שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo15.gifשירי השבוע../images/Emo15.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו מעצבן שקרה השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

s t a

New member
עיכעכיעיחללךלתצתצממממלעלא

שיר השבוע של אליס- Brother ו- Don't Follow שיר השבוע לא של אליס- Chris Cornell - Moonchild Queen - Another One Bites The Dust אלבום השבוע- האנפלאגד של אליס להקת/אמן השבוע- הממממ לא יודעת

shani judd

New member
עונה..

שיר השבוע של אליס- אמ..גוט מי רונג, סיקמן, ברודר שיר השבוע לא של אליס- שוב-יוני בלוך ואפרת גוש האם להיות בך מאוהב-אביב גפן שנינו שווים-אביב גפן לחבק אותך-סינרגיה [השבוע אני בקטע של עברית] אלבום השבוע- החדש של פוב ציטוט השבוע- לא משהו מעצבן שקרה השבוע- פף..מעצבן משהו טוב שקרה השבוע- לא יודעת להקת/אמן השבוע- סינריגה, מטאליקה, פוב ואביב גפן תמונת השבוע-

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של אליס- Dirt שיר השבוע לא של אליס- Eric Clapton - Tears in Heaven אלבום השבוע- קניתי את תאבון לחורבן של גאנזD: ציטוט השבוע- "תביאי לי מפרט אבל הבאתי לך הבאת לי כפתור" "איך אני אנגן עם כפתור? שילדים מסכנים באפריקה פורטים עם עלים זה לא מפריע להם! הם היו תורמים כלייה בשביל כפתור!" משהו מעצבן שקרה השבוע- אמ אמ אמ לא הייתה היום שביתהXD משהו טוב שקרה השבוע- שביתהD: להקת/אמן השבוע- גאנז תמונת השבוע->

everynormal

New member
שביתה זה לא טוב!!!

זה פוגע בבגרויות, וגם יחזירו לנו את הימים האלה בחופש הגדול!!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאין לי בגרויות../images/Emo10.gif

ובאמת יחזירו לנו על זה בחופש הגדול? :|

everynormal

New member
אולי יורידו שבוע

זה לא בטוח, אני לא ממש יודעת..... בכל מקרה יותר טוב שהיא תיפסק

MiMiMor

New member
את מה זה צודקת,

בחיים לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל השביתה ממש פוגעת בהספק של החומר וזה ממש מתסכל.

MiMiMor

New member
מוהאהאהא. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס- Nutsell, אני חושבת שזה שיר השנה של אליס. ^^ שיר השבוע לא של אליס- Creep של Stone Temple Pilots. אלבום השבוע- Aenima של TOOL. ציטוט השבוע- אין =O משהו מעצבן שקרה השבוע- הייתה שביתה ובאתי ללמוד היסטוריה.. ): משהו טוב שקרה השבוע- שבת..
להקת/אמן השבוע- Stone Temple Pilots. תמונת השבוע- שניצל..

nothingman1

New member
Sexual chocolate, baby

שיר השבוע של אליס- queen of the rodeo/ a liitle bitter שיר השבוע לא של אליס- faith no more- king for a day אלבום השבוע- בערך אלבום... Heroin של אליס, ממש תותחי! הורדתי השבוע את זה ואת המיוזיק בנק שיש שם כמה שירים שלא היה לי ציטוט השבוע- "אני שומע בנג בנג" משהו מעצבן שקרה השבוע- צריך לצלם את הקליפ מחדש משהו טוב שקרה השבוע- לא יודע אם זה באמת טוב, אבל השביתה להקת/אמן השבוע- אליס תמונת השבוע- מפלצת

everynormal

New member
הרואין תותחי!!!

יש שמה שירים כל כך טובים, זה ממש הזדמנות לשמוע איך אליס היו בתחילת דרכם וההשפעות מלהקות מטאל ממש בולטות שם! השירה של ליין שם אדירה פשוט!!!! לפי מה שקראתי, אליס לא רצו שחלק מהשירים שם ישוחררו ומישהו שיחרר את זה ללא אישור, אבל חלק מהשירים שכן שוחררו הופיעו במיוזיק בנק (וגם חלק מהשירים מהדמו הראשון של אליס) יש לך את המיוזיק בנק וידאו?

nothingman1

New member
'הרואין' הזה הזכיר לי כמה אני אוהב אותם

ליין אדיר, וגם מאוד מצחיק קרעו אותי הצעקות גלאם-מטאל הגבוהות האלה והקול שהוא שר בו בקווין אוף דה רודיאו (וכמובן הליריקה של השיר... כל הכבוד על התעוזה חח) במיוזיק בנק יש חלק מהשירים ובאיכות סאונד טובה יותר שזה בכלל שווה ועוד דבר- הורדתי את 'הרואין' בתיקייה והיו שם גם דמואים של חלק מהשירים בפייסליפט, שלפי האתר הזה- http://users.stargate.net/~holliday/HEROIN.HTM לא היו אמורים להיות שם... ואין לי את המיוזיק בנק וידאו אני שוקל לקנות

everynormal

New member
איזה עוד שירים יש לך בהרואין

חוץ ממה שכתוב באתר? כנראה מה שיש לך זה הדמו העצמאי שאליס הוציאו בתחילת הקריירה, "sweet alice", יש שם את כל השירים שיש בהרואין ועוד שירים לפי מה שידוע לי, ובגלל זה ניתן להתיקל בו תחת השם הרואין

nothingman1

New member
וואלה... יש שם את- בליד דה פריק,

ווי דיי יאנג, סאנשיין, דה ריל ט'ינג, סי אוף סורוו, איי קנט ריממבר

למעלה