שאלון לון לון!

The Evil Pako

New member
המשכון../images/Emo118.gif

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ילדה מאוד טיפשה שהיתה חברה שלי מהיסודי, ואני ועוד 4 בנות בניהן יובע תמיד היינו לצידה כשצחקו עליה והציקו לה, ובזמן האחרון היא פשוט התגלתה ככלבה מניאקית. שצחקת עליו? ילד טיפש שיושב לידי. שהלכת איתו לקניות? אמאשלי D: ששבר את הלב שלך? לא עניינכם >< שאכזב אותך? כנל. שגרם לך לבכות? כנל. ששימח אותך? לא יודעת ._.; שראית איתו סרט? פמפמפם. יובע ושקד. שדיברת איתו בטלפון? יובע D: שראית? ידיד שלי. שחיבקת? חברה. שנישקת? חברה. [על הלחי, כע? >O<] מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר ומכנסיים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הרגע גירדתי באף. איזה ספר אתה קורא? זכרונותיה של גיישה. מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד לעכבר. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן.

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif אוקי....

האם השם שלך על שם מישהו: לא מיקום: כפר מימון
האם תקרא לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? תומר... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מוריה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא מין: ? XD סטרייט/גיי/בי: גיי רווק: לא, אני נשואה ל 15 בנות בערך... תאריך לידה: 31/1/92 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 15 מצב חברתי: נורמלי, יש לי מעמד גבוה יחסית צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שיער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית
חיות מחמד: ספוט (מעיין חיה בפני עצמה)
מה העבודה שלך: לצייר על קירות ומכירת פסלוני פימו יש פירסינג? לא, פוחדת ממחטים... קעקועים? לא, אמרתי אני פוחדת ממחטים אובססיות? כן, לצחוק התמכרויות? כן, לציור וכתיבה איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית (רמות של שפת אם כן?) ציטוט מועדף: ''סלך לי אגו-מאניק!!!'' XD האם אתה חיי את הרגע? כה יש לך סודות? יאפ אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא!!!!! יש לך הרגלים רעים? כע -_- איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יפה ומציירת יפה והרבה אומרים שאני חמודה... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מילה אחת 'אווץ'...' מה הפחד הגדול שלך? לאכזב חברה אתה יודע לשיר? לעעע! האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לישון אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? כן ברור האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאלת כבר את שתי אלה (ראה להל''ן) האם אתה פסיבי או אקטיבי? גם וגם (הזוי אני יודעת) יש לך יומן? טאח! לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל מה החוזק הכי גדול שלך? כוח פיזי ונפשי ולשון חדה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגובה שלי TT_TT אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא T _T מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שסקרים זה דבר מיגע שאיתו מעבירים את הזמן עד שצריך לביא את האחים מהגן מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? האף שלי והרגלים (לא הכפות רגליים. הרגל!) ומה הכי פחות אוהב? את הגובה ואת הכפות ידיים שלי אתה חושב שאתה ניראה טוב? כן, אם כולם אומרים שאני נראת טוב אז למה לא? יש לך בטחון עצמי? כן, אבל דימוי עצמי נמוך האם אתה: מעשן? לא על סמים? דבק נחשב? קורא עיתון? כן מתפלל? הייתי הולך לבית כנסת? כן! מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? כןןן המווון (= יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? yes!!! נוהג? לא, הלוואי אוהב לנסוע מהר? אני אוהב! אוהב את הקול שלך? לא, הוא צווחני האם אי פעם פגעת בעצמך? נשכתי את עצמי יצאת מהמדינה? לא TT_TT אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חחח לא היית מאוהב? אין אהבה בעולם היית על סמים? דבק נו שחית בעירום? XDDD לא היה לך מקרה חירום רפואי? אמ... התיבשתי בגיל 3... עברת ניתוח? פוליפים בגיל שנתיים ברחת מהבית? כן!!! לשעתיים שיחקת strip poker? שיחקתי דפיקות... חטפת מכות? כן, אבל מסכן מי שהחטיף לי.... החטפת מכות למישהו? כן, כולם מסכנים -_- היית על במה? כן!! U_U ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על להתאבד? יאפ נשארת ער כל הלילה? המון לא אכלת יום שלם? צום? יום כיפו וכולזה דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? חיפושית נחשב? חשבת שאתה משתגע? כן ואני לא חושבת אני יודעת בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן TT_TT הרגת חיה בכוונה? כן, חיפושיות, המון סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא! גנבת משהו? סוכרית גומי מהמכולת, אבל אז שילמתי עליה כי לא הרגשתי טוב עם עצמי היית ברדיו/טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא, פוחדת מגבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא, אבל היו מקומות שהופיעו בהרבה חלומות שלי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם? כן באלוהים?כן בשטן? כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל?כן באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אסור! באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגנעדן או מתגלגלים יש לך חברים הומואים/לסביות? לא, אבל אני רוצה מי החבר הכי טוב שלך? דורין מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? דורין מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הרבה אנשים נותנים עצות, מי שם עליהם? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? 'כן הא??' XDD מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דורין הכי מעט זמן? בני דודים של דודה שלי הכי מצחיק? דורין ומיכל הכי קרוב? דורין ורעות הכי מוזר? מוריה הכי חכם? דוריה ובתיה שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו?דורין ורותם הכי נחמד?פנינה הזמר הכי טוב?ענבר הכי רועש? בתיה עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? בתיה על מי אתה סומך הכי הרבה? דורין ודוריה מי מקשיב לבעיות שלך? בתיה ודוריה עם מי אתה רב הכי הרבה? בתיה ולירז האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? דורין האם החברים מכירים אותך? כן, חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אין דבר כזה אהבה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן! האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? ני שונאת את המין השני ולא מענין אותי מה הם חושבים עלי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לירז שצחקת עליו?יו היו המון, אסתר נרא לי... שהלכת איתו לקניות? אמא שלי XD ששבר את הלב שלך? לא קרה עדיין שאכזב אותך? לירז שגרם לך לבכות? דורין, אבל מרוב געגועים ששימח אותך? דורין דוריה מיכל פנינה... בכול שניה כולם משמחים אותי שראית איתו סרט? עם אח שלי את בוב הבנאי שדיברת איתו בטלפון? דורין שראית? רעות שחיבקת? פנינה שנישקת? רותם מה אתה לובש כרגע? מכנם ספורט כחול וג'קט שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני משעינה רגל על רגל איזה ספר אתה קורא? סיפורי האוטורי חלק ב' מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא שחור ורגיל האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא... פשיו זה היה ארוך....

