי פעם פגעת בעצמך? מבחינה פיזית? לא יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא להקיא אבל להיגעל היית מאוהב? לא היית על סמים? לא!!!!!!11 שחית בעירום? חוץ מבאמבטיה? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא נראה לי עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker? לא חטפת מכות? חוץ מאחותי? לא... החטפת מכות למישהו? כע היית על במה? לא שזכור לי ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על להתאבד? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא, חס וחלילה!!! דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? פעם אחת הרגת מישהו? חס וחלילה!!$%$%^&Y%$^&*$&*^%$ חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא יודעת... עברת על החוק? לא נראה לי פגשת מישהו מפורסם? פאקו מפורסמת? לא? אז לא... הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? תלוי מה ההורסקופ שלי....XD קסם? לא באלוהים? קצת בשטן? קצת בסנטה קלאוס? לא, אבל הוא שמן!! ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן...."רוצה שאני אעבור פה שוב?" XDDDDDDDD ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא כל כך אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? פאקו
מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אני! מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נימו!! הכי מעט זמן? יעל הכי מצחיק? לא יודעת הכי קרוב? פיזית? אם לא אז נימו הכי מוזר? מיכי? הכי חכם? לא יודעת שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת הכי נחמד? לא יודעת הזמר הכי טוב? ... הכי רועש? יעל, אבל יעל אחרת עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אף אחד על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת מי מקשיב לבעיות שלך? נימו ומישלע
עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים מכירים אותך? כע האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כע האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? מישהי כונפה מהכיתה שהלכת איתו לקניות? נימו ששבר את הלב שלך? ... שאכזב אותך? ... שגרם לך לבכות? ... ששימח אותך? .... שראית איתו סרט? ... שדיברת איתו בטלפון? יעל שראית? איתי שחיבקת? לא זוכרת שנישקת? ... מה אתה לובש כרגע? ג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת...מה היא מחוברת אליי איזה ספר אתה קורא? מנגה של פרוטס מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר....איזו מילה מצחיקה זו "פד"!! XDDDDDDגג האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמגילת רות ;;

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: לא מיקום: דרום האם תקרא לבת שלך על שמך: לאO_O אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אותו דבר אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אף אחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אולי לעדנצ' אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נ סטרייט/גיי/בי: חח...הטרוזיגוטי אני אני אני אני..בוא! (ארץ נהדרתXP) רווק: נשואה! תאריך לידה: 19 לבפרואר 89 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות: 18 מצב חברתי: משהו אש מגיל שש (משפטי פקצות 333>>>) צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא משו צבע שיער: חום כזה אוהב אותו? אהא! צבע אהוב: שחור\אדום\כחול\ירוק\סגול\צהוב
ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): אמבי. כותבת בשמאל ויכולה גם בימין (לא כיף אבל) כמובן משתמשת בשתי הידיים לכל דבר בלי שום בעיה. חיות מחמד: \ מה העבודה שלך: \ יש פירסינג? באוזניים 3 ו-2 קעקועים? \ אובססיות? סלנגיש התמכרויות? ספרים, אנימות, מנגות. מטורפ. איזה שפות אתה דובר? עיברית, אנגלית, אני יודעת ספרדית מהטלנובלנותXDD, יפנית מהאנימות, רוסית כי יש המון וערבית כי למדתי. אבל עזבו, עברית-אנגלית XD ציטוט מועדף: איש איש באמונתו יחייה אני מניחה. האם אתה חיי את הרגע? פה ושם, מנסה להנות מהחיים. יש לך סודות? למי אין? אתה שונא את עצמך? לפעמים. זה שקר להגיד שלא לפעמים~ אבל רוב הזמן אוהבת
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אהא יש לך הרגלים רעים? אהא איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עזבו אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? האויב שבפנים חח XP סתם נו, מיי לייף אז אן אורדינרי גירל מה הפחד הגדול שלך? חושך, גבהים, מחטים. היי ^^; אתה יודע לשיר? על הפנים האם אתה מתבודד? חס וחלילה! לא טוב היות האדם לבדו! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני מניחה ש..אני>_> אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? חח...? האם אתה פועל בפזיזות? הרבה פעמים..וזה איכסה! האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? די לשאול כאלה דברים !!! האם אתה פסיבי או אקטיבי? אני מצאתי את שביל האמצע. יש לך יומן? לא פעיל אבל יש מה החולשה הכי גדולה שלך? לא רוצה לגלות :p מה החוזק הכי גדול שלך? עוזרת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? די לכסיסת הציפורניים, או איך שלא רושמים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? הממ..לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מעולים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהם לא תמיד מה שאתה חושב שהם. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? רגליים ^_^ ומה הכי פחות אוהב? בטן!>< אתה חושב שאתה ניראה טוב? שאלות מכשילות! אני לא רעה צקצק. יש לך בטחון עצמי? חחחח...תלוי XP האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? אולי ישן עם בובות פרווה? כן >:] יוצא לטיול בגשם? אולי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן. נוהג? בקרוב>_< אוהב לנסוע מהר? פוי אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? האי היית על סמים? פעם שלישית גלידה? שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? חירום? לא, אבל אני אנמית (9....) עברת ניתוח? כע ברחת מהבית? כע שיחקת strip poker? חח לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על להתאבד? לאOם נשארת ער כל הלילה? דה לא אכלת יום שלם? דה דיברת בטלפון כל הלילה? רובו ישנת כל היום? האי הרגת מישהו? מה השאלות החולניות האלו? -_- חשבת שאתה משתגע? אהא דיססס מיי שיטט בגדו בך? אני מניחה שכן. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? האי הרגת חיה בטעות? -_- לאאאאא.. הרגת חיה בכוונה? :S סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? :S גנבת משהו? :S היית ברדיו/טלוויזיה? כעע~~~ בקהל. הייתה לך התמוטטות עצבים? האי קפצת בנג'י? לאאאאאאאאא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןןןןןןןןן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לאאאאאאא קסם? לאאאאאאאא באלוהים? לאאאא יודעת. בשטן? לאאאאאאאאא יודעת. בסנטה קלאוס? לאאאאאא. ברוחות? לא יודעת בפיות? לאאאאאאאא במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? יש רוע מוחלט והוא קיים במכשפות? לא בדיוק מכשפות אבל .. לא יודעת. אולי. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא יודעת אתה חושב שלאלוהים יש מין? קטונטי מלשפוט לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת. אני אחזור לספר. יש לך חברים הומואים/לסביות? יאפ מי החבר הכי טוב שלך? די ובאץ' מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? די באץ' דן וליט מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? סתמי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "כולם מתו" (כאילו בדיחה פרטית). מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? די הכי מעט זמן? לא יודעת T_T כולם ותיקים פחות או יותר. אולי אנאי:O הכי מצחיק? חברים מהכיתה. הכי קרוב? .... הכי מוזר? .... הכי חכם? יותםOם שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? הווו זה רומנטי *בוכה* המון חברים. הכי נחמד? ... הזמר הכי טוב? .... הכי רועש? ... עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? ... על מי אתה סומך הכי הרבה? ... מי מקשיב לבעיות שלך? .... עם מי אתה רב הכי הרבה? .... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ...לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לא בטוחה האם החברים מכירים אותך? ... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא זה הרגש הכי אנושי שקיים -_- האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא מקובל? הגיע הזמן! האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? אני יכולה רק לקוות XD. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? שחיבקת? שנישקת? מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר וטייץ (היה בגרות בספורט. ביי ספורט- לנצח) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני משלבת רגליים -.- איזה ספר אתה קורא? קול למתים מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר חח לייזר
האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא.

