האלווין...
T TiNkErBeL69 New member 30/8/03 #24 ../images/Emo28.gif ../images/Emo51.gif רבה רבה ../images/Emo140.gif אני בהחלט אכין כזאת גלריה, אבל זה יקח קצת זמן בגלל המחשב... אני מתנצלת מראש
../images/Emo28.gif ../images/Emo51.gif רבה רבה ../images/Emo140.gif אני בהחלט אכין כזאת גלריה, אבל זה יקח קצת זמן בגלל המחשב... אני מתנצלת מראש
D D i l D o New member 30/8/03 #37 רגע רגע רגע (במבטא אנגלי עצבני!) הולך להיות צעקה 4? למה? מה ווסי חושב לעצמו??? אההה ואני היחיד שחושב שנב קמפבל וג'ניפר לאב יואיט פשוט שווווות?!
רגע רגע רגע (במבטא אנגלי עצבני!) הולך להיות צעקה 4? למה? מה ווסי חושב לעצמו??? אההה ואני היחיד שחושב שנב קמפבל וג'ניפר לאב יואיט פשוט שווווות?!
מ מיצי הפסיכופת New member 30/8/03 #42 לא יש המוווווווווווון../images/Emo108.gif פוסטרים של כאילו סרט אז לקחתי אחד קטן בביל הטעם
מ מיצי הפסיכופת New member 30/8/03 #95 בהתחלה שלחו המון תסריטים../images/Emo108.gif ואז ביקשו לא לשלוח יותר כי לא יעשו עוד סרט ואחר כך התסריטים הפכו לפאנפיקים ואז התחילו לעשות המון פוסטרים של |הגדש|כאילוצעקה 4 אז פשוט שמתי אחד בשביל הטעם וכדי להיות נחמד מוצאים אותם בגוגל ויש הרבה פוסטרים^_^
בהתחלה שלחו המון תסריטים../images/Emo108.gif ואז ביקשו לא לשלוח יותר כי לא יעשו עוד סרט ואחר כך התסריטים הפכו לפאנפיקים ואז התחילו לעשות המון פוסטרים של |הגדש|כאילוצעקה 4 אז פשוט שמתי אחד בשביל הטעם וכדי להיות נחמד מוצאים אותם בגוגל ויש הרבה פוסטרים^_^
מ מיצי הפסיכופת New member 30/8/03 #52 halloween2../images/Emo108.gif אני ישים אחד של אגדה עירונית 2 אחר כך המחשב לא נותן לי עכשיו יכול להיות שהתמונה תצא קטנהנה
halloween2../images/Emo108.gif אני ישים אחד של אגדה עירונית 2 אחר כך המחשב לא נותן לי עכשיו יכול להיות שהתמונה תצא קטנהנה