kordilia snake

New member
אני באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו:השם השני שלי כע מיקום: החדר שלי האם תקרא לבת שלך על שמך:לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?בארור מין:נקבה סטרייט/גיי/בי:סטרייט רווק:אהא תאריך לידה:10.10 גיל:כמעט 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות:21 מצב חברתי:הא? צבע עיניים:חום ירוק אוהב אותו?מאוט צבע שיער:חום אוהב אותו?כע צבע אהוב:שחור,אדום ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד:כלב מה העבודה שלך:תלמידה יש פירסינג?לא קעקועים?לע אובססיות?כע התמכרויות?לע איזה שפות אתה דובר?עיברית,אנגלית וטיפונת ערבית ציטוט מועדף:לא יודעת האם אתה חיי את הרגע?לע יש לך סודות?כע אתה שונא את עצמך?לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לפעמים יש לך הרגלים רעים?לא איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שיעמומחץ מה הפחד הגדול שלך?לא אומרת ולא אומרת אתה יודע לשיר?אני טוענת שכן השאר לא האם אתה מתבודד?כע מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני עצמי ואנוכי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך?לא האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כע האם אתה פסיבי או אקטיבי?לא יודעת יש לך יומן?כע מה החולשה הכי גדולה שלך?למה אתם חושבים שאני אכתוב את זה כאן? מה החוזק הכי גדול שלך?הציניות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את הפנים ואת הרגליים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?כע אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כע מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שתמיד מה שלא יהיה יש לי את עצמי אפילו שזה לא תמיד דבר מעודד במיוחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את העיניים ומה הכי פחות אוהב?את הרגליים אתה חושב שאתה ניראה טוב? לפעמים יש לך בטחון עצמי? אהא האם אתה: מעשן?לא על סמים?לעע קורא עיתון?אהא מתפלל?נופ הולך לבית כנסת?נופ מדבר עם זרים?לפעמים ישן עם בובות פרווה?כע יוצא לטיול בגשם?כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כע נוהג?לע אוהב לנסוע מהר?לע אוהב את הקול שלך? רק שאני קוראת בקול רם האם אי פעם פגעת בעצמך?כע יצאת מהמדינה?כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לע היית מאוהב? כע היית על סמים?לע שחית בעירום?לע היה לך מקרה חירום רפואי?לא שאני יודעת עברת ניתוח?לע ברחת מהבית? לע שיחקת strip poker?לא חטפת מכות?כע החטפת מכות למישהו?כע היית על במה?לא ישנת מחוץ לבית?כע חשבת על להתאבד?כע נשארת ער כל הלילה?כע לא אכלת יום שלם?לע דיברת בטלפון כל הלילה?לע ישנת כל היום?לע הרגת מישהו?זבוב חשבת שאתה משתגע?כע בגדו בך?כע היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק?כע פגשת מישהו מפורסם?כע הרגת חיה בטעות?כע הרגת חיה בכוונה?לע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כע גנבת משהו?כע היית ברדיו/טלוויזיה?לע הייתה לך התמוטטות עצבים?כע קפצת בנג'י?לע היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כע קסם?לא באלוהים?לא בשטן?כע בסנטה קלאוס?כע ברוחות?כע בפיות?כע במזל?כע באהבה ממבט ראשון?לע ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)?כע במכשפות?כע האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לע באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?לע אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן אלוהים אישה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?לע מי החבר הכי טוב שלך?ספיר מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך?אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?הבדיחות של 11239 מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ספיר הכי מעט זמן?מהאנשים מ11239 הכי מצחיק?לא יודעת הכי קרוב?ספיר הכי מוזר? רוב האנשים מ11239 הכי חכם?אני שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו?ספיר הכי נחמד?ספיר הזמר הכי טוב?לא יודעת הכי רועש?האנשים מ11239 עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון?ספיר על מי אתה סומך הכי הרבה?על כמה בנות מ11239 מי מקשיב לבעיות שלך?אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה?עם אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?בבית שלי האם החברים מכירים אותך?כע האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כע האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כע האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב?לע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אחי שצחקת עליו?אחי שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר את הלב שלך?אף אחד שאכזב אותך?אחי שגרם לך לבכות?אני ששימח אותך?אמא שראית איתו סרט?אחי שדיברת איתו בטלפון?אבא שראית?אמא שחיבקת?אמא שנישקת?אמא מה אתה לובש כרגע?חולצה עבה של בצפר,חולצה קצרה של בצפר ומכנסיים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בשום איבר איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?שומדבר האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?לא