NoAmItA ChAn

New member
יאיי! שאלון ארוך D:

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: כן ^^. על שם איזו דמות מספר שאמא שלי קראה שקוראים לו "מה שגור הגורילה צריך". מיקום: בחדר שלי, ת"א. האם תקרא לבת שלך על שמך: לא. תהיה לה\לו ישות עצמאית ולכן היא\הוא לא צריך\ה להקרא על שמי. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? נעם D< אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? המממ... יש כמה: ססקיה, אנאי, ליסה, דיווה... הרבה D: האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא XDD אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חס וחלילה. מין: נקבה D: סטרייט/גיי/בי: בי? OO סטרייט? OO רווק: ופנוייה להצעות D< (לא ליסה! זה היה בצחוק~!) תאריך לידה: 30 לאוקטובר 1992. גיל: 14 וחצי D: (וחצי!) גיל שהיית רוצה להיות: טוב לי בגיל שלי ^^ מצב חברתי: עגום - מעונן חלקית D< (או בסדר גמור D:) צבע עיניים: חום בהיר לפעמים (?). אוהב אותו? כן D: צבע שיער: חום. אוהב אותו? כן D: צבע אהוב: כחול *~~~~* וכתום *~* ובכלל את כל הצבעים, אבל את אלו ספציפית. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנייה D< חיות מחמד: לצערי אין ;; מה העבודה שלך: אין לי בנתיים ^^. יש פירסינג? לא ^^. קעקועים? לא ^^. אובססיות? הממ... לניקיון אולי 0.0 אבל גם זה לא בטוח XD המממ... קצת אובססיה XD התמכרויות? לעוגיות!?#?@!^><@#?&<#$>*@$< ואוכל D: ולדבר. ולקרוא D: איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית, ערבית וקצת יפנית, גרמנית, רוסית, יידיש ועוד כל מיני. נו, קצת D: ציטוט מועדף: המממ... לא עולה לי כלום לראש. אולי "ואהבת לרעך כמוך" ועוד חכמים כאלו 3; האם אתה חיי את הרגע? לפעמים. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן. יש לך הרגלים רעים? הממממ... הרגלים? לא. נראה לי X_X איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני בדרך כלל לא מקבלת מחמאות. אבל אם כן אז אולי שאני חכמה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אם היו עושים עליי סרט הוא אולי היה נקרא.. הממ.. משהו כמו "אהבה ושלום" X: מה הפחד הגדול שלך? שלא תהיה אהבה בעולם. אתה יודע לשיר? הממ... קצת X: האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי, החברים שלי, בעלי חיים, אנשים בעולם. והשאר היסטוריה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? אני תמיד הייתי מתחברת אל עצמי. כי כמו שאמרה אחת למעלה "אם אין אני לי, מי לי?". האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים XD האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד? המון. פשוט המון. אני ילדה פחדנית. שונאת? אולי שאני עצלנית וחסרת סבלנות D: האם אתה פסיבי או אקטיבי? גם וגם 3: יש לך יומן? 4. מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים. ואהבה. ועוד מלא XP מה החוזק הכי גדול שלך? יש הרבה נראה לי XP אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שאני אהיה סבלנית כשצריך לחכות שמשהו יקרה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לפעמים ולפעמים. בד"כ לא XDDDD אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בטח! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? צריך לחיות, ללמוד ולאהוב. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הידיים שלי. ואת העיניים נראה לי. ואולי גם את הבטן X: ומה הכי פחות אוהב? את המתחת לעיניים שלי XD תמיד יש לי שקיות מתחת לעיניים וזה מטריד אותי ;; ואולי גם הגבות הממש לא מסודרות שלי XD אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא יודעת. תגידו לי אתם 3: יש לך בטחון עצמי? לא הרבה. המשךך~

