שירי השבוע

gurke

New member
סליחה שאני מתערב!

אבל ווהו!! עד כאן. ולא קיימת אפשרות לשום מאהב
שום תאומים ושום כלום! אז להרגע.

everynormal

New member
יאללה עונה

שיר השבוע של אליס-איט איינט לייק דאט שיר השבוע לא של אליס- סריינג'ר אין אה סטריינג' לנד של איירון מיידן, דה שיינינג של בלק סאבת', מיריקל מן של אוזי אוסבורן, נו ריין של בליינד מלון.... אלבום השבוע- הלייב של אליס ציטוט השבוע-אמממממ לא זוכרת משהו מעצבן שקרה השבוע- אין משהו ספציפי משהו טוב שקרה השבוע-כנ''ל להקת/אמן השבוע- בליינד מלון תמונת השבוע------->שאנון הון

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif../images/Emo19.gif

שיר השבוע של אליס- נחשו ותעשנו
would במופע האקוסטי D:
שיר השבוע לא של אליס- אממ...היה משהו שראיתי בMTV
אלבום השבוע- Nirvana - Greatest Hits
ציטוט השבוע- "אתה רב איתי בגלל דף אינטרנט מזויין?!" (של אלין במסן בגלל משהו
כפרעלייה
) משהו מעצבן שקרה השבוע- שלא הייתה לי שביתה
משהו טוב שקרה השבוע- אמא שלי הסכימה לקנות לי כל מיני דברים
להקת/אמן השבוע- אליס ונירוונה
תמונת השבוע- אלין היפה כפרעלייה עשתה לי את הסופ"ש
שבת שלום לכולם

nothingman1

New member
סתם כי עניין אותי וכי אני משועמם-

כולל הכותרת והחתימה, ההודעה האחרונה שלך הכילה 33 אייקונים... זה טירוף, בנאדם (כן, אני יודע שגם לספור אותם זה טירוף)

Big bear

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס- I Stay Away שיר השבוע לא של אליס- Live Forever\Oasis אלבום השבוע- ||| ציטוט השבוע- פלוחאס. משהו מעצבן שקרה השבוע- בואו ניהיה אופטימיים. משהו טוב שקרה השבוע- שביתה, זה נעים באוזניים. להקת/אמן השבוע- פינק פלויד תמונת השבוע- דונה אהובתי.

אני לא יודעת לענות על זה

בזמן האחרון אני לא מסוגלת להתרכז בשיר אחד וכל שעתיים שיר השבוע שלי מתחלף
ואגב, אני עומדת לשנות כינוי ל"מוגבה בהכחשה" בקרוב. (כרגע עם זה כדי שהחתימה תתאקלם
)

דלא חזי בחזותא דזוזיי

שיר השבוע- אלטעזאכן-אינפקציה אלבום השבוע- ככה מפנקים-אינפקציה ציטוט השבוע- "רציתי להחזיר לך את ה-11 שקל! אבל ביקשו להביא למנגל 12 שקל, ועכשיו פתאום מבקשים 20 שקל! וזה לא שלא הבאתי מספיק כסף.. פשוט ממ..חסר לי קצת.. כי אהה.. הבאתי רק.. ממ...פחות המספר ש.. הבאתי רק 11 ועוד אה.. 12! נו פאק תעזור לי כאן!!!" אני מתקשה להסביר לחבר למה לא החזרתי לו את החוב. משהו מעצבן שקרה השבוע-נודע לי על מתכונת בגמרא, היה לי את אחד מהתקפי המיגרנה הכי חזקים שהיו לי בחיים וצריך לצלם שוב את הקליפ (אני לא מעתיק מקרני..זה הוא שחזה מה אני הולך לכתוב!
) משהו טוב שקרה השבוע- ישנתי הכי הרבה בחיים שלי, אפשר לאכול חמץ, גילתי שאחי הקטן שמן ממני ב-7 קילו
אמן השבוע-אינפקציה תמונת השבוע-אני עשיר!

למעלה