MomijiSan

New member
עונהD:../images/Emo215.gif

האם השם שלך על שם מישהו:נופ מיקום: במ"מד מול המחשב D: האם תקרא לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?כפיר או תומר אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מי שלא קוראים לו שקד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? זה נחשב שקוראים לי בשם משפחה הרבה? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה לפי מה שזכור לי >< סטרייט/גיי/בי:סטרייט D: רווק:אכן^.^ תאריך לידה:7.2 גיל:13 גיל שהיית רוצה להיות:16 מצב חברתי:לא מקובלת כלכך אבל טופ לי ככה ^^ צבע עיניים:חום בהיר אוהב אותו? לא כלכך צבע שיער:חום בהיר עם שרידים מהאדום שהיה לי ;; אוהב אותו?כע צבע אהוב:אדום שחור אפור ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד:כלב סטלן ^_^ מה העבודה שלך:ללמוד יש פירסינג?באוזניים נחשב? '.' קעקועים?לא XP אובססיות?לא>< התמכרויות?לאנשים בישים ולקרמבו *-* איזה שפות אתה דובר?אנגלית ספרדית וקצת יפנית וערבית ציטוט מועדף:"אל תסתכל בקנקן אלא בנזק שהוא יכול לגרום " האם אתה חיי את הרגע?לפעמים יש לך סודות?כע אתה שונא את עצמך?באמצע האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כע יש לך הרגלים רעים?כע איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לודעת נו >< מה הפחד הגדול שלך? גבהים אתה יודע לשיר?כע האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?המשפוחה וויסקי ( הכלב XD ) והחברים נו הרבה >< אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? תלוי איזה טיפוס הייתי האם אתה פועל בפזיזות? לרוב האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? את המראה שלי וחלק מהתכונות האם אתה פסיבי או אקטיבי? אקטיבית לרוב יש לך יומן?לא קקי של דבר מה החולשה הכי גדולה שלך? FOOD :] מה החוזק הכי גדול שלך? לודעת XP אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לפעמים כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא כלכך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להתחבר עם המון אנשים שיהיו יקרים לך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את האף שלי ^.^ ומה הכי פחות אוהב? את כל השאר אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא יש לך בטחון עצמי? לא ממש האם אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?הציור של ג'קי נחשב?XD מתפלל?לא הולך לבית כנסת? ככה סתם לא אבל לעליה לתורה אומשו כן מדבר עם זרים? תלוי איזה D: ישן עם בובות פרווה? הן ישנות איתי יותר נכון >< יוצא לטיול בגשם? לא...אוהבת אותו מהחלון :) מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?משתדלת שלא כי אז אני חוטפת ג'ננה וצורחת עליהם נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?כע אוהב את הקול שלך? עממ...לודעת >< האם אי פעם פגעת בעצמך? הרבה יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא להקיא אבל להגעיל אותם היית מאוהב? לא היית על סמים? סטרפסילס נחשב?XD שחית בעירום?נופ XPP היה לך מקרה חירום רפואי? עממ היתי בתאונת דרכים שאיזה מכונית נקעה בנו אבל היתי סבביD: עברת ניתוח?לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker?לא חטפת מכות? בצחוק עם חברות ^-^ החטפת מכות למישהו?כנ"ל היית על במה?כע D: ישנת מחוץ לבית?כע חשבת על להתאבד?לא נשארת ער כל הלילה?כע לא אכלת יום שלם?לא XP דיברת בטלפון כל הלילה?לא >< ישנת כל היום? לא הרגת מישהו?לא>< חשבת שאתה משתגע?כע בגדו בך?כע היה לך חלום שהתגשם?כע עברת על החוק?כע פגשת מישהו מפורסם?כע הרגת חיה בטעות?נמלה >< הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כע היית ברדיו/טלוויזיה?לא הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא קסם?לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ( רק בזקן שלו XD ) ברוחות?כן בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)?לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לחדר הקפאות של גופות ואז לבור כדי שיקברו אותנו ואז שמים מעלינו מצבה ואז תקועים שם לכל המוות יש לך חברים הומואים/לסביות?כע מי החבר הכי טוב שלך?יש כמה ^^ מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? משופחה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לעלות על הבמה ולתת הכל מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?יסמין(מהבצפר) הכי מעט זמן?ענבר ( גם מהבצפר ) הכי מצחיק? נמו ויובע ועוד כמה מהבצפר הכי קרוב?אין הכי מוזר?כמה פריקונים מהבצפרXD הכי חכם?איזה חחנע מהכיתה שלי שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו?סבתא הכי נחמד?אנאיצ'ו3> הזמר הכי טוב?עממ...צריך שאלון שלם רק לשאלה הזאת הכי רועש? יובלע ( מהבצפר) עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון?עם ספיר ( מהבצפר ...><) על מי אתה סומך הכי הרבה?אין מי מקשיב לבעיות שלך?אין עם מי אתה רב הכי הרבה?אין האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?חוץ משלי של ילד מהשכבה האם החברים מכירים אותך?לא הם עושים את עצמם XD האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כע האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כע האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב?לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?ילדה מהשכבה שמחרפנת אותי שצחקת עליו?על ילד מהתחרות כישרונות בבצפר ששר מזרחית כמו ערס XDD שהלכת איתו לקניות?אימוש ^-^ ששבר את הלב שלך?אין שאכזב אותך?איזה ילד מסריח שהבטיח לעשות בשבילי משהו ואמר שהוא לא יכול שגרם לך לבכות?סבתא ששימח אותך?אחותי שראית איתו סרט?אחותי שדיברת איתו בטלפון?יסמין (בצפר @%# ) שראית?אחותי שחיבקת?אימוש שנישקת?ידיד שלי שחזר היום מחו"ל מה אתה לובש כרגע?קפוצ'ון ומכנס שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בשיער נחשב?XD איזה ספר אתה קורא?מארלי ואני מה יש על הפד לעכבר שלך?מלא קשקושים שנוצרו על ידי עקב צ'עמום רב האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?כע לאינקובוס D: ( ברנדון *-*)