NoAmItA ChAn

New member
המשךך~

האם אתה: מעשן? לא. על סמים? ממש לא. קורא עיתון? כן ^^. מתפלל? לפעמים (לא תפילות מהתנ"ך XD). הולך לבית כנסת? ביום כיפור X_X מדבר עם זרים? לעיתים רחוקות. ישן עם בובות פרווה? ראיתם את המיטה שלי? הררי בובות!!!!!1111 יוצא לטיול בגשם? בהחלט. מה, גשם זה הדבר הכי כייפי 3; מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כמובן. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? לא. תזכרו: נסיעה מהירה מביאה לתאונות דרכים!!11 אוהב את הקול שלך? כן. לפעמים. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. כלומר לטוס לחו"ל נכון? X_X אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? להקיא ממש? לא X_X היית מאוהב? לא ^-^. היית על סמים? ממש לא. שחית בעירום? לא X_X היה לך מקרה חירום רפואי? לא נראה לי X_X עברת ניתוח? כן ^^. ברחת מהבית? לא X_X שיחקת strip poker? מה? חטפת מכות? מאח שלי, בצחוק XDDD החטפת מכות למישהו? לאח שלי ולאבא שלי. בצחוק נו!!!111 היית על במה? כן ^^. ואני אוהבת את זה ^^. ישנת מחוץ לבית? בארור =.= חשבת על להתאבד? לא זוכרת. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? לא. בגדו בך? לא זוכרת. לא נראה לי. היה לך חלום שהתגשם? כן. והמון. עברת על החוק? לא נראה לי X_X פגשת מישהו מפורסם? כן D: הרגת חיה בטעות? אני חושבת שכן X_X הרגת חיה בכוונה? נמלים, כשהייתי קטנה ;; אבל עכשיו אני כבר ממש לא הורגת כלום. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לצערי הרב כן. אבל לא אחזור על זה. גנבת משהו? כן. אבל החזרתי. עט למען השם! עט!!!111 בכיתה ו'!!!!!1111 היית ברדיו/טלוויזיה? לא X_X הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא X_X היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. סיוט. כשהייתי חולה פעם. עם דמות שטנית מוזרה כזאת. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים. אבל זה מעניין אותי D: קסם? לפעמים X_X באלוהים? כן. בשטן? לפעמים. בד"כ לא. בסנטה קלאוס? לא יודעת :ם ברוחות? לא יודעת X_X בפיות? לא יודעת X_X במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? בהחלט. במכשפות? לא יודעת X_X האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. למרות שבחיים לא ראיתי כוכב נופל X_X באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן? יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך? יש המון. המון. וגם מהפורום. המון. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? הרבה. כל כך הרבה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש הרבה. אבל מי שנתן לי הכי הרבה עצות היה אבא שלי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין אחת נראה לי XD מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ידיד שלי עועד כל מיני בנות שהפכו לפקאצות XD הכי מעט זמן? את חברה שלי שקוראים לה שרון! שגם היא אוטאקואית! הכי מצחיק? ליסה XD וחברה שלי ששמה ססקיה. הכי קרוב? הרבה. הכי מוזר? ססקיה XD הכי חכם? אלה 3> (חברה XD) ועוד מלא מהפורום XD שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם. הכי נחמד? כולם-צ'אן 3> הזמר הכי טוב? הכי טוב ששמעתי זה גל וחברה שלי נטע 33333> הכי רועש? הרבה XDDDD הממממממממ... שושי!!!!.1?@?@#&$<2*<#$#$< סתם לא XP עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? נטע 3333333> על מי אתה סומך הכי הרבה? על אף אחד. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם, ותודה שכך 3> עם מי אתה רב הכי הרבה? עם נטע וססקיה XD האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש ממש לא. אני לא סומכת במלא על אף אחד. גם לא על עצמי. בבית של מי היית אחרון של ססקיה XDD האם החברים מכירים אותך? בדרך כלל XD אבל גם לפעמים לא XD האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בטח. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא XD מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד. פשוט אף אחד. בחיים לא. שצחקת עליו? גלי הסתומה הקטנה XDDDD אבל ברגע זה נטע המטומטמת XDDDD שהלכת איתו לקניות? אמא שלי? O.O ששבר את הלב שלך? המממ... ילד אחד. ויחיד. שאכזב אותך? המון. אבל גם המון גרמו לי לשמוח. שגרם לך לבכות? המממ... לא זוכרת. נראה לי אבא שלי. אבל זה היה מאהבה ודאגה למשפחה. ששימח אותך? כולם 3> שראית איתו סרט? גלי XD שדיברת איתו בטלפון? סבתא שלי 333333333> שראית? נטע (נו היא פה XDDDD). שחיבקת? נטע בשיר "אשם" עם המנוטציות שלנו XDDDDD (נו שכחתי איך קוראים לזה X: אה@! פנטומימה D:). שנישקת? בלחי? O_O אבא שלי 33333333> מה אתה לובש כרגע? גרביים, ג'ינס, תחתונים, חולצה, גוזייה (X=). באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הידייםצ'אן 3> איזה ספר אתה קורא? "אלריק בים הגורל". מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר, קופסאת טאקי ריקה וניירות XDDD האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? "אשם" XDDDDDDDDDDDDDDD

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifמה, את שטוחה? ם:

אפילו אני לא לובשת גוזיות, ואני בכיתה ו' XDD 3>

NoAmItA ChAn

New member
לא שטוחה ;;

אבל גם לא כזאת מלאה XD נו, זה היה אישי וקיוויתי שלא יצחקו עליי ;;~ מתברר שלא הייתי צריכה לספר את זה, נכון? ;;; 3>~

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifאנ'לא צוחקת עלייך. 3>

כל אחד וקצבי ההתפתחות שלו P: די לספאם. 3>

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gif'ני'ני.