mikokikyo

New member
עונה^^

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: על שם החודש שבו נולדתי^^ מיקום: חור נידח (ותיירותי ם:) ליד טבריה^^ האם תקרא לבת שלך על שמך: לא ם: אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת ם: אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא חושבת שהייתי מחליפה, כי השם שלי הכי מתאים לי ם: האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא, רק עם אחיותיי ובפורום ם: אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מהפתאום ם: הוא מתאים לי^^ מין: נקבה ם: סטרייט/גיי/בי: סטרייטיתD: רווק: לא^^ תאריך לידה: 30.5.1993 ם: גיל: 13 ותשעה חודשים ושלישD: גיל שהיית רוצה להיות: הגיל שלי לא רע, אבל 14 זה חוקי*-* מצב חברתי: אמ, וירטואלי?;; צבע עיניים: חום קקיXD אוהב אותו? לאחרונה D: צבע שיער: שטני ם: אוהב אותו? כן^^ צבע אהוב: גווני כחול וירוק*-* אבל בעיקרון, כל הצבעים^^ ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית אבל מוגדרת כשמאלית בפעולות מסויימות ם: חיות מחמד: חתולה לבנה ובישית עם עיניים תכולות*.* מה העבודה שלך: תלמידה D: יש פירסינג? לא ם: קעקועים? גם לא ם: אובססיות? יש ם: התמכרויות? לא נראה לי ם: איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית לא רעה, ספרדית לא טובה(XD), קצת ערבית וטיפה יפנית ם: ציטוט מועדף: יש לי מלאD: האם אתה חיי את הרגע? חי* ולא ממש, כי אני תמיד חושבת על הכל יותר מדיXD יש לך סודות? מן הסתםXD אתה שונא את עצמך? לאחרונה ממש לא ם: האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא מכוער, אבל כן3> יש לך הרגלים רעים? לא יודעת ם: איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שהצחוק שלי חמודX3 אבל נו, זה כל המכשירים האלקטרוניים האלו שמשבשים לי את הקול;; אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? סרט על ילדה רנדומאלית?XD מה הפחד הגדול שלך? לאבד מישהו;; חס וחלילה טפוטפוטפו! אתה יודע לשיר? בארור שאני יודעת, מי לא יודע?XD האם אתה מתבודד? כן ם: מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? זה משתנה, אבל בינתיים חברים, משפחה והצלחה^^ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? לא בטוח ם: הרבה אנשים שאני מכירה לא מתחברים אלי ם: האם אתה פועל בפזיזות? לעיתים רחוקות ם: האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כמובןXD למי אין? האם אתה פסיבי או אקטיבי? אני פסיבית ם: |פדלאה| יש לך יומן? כן D: מה החולשה הכי גדולה שלך? מבחינה רעה או טובה? מבחינה רעה כבישים;; ומבחינה טובה חתולים3> מה החוזק הכי גדול שלך? חוזק?XD ונו, לא יודעת ם: אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אמ, נראה לי שאת חוסר הביטחון המעפן;; אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן, אבל תלוי במצב ם: אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לרוב^^ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים^^ ומה הכי פחות אוהב? את האף היותר מדי גדולXD אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא ממש ם: יש לך בטחון עצמי? גם לא ם: האם אתה: אני אני ם: מעשן? לא %$%^3 על סמים? לא%$@^@ V קורא עיתון? לא$^@%@% סתםXD לפעמים ם: מתפלל? רק תפילות של "הלוואי שאני אצליח במבחן>.