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: לא~ מיקום:בבית, בירושלים~ האם תקרא לבת שלך על שמך: לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אור XD אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ענבר/יובל/ירדן *-* האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כע. אורצ'אנ, אורצ'וק, אורמאמי [הכי מבחיל] וכאלה. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? טח ברור XD מין: נקבה. סטרייט/גיי/בי: סטרייטית. רווק: אכן~ תאריך לידה: 31.10.1995 גיל: 11 גיל שהיית רוצה להיות: 14~ מצב חברתי: מגניב ם: צבע עיניים: ירוק. אוהב אותו? ברור~ צבע שיער: חום-אדום אוהב אותו? כע צבע אהוב: שחור אדום סגול תכלת. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: דגים וכלב~ מה העבודה שלך?: לזבל לאנשים בשכל ולבלגן. אובססיות? לבלגן. התמכרויות? קולה. *-* איזה שפות אתה דובר? רוסית, אנגלית, קצת ספרדית, קצת יפנית. סO ציטוט מועדף: "אתה בונה את עולמך האישי רגוע או סוער בהתאם לרצונך. את יכול לשזור שלווה בלב הכאוס, אתה יכול לזרוע הרס בגן עדן. הכל תלוי באופן שבו אתה מעצב את נפשך." האם אתה חיי את הרגע? כע~ יש לך סודות? בארור. אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כע. יש לך הרגלים רעים? לקרוא עד שלוש בבוקר~ איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חכמה, ופוני יפה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "שגעון." מה הפחד הגדול שלך? אנ'לא מפחדת מדברים במיוחד~ אתה יודע לשיר? אנשים אומרים שכן. האם אתה מתבודד? כע. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ספרים 3> אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? כע. האם אתה פועל בפזיזות? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שמנה. ;; האם אתה פסיבי או אקטיבי? איןלימושגמהאתרוצהממני יש לך יומן? 8. מה החולשה הכי גדולה שלך? כלום סO מה החוזק הכי גדול שלך? כלום סO אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להוריד במשקל!!!!!!!!!!!!111 אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כע. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כע. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אל תאמין לאפחד. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים והשפתיים. ומה הכי פחות אוהב? הרגליים. איכ. אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא. יש לך בטחון עצמי? כע. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? לא. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? כן. ישן עם בובות פרווה? כן. יוצא לטיול בגשם? כן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? כן. אוהב את הקול שלך? כן. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. היית מאוהב? לא. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? כן. שיחקת strip poker? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על להתאבד? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? ג'וק נחשב? חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. ג'וק. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/טלוויזיה? לא. הייתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? כן. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. קסם? כן. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? כן. בפיות? כן. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן. במכשפות? כן. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? "וכשנות נשמותינו יסתובבו בעולם עד שימצאו את נשמתם התאומה, ויחד יעזרו לאחרים למצוא את שלהם". יש לך חברים הומואים/לסביות? כע. מי החבר הכי טוב שלך? ענת קארין ועומר 3> מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? עומר אוליבר ומלאני. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תשימי זין". מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "טחטחטחטחחטחטחטח תמות טחטחטחטחטחטחטחטח" [המבין יבין XDD] מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ענת. הכי מעט זמן? אוליבר. הכי מצחיק? אוליבר. הכי קרוב? עומר. הכי מוזר? דור סO הכי חכם? אריק. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? עומר. הכי נחמד? אוליבר. הזמר הכי טוב? גלצ'אן 3> הכי רועש? מלאני. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? עומר. על מי אתה סומך הכי הרבה? עומר. מי מקשיב לבעיות שלך? עומר. עם מי אתה רב הכי הרבה? עומר. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? ענת. האם החברים מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחקטן. שצחקת עליו? דור. שהלכת איתו לקניות? אחותקטנה. ששבר את הלב שלך? אלונע [3/>] שאכזב אותך? אלונע. שגרם לך לבכות? אוליבר. ששימח אותך? מלאני. שראית איתו סרט? קארין. שדיברת איתו בטלפון? עומר. שראית? לולה. שחיבקת? עומר. שנישקת? אחקטן? סO; מה אתה לובש כרגע? ז'קט בצפר תכלת, סוודר שחור וטרנינג שחור. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שומדבר. איזה ספר אתה קורא? ילד האריות *-* מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר~ האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כע. Stellvia of the univers-Asu e no Brilliant road. תודה על השאלון, היה משעשע ^^

אני P:

האם השם שלך על שם מישהו: כע ^^ על שם סבתא שלי... מיקום: נתניה האם תקרא לבת שלך על שמך: לא בטוחה עדיין שאני רוצה ילדים אבל אם יהיו לי אז... לא נראלי.. זה נשמע קצת אגואיסטי אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? גל או.... אמ... לאדעת... כנראה גל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עמית... כי ישלה שם יפה ^^ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אמ... לא ממש אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא :) אפעם... מין: נקבה ^^ סטרייט/גיי/בי: סטרייטית ^^ רווק: רווקה תאריך לידה: 12.8.1991 גיל: 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: אני מניחה שהייתי רוצה להישאר ילדה קטנה או תינוקת... קיצר גיל 5 ומטה... לא ממש משנה לי מצב חברתי: אמ... ישלי חברים... ^^ צבע עיניים: ירוק-חום אוהב אותו? את הצבע של העיניים? לא... צבע שיער: שטני כהה אוהב אותו? לא צבע אהוב: תכלת ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: היו לי 4 תוכים ודגים XP מה העבודה שלך: אמ... לא עובדת ממש יש פירסינג? לא... אבל רוצה לעשות קעקועים? לא אובססיות? וואי ישלי כמה אני פשוט לא זוכרת... התמכרויות? לאנימה XP איזה שפות אתה דובר? אנגלית.... עברית... ממש טיפה טיפה יפנית ציטוט מועדף: אמ... לאדעת נראלי יש הרבה האם אתה חיי את הרגע? כע אפשר להגיד שאני חייה ת'רגע יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? האי האי |: האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כע איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה >> ואני לא! אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? עלובת החיים מה הפחד הגדול שלך? שאשאר לבד אתה יודע לשיר? כע... האם אתה מתבודד? הרבה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? וואלה לאדעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? נראלי האם אתה פועל בפזיזות? לא :) האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת את עצמי... את כל כולי... האם אתה פסיבי או אקטיבי? לפעמים ככה ולפעמים ככה יש לך יומן? היו לי 2 ואני כותבת את ה 3 מה החולשה הכי גדולה שלך? נראלכם שאני באמת אספר לכם :) מה החוזק הכי גדול שלך? אינלי אחד כזה... אני בנאדם חלש אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הכל... אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא, אנשים חושבים שאני חזקה אבל בסתר אני יותר רגישה ממה שאני נראית אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא היו גרועים... אבל גם לא היו טובים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לקחת דברים ללב מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שום דבר ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא יש לך בטחון עצמי? לא האם אתה: מעשן? חס וחלילה, לא ניסיתי ולא אנסה על סמים? לא OO קורא עיתון? רק כשיש משו מעניין מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לעיתים רחוקות מדבר עם זרים? אמ... לפעמים ישן עם בובות פרווה? כע D: יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כע... אני מנסה להיות הכי נחמדה שאני יכולה נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אני שונאת מהירות ;; אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם פגעת בעצמך? כע, כמה פעמים יצאת מהמדינה? לא ): אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? אהא :) היית על סמים? לא שחית בעירום? לא O.ס היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כע שיחקת strip poker? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לאח שלי נחשב? היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית? כע חשבת על להתאבד? הרבה פעמים נשארת ער כל הלילה? האי ^^ לא אכלת יום שלם? כע, ביום ראשון דיברת בטלפון כל הלילה? לא יצא לי ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא OO חשבת שאתה משתגע? כע XD בגדו בך? אמ... כע היה לך חלום שהתגשם? יכול להיות אני פשוט סנילית מכדי לזכור עברת על החוק? אמ... כע XD חציתי באור אדום פגשת מישהו מפורסם? כע הרגת חיה בטעות? ג'וקים נחשב? הרגת חיה בכוונה? רק ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא! אני שומרת סודות גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? בטלוויזיה הייתה לך התמוטטות עצבים? כע קפצת בנג'י? לא ישלי פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע... חלום בלהות האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים קסם? לא ממש באלוהים? לפעמים בשטן? כע בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כע בפיות? לא במזל? כע באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כע במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כע ^^ באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גילגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות? אמ... כע מי החבר הכי טוב שלך? עמית מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? עמית מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אינלי מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה שלי שאני מכירה אותה 11 שנים הכי מעט זמן? אמ... וואי לאדעת הכי מצחיק? לאדעת יש הרבה הכי קרוב? עמית הכי מוזר? ניצן XD הכי חכם? עמית שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? ניב קון P: הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? יש כמה הכי רועש? לאדעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? קוני צ'אן על מי אתה סומך הכי הרבה? עמית מי מקשיב לבעיות שלך? עמית עם מי אתה רב הכי הרבה? אנלא בנאדם שרב עם אנשים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? אמ... לא ממש בבית של מי היית אחרון? ניצן האם החברים מכירים אותך? כע האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כע האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כע! האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אח שלי שצחקת עליו? לובה חברה שלי מהביצפר XD שהלכת איתו לקניות? וואי הרבה זמן לא הייתי בקניות ששבר את הלב שלך? אמ... זה דיי אישי... מי שיודע יודע שאכזב אותך? אותו דבר שגרם לך לבכות? אותו בנאדם עדיין ששימח אותך? ניב קון! ^^ שראית איתו סרט? עמית שדיברת איתו בטלפון? עמית מהביצפר שלי שראית? אימא שלי שחיבקת? לובה שנישקת? לובה ^^ מה אתה לובש כרגע? אמ... *מסמיקה* חלוק >> באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק XD אני מקלידה איזה ספר אתה קורא? בינתיים כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? אינלי אחד כזה האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא

עונה, אם כך. ניעו~

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: אין לי שמץ. אולי אני אשאל מתישהו. מיקום: חיפה, העיר שבה סיכוייך למות מסרטן ריאות גדולים יותר מהנעליים של ביגפוט. האם תקרא לבת שלך על שמך: לא נראה לי שיהיו לי ילדים, וגם אם היו - לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? יש לי שם של בן (רוני), אז אם הייתי נולדת כבן בטח היו קוראים לי רבקה. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? רעות. איסמי וידאד ואנא תילמיד'ה~ XP האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לפעמים קוראים לי רונית, אבל זה הכל. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן. אולי הייתי מחליפה את השם לגמרי, למשהו כמו לונה סטארברייט. מין: נקבה, למרות שאחרי שלוש חולצות בערך אף אחד לא שם לב. סטרייט/גיי/בי: נראה לי שאני הט. רווק: לא רווק. רווקה. תאריך לידה: 31.1.1993 גיל: 14 וקצת. גיל שהיית רוצה להיות: זה לא משנה, ממילא אני אגיע אליו או שכבר הייתי בו. מצב חברתי: אממ, החברה שלי פשטה רגל אתמול. :O צבע עיניים: מין חום כזה שבתאורה מסויימת נראה ירוק. אוהבת אותו? איך אפשר לא. צבע שיער: חום כהה עם שתי שיערות אפורות. אוהבת? משתגעת על השיער שלי~ צבע אהוב: סגול, סגול, סגול. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (שווה-ידיים): שמאלית. חיות מחמד: כלבה שאוהבת לאכול ספות. מה העבודה שלך: לעצבן את אמא בהתנדבות נחשב? יש פירסינג? לא. אפילו לא בתנוכים. קעקועים? לא, אבל אני רוצה לעשות. אולי כשיהיה לי זמן וכסף. אובססיות? אממ... לאיודעת... כנ"ל לגבי התמכרויות. איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית-של-עילגים. ציטוט מועדף: למה ציטוט כשאפשר לא? האם אתה חיי את הרגע? לא יודעת. אך כפי שכתב טרי פראצ'ט בספרו 'שומרים שומרים', FABRICATI DIEM, PVNC. אני מוכנה למה שהחיים יזרקו עליי. יש לך סודות? זה ענייני, לא עניינכם. אתה שונא את עצמך? ממש ממש לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מסמפטת אותו. יש לך הרגלים רעים? אני דוחה למחר מה שצריך היה לעשות לפני שבוע. איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזה אוצר מילים יש לך." אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לא צריך לעשות, אני חיה בסרט~ מה הפחד הגדול שלך? שהאנשים היחידים שיוכלו לעזור לי יזרקו אותי לכלבים. אתה יודע לשיר? רק שירים ממש פשוטים. האם אתה מתבודד? מצד אחד אני מתבודדת ומצד שני אני דורשת צומי. מלאת סתירות אני, אה? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לארגן סדר עדיפויות~ ולקחת קורס כתיבה יוצרת כדי שלא יצאו לי מרי-סואות בכל סיפור שאני מנסה לכתוב. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? תלוי איזה סוג של בנאדם הייתי. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים כן לפעמים לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני מפחדת שיום אחד אני אפסיק להיות בכיינית ואז לאנשים סביבי לא יהיה למי להציק כשרע להם והם ישמרו את כל הקיטור בפנים. וזה ייגמר רע. האם אתה פסיבי או אקטיבי? אם לא הייתי קטינה, אני מניחה שהייתי פסי - אה, תשכחו שדיברתי. יש לך יומן? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני לוקחת ללב. מה החוזק הכי גדול שלך? שכמו שאני לוקחת, ככה אני זורקת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אולי הייתי מגדילה את השכל. אני לא חכמה מספיק. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ממש ממש לא. לא חזקה ולא יציבה. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אין תגובה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלא משנה אם אתה צודק או לא, לא יתחשבו בך אם אין לך שום השפעה. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את החזה הסופר-שטוח שלי. הוא נורא קומפקטי ונוח. ומה הכי פחות אוהב? ברכיים. עסק מחורבן. אתה חושב שאתה ניראה טוב? למדי. יש לך בטחון עצמי? לא... האם אתה: מעשן? לא. על סמים? להסניף את הגרביים שלי לפעמים נחשב? קורא עיתון? כשיוצא לי לקרוא. מתפלל? לא. ובאותה נשימה, לא הולכת לבית כנסת. מדבר עם זרים? רק אם הם מתחילים. ישן עם בובות פרווה? עד לפני שלוש שנים ישנתי. יוצא לטיול בגשם? לא אוהבת גשם. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אם צריך, אז כן. אם לא, לא. נוהג? לא, וראה את השאלה הבאה כמבוטלת. אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? חולה עליו. האם אי פעם פגעת בעצמך? באיזה מובן? יצאת מהמדינה? לא. תאמינו או לא, אבל לא יצאתי מכאן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא זוכרת. היית מאוהב? אהבה באה כשבאה הפוריות, ואין לי לא מזה ולא מזה =.=" היית על סמים? פסקזמן נחשב? שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כשהייתי בגן השפה שלי נתפסה במשהו, זה נחשב? והייתי צריכה לעבור איזשהו ניתוח בשביל להוציא אותה משם, כמובן. ברחת מהבית? כשהייתי קטנה. משונה שכל הדברים ה'נועזים' שעשיתי היו כשהייתי קטנה... שיחקת strip poker? אפפעם. חטפת מכות? כנ"ל. החטפת מכות למישהו? לא דברים רציניים מספיק בשביל לגרום להם להרביץ בחזרה. היית על במה?בטקס של בי"ס. ישנת מחוץ לבית? ביום שבט של הצופימ~ חשבת על להתאבד? אפפעם. נשארת ער כל הלילה? כשהייתי בת שש בערך. לא אכלת יום שלם? אפפעם. דיברת בטלפון כל הלילה? אפפעם~ ישנת כל היום? כשהייתי בת שש, ביום שאחרי הלילה שנשארתי בו ערה XD הרגת מישהו? אם בן-אדם אז אף פעם, אם כל מיני חרקים שהיו קרובים מדי לסוליה שלי אז יותר מדי. חשבת שאתה משתגע? אני כבר משוגעת. בגדו בך? לא קרה. היה לך חלום שהתגשם? אני חולמת על דברים שקרו לי, ולא להפך. עברת על החוק? כל מיני עבירות כמו חצייה באור אדום. פגשת מישהו מפורסם? לא זוכרת. הרגת חיה בטעות? לא זוכרת. הרגת חיה בכוונה? אני אוכלת גופות של תרנגולות שחיו בעינויים ומתו בייסורים. וגאה בזה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אף פעם. גנבת משהו? אני בעיקר 'גונבת' עטים מהבית להביא לבי"ס כי אני מאבדת עטים בסיטונאות. היית ברדיו/טלוויזיה? אף פעם. הייתה לך התמוטטות עצבים?אף פעם, כנ"ל לגבי קפיצת בנג'י. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, בעיקר אלמנטים בולטים מחלומות. וחלומות על טקן~ XD