<" ולא "ברוך אתה ה'" ם: הולך לבית כנסת? לא ם: מדבר עם זרים? לפעמיםXD ישן עם בובות פרווה? לא ם: יוצא לטיול בגשם? אם הליכה לאולם ספורט כשאין לי מטריה ויורד מבול נקרא "טיול בגשם", אז כןXD מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לעיתים רחוקות. נוהג? לא ם: אוהב לנסוע מהר? לא;; זה מפחיד;; אוהב את הקול שלך? הוא לא יפה, אבל כשאני שרה לעצמי אני מדמיינת שהוא כן יפה ואז אני אוהבת אותו^^ האם אי פעם פגעת בעצמך? כן ם: יצאת מהמדינה? כןD: אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לאXD היית מאוהב? אמ, לא יודעת מה ההגדרה למאוהבת, אבל כן, אהבתי/אוהבת אנשים^^ היית על סמים? לא ם: שחית בעירום? גם לא ם: היה לך מקרה חירום רפואי? כן ם: עקצה אותי דבורה/צרעה/עכביש בכיתה א' והמורה שלי לחשבון לקח אותי למרפאה באוטו המגניב שלו ם: ואחר כך אבא שלי אמר לי שעוד מעט אני אטפס על קירות ואירה קורים מהידייםXD עברת ניתוח? לא ם: ברחת מהבית? לא ם: שיחקת strip poker? אמ... לא ממשXD חטפת מכות? כןXD החטפת מכות למישהו? בארור! היית על במה? כן^^ ישנת מחוץ לבית? כן^^ חשבת על להתאבד? כן, אבל החלטתי שזה יהיה מצער אז ויתרתי ם: נשארת ער כל הלילה? בארורD: לא אכלת יום שלם? אמ... כן ם: דיברת בטלפון כל הלילה? כן^^ ישנת כל היום? אמ, כשהייתי תינוקת, אולי ם: הרגת מישהו? כן;; בכיתה א' הטבעתי נמלה מהצינור של הלנקות את המרפסת ואז עשיתי לה קבר;; חשבת שאתה משתגע? כן@@ בגדו בך? אמ, לא מבחינה רומנטית, אבל הרגשתי שכן. היה לך חלום שהתגשם? לא חושבת ם: כלומר, חלום נבואי התגשם היה לי, אבל לא חלום/רצון ם: עברת על החוק? כן;; פגשת מישהו מפורסם? ריטה ם: הרגת חיה בטעות? כן;; שנה שעברה דרכתי על נמלה מסכנה בטעות;; ולא יכלתי לעשות לה קבר;; הרגת חיה בכוונה? לא, אלא אם כן הנמלה מכיתה א' נחשבת, וכ"כ הצטערתי עליה אחר כך;; סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אמ, על עצמי ושנשבעתי לעצמי ם: גנבת משהו? כן;; אני לא מאמינה על עצמי;; גנבתי לפני אמ, חמש שנים, את הפרי היבש הזה שדומה לג'וק וזה לא תמר;; נו, אחד כזה מיובש;; וזה היה מקולקל;; היית ברדיו/טלוויזיה? לא ם: הייתה לך התמוטטות עצבים? לא רפואית ם: קפצת בנג'י? לא ם: היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ם: האם אתה מאמין: שינג'יטאירו ם: (רגע, אומרים את זה ככה?XD) באסטרולוגיה? לא ממש ם: קסם? לא, אבל חבל שאין>; באלוהים? תלוי מתי ם: בשטן? לאXD בסנטה קלאוס? כן, בטחXD ברוחות? תלוי מתי ם: בפיות? לאXD במזל? כן^^ באהבה ממבט ראשון? כן^^ ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? עובדה שאנשים באים והורסים עולם טוב ם: במכשפות? לאXD האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן^^ באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא ם: אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא ממש חושבת שהוא קיים, אבל אם כן, מה גורם לכם לחשוב שהוא לא בת?%@^# לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקברXD יש לך חברים הומואים/לסביות? כן^^ מי החבר הכי טוב שלך? אמ... אין לי הכי טוב/ה, רק טובים/טובות^^ מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? היו כמה, אבל אני חושבת שלנסות להיות שמחה ולא להתעצבן מכל דבר קטן, הייתה הטובה מכולם^^ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אמ, אני לא בטוחה, יש כמה ממש טובותXD

mikokikyo

New member
המשך^^

מי החבר שלך: מתחיל ב-ט' ונגמר ב-נ' ^_~ שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טלי ם: הכי מעט זמן? אמ, אביטל ם: הכי מצחיק? פלגD: הכי קרוב? אין ממש, כולם קרובים ם: הכי מוזר? רוםXD הכי חכם? סנואי ומלודי^^ שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם>; הכי נחמד? מה הכי נחמד?$^#^# כולם3> הזמר הכי טוב? גל צ'אן, אבל הרבה חברים שלי לא ממש שריםXD הכי רועש? אמ, טלי?XD עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? עם כל מי שאני יכולהXD על מי אתה סומך הכי הרבה? על המון3> בעיקר על ולן, ירדן, טוף, מית, גל, סיוו-סיוו, ליסה וטל^^ אבל גם על עוד כמה, פשוט על אלה הכיהכי הרבה^^ מי מקשיב לבעיות שלך? כל מי שאני מצליחה לגרור לכךXD עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אף אחד ם: האמתי, אני לא טיפוס שרב ם: האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ;; האם אתה סומך על אחרים בקלות? גם לא ם: בבית של מי היית אחרון? טוף ם: האם החברים מכירים אותך? אלה שמהפורום כן, האחרים לא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא%@^%@$% האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא, אני בחיים לא אמצא את המילים;; האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא ממש. עוגיה למי שקורא הכל? כן^.^ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני. שצחקת עליו? לא זכור לי שצחקתי על מישהו לאחרונה ם: שהלכת איתו לקניות? תייגר333333> ששבר את הלב שלך? אני עצמי. שאכזב אותך? גם אני;; שגרם לך לבכות? אמ... וואלה, לאחרונה אני כבר בוכה פחות ם: וואו, אני כבר לא דיכי^^ יאי^O^ אבל אמ, המדריך שלי3> ששימח אותך? ולןאישתיהכוסע3333> שראית איתו סרט? בקולנוע? נתנאל3> שדיברת איתו בטלפון? אבא שליXD שראית? סבתא שליD: שחיבקת? סבתא3333> שנישקת? בלחי- סבתא3333> בפה? אף אחד ם: מה אתה לובש כרגע? מכנסיים וחולצהXD באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אמ, באצבעות עם האצבעות? איזה ספר אתה קורא? לעצור את הטירוף! ם: מה יש על הפד לעכבר שלך? עכברXD האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא ם: אמג, היה ממש ממש חביב^O^