המשך.

מצטערת על ההדגשות המוזרות. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? אולי. קסם? כן. באלוהים? כן, ושהיא לא היחידה! בשטן? כן, ואני משפיפה אותו עם אלוהים, אז? בסנטה קלאוס? לא ממש. ברוחות? כן, כנ"ל לגבי פיות ומזל. באהבה ממבט ראשון? לא. אהבה היא חברות שעם הזמן מתערבבת עם רומנטיקה. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן. במכשפות? כן. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא בדיוק. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אם באלכם לדעת, חפשו את בס"פ. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא. מי החבר הכי טוב שלך? לאיודעת. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אחי הגדול. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תשימי עליהם זין, רוני." מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? טוקסיגריה-מאסק. אתם לא תבינו כי, נו, בדיחה פנימית. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לאזוכרת. הכי מעט זמן? ידידות מהשנה. הכי מצחיק? אין. הכי קרוב?אין. הכי מוזר? אני. הכי חכם? אין. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? מישהו מבי"ס הקודם שלי. הכי נחמד? לאיודעת. הזמר הכי טוב? לאיודעת. הכי רועש? לאיודעת. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אני לא מדברת בטלפון. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי. מי מקשיב לבעיות שלך? אני, ואחשלי. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם עצמי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. בבית של מי היית אחרון? לאזוכרת. האם החברים מכירים אותך? אם הם רוצים. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא'כפת לי. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? כל העולם. שצחקת עליו? עצמי. שהלכת איתו לקניות? מאמא, לקנות חאקי לצופים. ששבר את הלב שלך? אין. שאכזב אותך? אני. שגרם לך לבכות? הרבה אנשים. ששימח אותך? פאפא~ שראית איתו סרט?עם ההורים, הלכנו לראות 'משפחת סופר על'. שדיברת איתו בטלפון? לא מטלפנת. שראית? את היד של אמא שלי. שחיבקת?לאזוכרת. שנישקת? לאזוכרת. מה אתה לובש כרגע?פיג'מה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בעכבר. איזה ספר אתה קורא? 'מרי מרי' של ג'יימס פטרסון. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? גלגל"צ. מקווה שנהניתם.

The Evil Pako

New member
מוזר, יש שם מלא שאלות על שמות../images/Emo118.gif

אבל לא שאלת מה השם עצמו י.י באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: לא שידוע לי >< מיקום: על הכיסא, חדר שלי, בית שלי, שוהם, איזור המרכז, ישראל, המזרח התיכון, אסיה, כדור הארץ, גלקסיה יקום וכו'. האם תקרא לבת שלך על שמך: נבר >< אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אביב או נעם. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אנאי *__* או שני, שזה גם שם שאני מאוד אוהבת ^^ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן >< כולם כותבים נעם עם ו', זה משגע אותי >O< אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: נקבה, לםי מה שאני יודעת. סטרייט/גיי/בי: אומ י.י בנתיים סטרייטית י.י רווק:ה. תאריך לידה: 26.4.1994 גיל: עוד 6 שבועות ויומיים, נראהלי ><, 13. גיל שהיית רוצה להיות: לאדעת >< מצב חברתי: סביר, נראהלי. צבע עיניים: חום כהה משעמם. אוהב אותו? לא, הוא סתמי כזה >< צבע שיער: כנ"ל. חום כהה משעמם. אוהב אותו? כנ"ל, סתמי >< הייתי רוה שיער שחור סיני כזה *_* צבע אהוב: שחור ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימין. חיות מחמד: תוכית טיפשעלה ^O^ מה העבודה שלך: לא לעשות כלום P: יש פירסינג? רק באוזניים >< הייתי רוצה סיידליפ D: קעקועים? נייט. אובססיות? פיף. המון >O< התמכרויות? גם המון >O< בזמן האחרון התמכרתי לטעמי D: איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ואם זה נחשב, אז קצתקצת צרפתית, יפנית וערבית. ציטוט מועדף: "למה לדחות משהו למחר כשאפשר לדחות אותו למחרתיים." האם אתה חיי את הרגע? בהחלט. יש לך סודות? לא עניינכם >< אתה שונא את עצמך? לא, אבל גם לא הכי אוהבת בעולם. P: האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן ^O^ יש לך הרגלים רעים? כן >: פקיקת אצבעות, אניח עושה את זה מגיל 7, והאצבעות שלי כבר עקומות מזה אבל אני לא יכולה להפסיק >: איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שיש לי תווי פנים מיוחדים >< בגלל שאני ערבוב מוזר של עדות. רוסייה-תמניה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? הסרט הקצר בעולם? P: מה הפחד הגדול שלך? אני לא סגורה על זה. .__. אתה יודע לשיר? חחחחח. פחחע. בלשון המעטה? אני וחוש קצב לא ככ מסתדרים ביחד. >< האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אוכל. P: סתם. גם על זה אני לא ככ סגורה. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים, אבל בדרך כלל לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אני דיי שונאת בעצמי את העובדה שאני מאוד רגישה >< מאודמאוד. נעלבת בקלות וזה. |: האם אתה פסיבי או אקטיבי? יש לך יומן? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים עם שיער ארוך. P: מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כמה קילו פחות? XPP אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? פפפ. מצד אחד כן, מצד אחד לא >< אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?פייר אינאף, טנקס. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שחברים טובים צריך לרכוש לאורך זמן ורק כשמכירים אותם ממש טוב. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים. ומה הכי פחות אוהב? עיניים >< אתה חושב שאתה ניראה טוב? משתדלת. יש לך בטחון עצמי? ככה ככה >< האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? כן. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? רק בחגים מסויימים, כי סבא שלי מבקש >< מדבר עם זרים? אם צריך, אז כן. ישן עם בובות פרווה? כן ^_^ יוצא לטיול בגשם? כן D: מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? בדרך כלל לא. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? כן. אוהב את הקול שלך? לאאאאאא. נמוך מדי >: האם אי פעם פגעת בעצמך? אני חושבת שכן, אולי, בעקיפין. יצאת מהמדינה?יעני טיסות לחו"ל? י.י כן, 7 פעמים, עוד אחת בקרוב ^^ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן XDDD כשהייתי קטנה אכלתי מלא מלא תותים ואז הקאתי על הספה של דודה שלי XDD היית מאוהב? כן. היית על סמים?לא. שחית בעירום? לא XP חוץ מבאמבטיה XD היה לך מקרה חירום רפואי? לא יודעת אם מקרה חירום, אבל כשהייתי בת 3 וחצי התחלתי להקיא ולא הפסקתי, אז לקחו אותי מהרמהר לבית חולים >< עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. שיחקת strip poker? לא. חטפת מכות? כן XD מיובע P: החטפת מכות למישהו? כן XDDD ליובע~! XP היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כןכןכן. חשבת על להתאבד? כן XP נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת כל היום?כן. הרגת מישהו?לא. חשבת שאתה משתגע? כן XP בגדו בך? כן. בזמן האחרון. היה לך חלום שהתגשם? לא. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן XDDD אגם רודברג XDDD""" והמבינה תבין? ועוד כמה. D: הרגת חיה בטעות? אוליפעם דרכתי על נמלה, אבל לא יותר מזה. הרגת חיה בכוונה? כן >< ג'וק. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא חושבת. גנבת משהו? כן XD היית ברדיו/טלוויזיה? לא. הייתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת XP זה משעשע. קסם? לא. באלוהים? לא. בשטן? לא. אולי בשביל הצחוק, אבל לא יותר מזה. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? אולי. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן. במכשפות?לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?אף פעם לא ראיתי כוכב נופל >< אבל אני מבקשת משאלה כשבשעות הספרות של הדקות הם כמו הספרות של השעות, לדוגמא: 16:16. P:: באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמינה בה'. >< לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מקווה שלגלגול הבא P: יש לך חברים הומואים/לסביות?לא ממש חברים, אבל אני מכירה כמה. מי החבר הכי טוב שלך? יובעלה ^O^ מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? יובע ואמא שלי. י.י מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אין לי מושג. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש המון XDDD אני לא אתחיל עכשיו לספר. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יובע, ובן דוד שלי, עומר שגדול ממני ביומיים. הכי מעט זמן? ילדה חדשה שהגיעה אלינו לכיתה לפני כמה שבועות ממשלחת לארהב. הכי מצחיק? פפ. אין לי מושג. יש כל כך הרבה. אני חושבת שילד מהכיתה שלי >< הכי קרוב? יובע. הכי מוזר? ילדה מהשכבה שלי, ענבל. יש לי יציאות מוזרות. אפשר ללכת איתה ברחוב ופתאום היא תתחיל לשיר "סופרקאליפריג'וליסטיקאקספיאלידוושי" ולקפצץ מצד לצד. וגם איזה ערס מוגבל מהכיתה שלי. הכי חכם? ככ הרבה. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? גם, המון. הרבה מהשכבה שלי, וגם אנשים מפה, כמו עמית וניצן לדוגמא , ויש עוד המון. >: הכי נחמד? ילדה מהכיתה שלי. הזמר הכי טוב? גל צ'אן D:: הכי רועש? הערסמוגבל מהכיתה שלי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? יובע ושקד [: על מי אתה סומך הכי הרבה? יובע ושקד D: מי מקשיב לבעיות שלך? יובע ושקד ^O^ עם מי אתה רב הכי הרבה? יובע XDD ועוד כמה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? יובע D: האם החברים מכירים אותך? אני מקווה. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. >:: האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא יודעת. ><

למעלה