SaijinKun

New member
עונה. D:

באופן כללי האם השם שלך על שם מישהו: לא ס_ס; מיקום: ארה"ב, רח' אקיבע המושיחה. האם תקרא לבת שלך על שמך: לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? יחזקאלה. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? דניה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? תלוי איפה אני אהיה מפורסם ם_ם מין: באמצע. סטרייט/גיי/בי: לא בטוח, נדמה לי שבי. ם__ם; רווק: ..תגדירו רווק. ס_ס תאריך לידה: הרביעי במאי, 1994. גיל: 12. פאק, אני כזה קטן >; גיל שהיית רוצה להיות: 95. מצב חברתי: מקובל כמו קליפת בננה בחברה הכללית, כאן טיפה יותר D; צבע עיניים: סגול מנצנץ. אה, חום דבש- ירוק זית (ס_____ס;;;;) אוהב אותו? עדיף כחול |; צבע שיער: בלונד טיפה דהוי. אוהב אותו? בטח. D: צבע אהוב: שחור 3> ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): אדיסר..דיסר..מסורס. סתם, ימני >_< חיות מחמד: 2 חתולות והומו. מה העבודה שלך: אנס סדרתי. יש פירסינג? 89 מחר. לא, אין. קעקועים? לא. אובססיות? גלידה, חיבוקים והומואים ארוכי שיער. וצ'יבים. 3> התמכרויות? גלידה, וחיבוקים. איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית, אנגלית, טיפה יפנית וטיפה ערבית איכס. ציטוט מועדף: "אם יתנו לך אגוז, יהיה לך אגוז." האם אתה חיי את הרגע? לא :ס יש לך סודות? כן 3: אתה שונא את עצמך? פעם שנאתי, עכשיו לא כל כך ^_^ האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? די אוהב. יש לך הרגלים רעים? להסתכל דרך החלון כדי לראות מי בישי ומי לא זה רע? ;ס איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "הומו". אני חושב "חמוד", "בישי", ו"שיער יפה". ם_ם אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? ברני חוזר. מה הפחד הגדול שלך? לענות על השאלה הזו. :ס אתה יודע לשיר? בערך. האם אתה מתבודד? תלוי איפה ומתי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לעשות אנשים ^_^~ כלומר, לפגוש אנשים נחמדים ולתת להם חיבוק. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? תלוי מי ס.ס האם אתה פועל בפזיזות? לא תמיד. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אולי XD האם אתה פסיבי או אקטיבי? שניהם D: יש לך יומן? לא, לא כזכור לי. מה החולשה הכי גדולה שלך? צ'יבים בישיים וארוכי שיער (עם פוני) 333> מה החוזק הכי גדול שלך? הומואיזם? ם_ם לא יודע. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודע, כנראה הייתי רוצה להיות רזה XD אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא תמיד. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לפעמים כן, לפעמים לא ^^; מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אם קוראים לך יורי, תשנה את השם לפני שאתה עובר ליפן. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? האיכלבדניקארמה שלי. נו, השיער. ומה הכי פחות אוהב? הבטן שלי ;[ אתה חושב שאתה ניראה טוב? בטח, כוסון על 3> לא, לא ממש. יש לך בטחון עצמי? לא כל כך. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? חס וחלילה!! לא. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? לא. ישן עם בובות פרווה? לא.. תמיד. יוצא לטיול בגשם? כשאני חוזר הביתה ברגל ויש גשם נחשב? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא, כמעט אף פעם. נוהג? לא >; אוהב לנסוע מהר? ..ס_ס; אוהב את הקול שלך? לפעמים ^^; האם אי פעם פגעת בעצמך? נפשית? כן. פיזית? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא, אבל אכלתי אחרים D: היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? כן, כי אני סקסי D; לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא זוכר. ברחת מהבית? לא חושב. שיחקת strip poker? לא. חטפת מכות? חטפת זה בלי להחזיר? אז אני לא חושב ם_ם החטפת מכות למישהו? כן.. 3> היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על להתאבד? הרבה פעמים @_@ נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא זוכר. דיברת בטלפון כל הלילה? גם לא זוכר. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא שזכור לי D: חשבת שאתה משתגע? _חשבתי_ שאני משתגע? XD בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? כן, חלמתי שהמורה לא תגיע והיא לא הגיעה. XD עברת על החוק? לא שזכור לי. פגשת מישהו מפורסם? את גל. D: הרגת חיה בטעות? לא חושב, אלא אם כן חרקים נחשבים לחיות. הרגת חיה בכוונה? ראו תשובה למעלה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ..ם____ם; לא. גנבת משהו? נדמה לי שכן, אבל החזרתי הכל. היית ברדיו/טלוויזיה? לא. הייתה לך התמוטטות עצבים? חושב שכן. קפצת בנג'י? כן. מבניין. בלי חבל. לא >: היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא חושב. האם אתה מאמין: לא. באסטרולוגיה? לא תמיד. קסם? לפעמים זה נחמד לחשוב על זה.. ^_^ באלוהים? לא ם_ם בשטן? לא חושב. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לפעמים אני רואה משהו לבן שקוף זז, נראה בדיוק כמו הרוח של הכלב שלי, או כמו בן-אדם\בת-אדם. וזה פשוט מפחיד אותי נורא וגורם לי לחטוף התקף. בפיות? לא. במזל? לפעמים. באהבה ממבט ראשון? לא תמיד. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן. במכשפות? לא XD האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אני לא רואה כוכבים נופלים, אבל כשאני רואה אז כן. וגם מהכוכב הראשון. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לפעמים. אתה חושב שלאלוהים יש מין? כל חמישי בבוקר D: לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשםםםםםםםםםםם מעבר לקשתתתתתתתתתתת. יש לך חברים הומואים/לסביות? אני חושב שכן. מי החבר הכי טוב שלך? לא בטוח. וזה גם תלוי- אם זה מישהו שאני נפגש איתו לעיתים קרובות, אז ג'ניה, אם לא חייב, אז לא בטוח. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אנשים מבית הספר שאני מכיר, בעיקר ג'ניה אני חושב. ועוד כמה, כמו גל. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "יש לך משהו על הלחי, נגב אותה." מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חה חה חה? ס_ס;

SaijinKun

New member
המשך-

מי החבר שלך: עוד לא הצעתי לבן חברות. >_<; שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ג'ניה ואורי, ללא ספק. הכי מעט זמן? דניה-קון, אבל הוא עדיין נורא חמוד ^_^ 333> והצ'יבי מהמסיבה של דניה-קון, שאפילו יותר חמוד T_T די, אני עומד להתחתן איתו! >: הכי מצחיק? לא יודע, כנראה ליסה, היפו וצ'יפס. הכי קרוב? הפלאשי של איצ'יגו שיושב לידי עכשיו D: הכי מוזר? סנואי כנראה. הכי חכם? מלודי ושושי. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? דניה-קוןןןןן והצ'יבי שהיה במסיבה שלוווו T_T הכי נחמד? הצ'יבי. הזמר הכי טוב? גל. הכי רועש? אלכס XD עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? יוליה וגל. על מי אתה סומך הכי הרבה? בזמן האחרון על אף אחד. מי מקשיב לבעיות שלך? גם אף אחד. עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודע. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ם_ם האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? של דניה-קון 3> האם החברים מכירים אותך? חלק כן, חלק לא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודע ם_ם לפעמים. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? בטח 3> סתם, לא, רק אנשים נחמדים שאני מכיר, ולא פאקצות מהשכבה או מבית הספר ^_^ מי היה האדם האחרון: סוטים ם_ם שרצית להרוג? אותי, או מישהי שאת שמה לא אציין. שצחקת עליו? על ערס שהקניט אותי. שהלכת איתו לקניות? לא הולך לקניות, אלא אם כן אוטאקו נחשב. ששבר את הלב שלך? לא אציין. שאכזב אותך? לא אציין. שגרם לך לבכות? לא אציין. ששימח אותך? לא אציין. סתם, אני חושב שכמה אנשים במסיבה של דניה ^_^~ שראית איתו סרט? ראיתי סרט עם כמה אנשים. שדיברת איתו בטלפון? יוליה. שראית? האנשים מהמסיבה של דניה קון. אבל כשהלכתי הביתה, התסתכלתי לאחור וראיתי רק את דניה-קון ואת נסטיה-צ'אן, אז דניה-קון ונסטיה-צ'אן. שחיבקת? תמר צ'אן. שנישקת? לא נישקתי אנשים ם_ם מה אתה לובש כרגע? בגדים D: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? סוטים ס_ס איזה ספר אתה קורא? אני צריך להתחיל 2 ירחים היום. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא.

למעלה